Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Autoalan kehitys on saavuttanut pisteen, josta ei ole paluuta. SUV-autot ovat voittaneet, ja sähköistys on vakiinnuttanut asemansa ainoana tapana saada voimaa tulevaisuuden autoille. Siksi valmistajat pyrkivät yhdistämään niitä kaikissa muodoissaan voittaakseen asiakkaiden suosion. Ja niin tulemme muoti, josta pidät eniten näinä päivinä: Coupe-tyyliset katumaasturit. Niin paljon, että lista kasvaa hetkessä.

Uusin siihen lisätty malli on Fiat Fastback. Muistatteko, että vuonna 2018 yritys esitteli tämän tyylin prototyypin, eikö niin…? Sen jälkeen huhut sen kehityksestä eivät ole pysähtyneet ja vakooja valokuvaajat. Ja neljä vuotta myöhemmin tässä tulee lopputulos, teaser, joka vahvistaa virallisen debyyttinsä ja julkaisunsa. Ota huomioon, koska hänen kanssaan Torinon talo haluaa ratifioida hegemonisen asemansa Mercosurissa.

Fiat Fastback on luotu Etelä-Amerikan suunnittelukeskuksessa ja se tulee virallisesti debyyttiisi vuoden 2022 toisella puoliskolla.

Toistaiseksi uudesta Fiat Fastbackista saamamme tiedot vastaavat sen kaupallista nimeä ja vähän enemmän. Ilmoittaakseen hänen syntymästään he ovat julkaisseet teaser-kuvan ja videoleikkeen, jotka myös näkyvät miltä siluettisi näyttää. Ja vaikka kesto on hyvin lyhyt, se on enemmän kuin tarpeeksi sen ymmärtämiseen seuraa 2018 Fastback Coupessa nähtyjä jalanjälkiä. Tietenkin tunnemme, että se jättää joitakin konseptin piirteitä.

Jos katsomme Fiat Brasilin julkaisema virallinen lehdistötiedote voimme ymmärtää, mikä on heidän ajatuksensa tällä julkaisulla…

«Fiatin uusi SUV on toinen tärkeä virstanpylväs brändin uudelleenasemoinnin vahvistaminen. Se tuo mukanaan Brasiliassa valmistetun italialaisen muotoilun olemuksen, jossa linjoja ja muotoja huokuu urheilullisuutta ja eleganssia. Suunniteltu 100 % Etelä-Amerikan Design Centerissä, ajoneuvo on määrä saapua vuoden 2022 toisella puoliskolla ja pikkuhiljaa siitä paljastuu lisää yksityiskohtia»

Lisäksi he käyttävät hyväkseen selitä syy, miksi valitsit tämän kauppanimen joka saattaa aluksi tuntua hieman yleiseltä…

«Nimi Fastback viittaa suoraan a Super Select -luokka autoja, joilla on yhteistä nopea muotoilu ja dynaamiset kaarteet rungosta»

Jos Fiatin suunnitelmat menevät suunnitellusti Fastback debytoi ennen kesän loppua. Emme siis unohda mahdollisia uutisia, etenkään graafisen materiaalin osalta. Sen lisäksi, että on tiedettävä kaikki sen tekniset yksityiskohdat. Lisäksi herää kysymys: voisiko se päätyä Eurooppaan vai olisiko Fiatille ja Stellantisille hulluutta uskaltaa tuoda sen markkinoille? Kuka tietää, jos Arkana on voittanut, miksi ei hän…

Lähde – Fiat