Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Kuolleiden FCA- ja PSA-konsernien yhdistyminen on ollut käännekohta. Ei vain itse autoteollisuudelle, vaan myös kaikille tämän valmistajan nyt kattamille merkeille. Syynä on, että monet he ottivat askeleita kohti sähköistämistä Y Fiat Se on yksi suurimmista epäilyksistäni. Syyt olivat hyvin yksinkertaiset: kehitä tämä tekniikka alemmille segmenteille ilman, että joutuisit siihen tuhoutumaan…

Mutta nyt Fiatilla ei ole enää tätä ongelmaa. Stellantis suojelee häntä ja lisäksi hänen PSA-kumppaninsa auttavat häntä antamaan askeleet, joita tarvitaan harppauksen tekemiseen ja houkuttelevan ja kilpailukykyisen valikoiman luomiseen. No, näyttää siltä, ​​​​että hänen suunnitelmansa ovat oikeilla jäljillä, emmekä tiedä, onko se sattumaa, olisi vuotanut tuotesuunnitelman. Kaikki siinä näkyvä näyttää todelliselta ja pätevältä, mutta siinä on pieni yksityiskohta, jota emme voi jättää huomiotta… Huomioi…

Uusi Fiat Multipla SUV-korilla ilmestyy tähän tuotesuunnitelmaan, mutta yllätys! Se ei ole virallista…

Fiatin tuotesuunnittelu

Tämä kuva, jonka näet juuri näiden viivojen yläpuolella, ei ole virallinen. Olemme saaneet sen käyttöön Cochespiasin ystävien ansiosta. Itse asiassa olemme etsineet useista lähteistä, emmekä ole löytäneet sitä, mutta jos se on todella hyvä, siinä on «chicha» hankittava. Ennen kaikkea siksi, että voimme Katso heti, millainen Fiatin tuleva valikoima on ja uutuudet, joita se on valmistelemassa tai valmistellaan. Lisäksi olemme jo kertoneet sinulle joistakin niistä, ja ne ovat samat, eikö niin…?

Ensimmäinen liittyy tulevaan 600:aan, jota he olisivat jo kehittämässä ja jonka pitäisi teoriassa tulla markkinoille vuonna 2023. Puhuimme siitä jo, joten voit käydä alla olevasta linkistä selvittääksesi kaiken. Kaiken kanssa, Meitä kiinnostaa eniten Multiplan mahdollinen paluu vaikka ei niin kuin olisimme toivoneet. Jos tämä etenemissuunnitelma on totta, vuosina 2024–2025 markkinoille tulee B/C-maastoauto samalla kauppanimellä.

Mutta on tieto, joka antaa vihjeen… Kuten näette, tämän Multipla SUV:n kuvake on päällekkäin nykyisen Tipon ja 500X:n kanssa. Tarkoittaako se siis, että tämä Multipla SUV korvaa molemmat mallit? Emme tiedä, mutta «peli» on identtinen 500e:n tuleva sukupolvi, jonka pitäisi saapua vuonna 2028. Emme voi myöskään sivuuttaa toista uutuutta: Panda/Argo (projekti 328) joka ottaisi vallan nykyiseltä pandalta ja voisi saapua vuosien 2024 ja 2025 välillä.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, mainitse se Abarth 500e debytoi muutama päivä sitten. Ja myös Fiat Topolino ei kestä kauan perustuu Citroën Amiin. Tästä syystä etenemissuunnitelma ei ole virallinen, mutta näyttää siltä, ​​että se ei ole kovin väärin… Aika ajoin, eikö…?

Lähde – Cochespias