Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

stellantis on päättänyt lisätä läsnäoloaan tietyillä alueilla maailmassa. Mercosur on yksi sen tavoitteista, ja meillä on tästä todisteita lanseeraussuunnitelma, joka on asetettu Citroënille, Fiatille ja Peugeotille. Jeep puuttuu tästä yhtälöstä, mutta jenkkitalo «menee itsestään» eikä sen tuotteilla ole mitään tekemistä niiden «sisarusten» luettelosta löytyvien kanssa. Kuitenkin italialainen talo on se, jolla on eniten huomiota.

Kuten tiedät Fiat on yksi Mercosurin suurimmista valmistajista. Hän on kilpaillut hienoudesta vuosia, ja jos Stellantis ei olisi syntynyt, he eivät ehkä olisi saavuttaneet häntä. Sähköistyksen kehitys pakottaa heidät kuitenkin ottamaan askeleen eteenpäin portfolionsa päivittämiseksi, ja siinä uusi malli, jota olisin jo työstämässä. ottaisin vastaan nimi F1H ja kaikki huhut viittaavat jo siihen, mitä se voisi olla…

Fiatin kehittämä projektikoodi on F1H ja kaikki huhut viittaavat siihen, että se korvaisi Argon tai Cronosin…

Fiat Cronos MY2021 HGT 1.8 AT6 0

Kiitos Automotive Businessin kavereille, olemme saaneet tietää, että Stellantis on antanut vihreää valoa uudelle Fiat-projektille. Toistaiseksi ei mitään poikkeavaa, mutta muutama yksityiskohta on hyvä muistaa. Ensimmäinen, alusta, joka toimii tämän uuden Fiatin perustana, on CMP jotka käyttävät jo paikallisia Citroën C3:aa ja Peugeot 208:aa. Toiseksi sen mittaukset sijoittavat sen kaupunki- ja kompaktien segmenttien väliin, kuten italialainen talo on jo ilmoittanut.

Kolmas, sen tuotanto tapahtuu Betimin tehtaalla Brasiliassa. Ja tähän asti voimme lukea, koska huhut viittaavat siihen, että siitä tulee kompakti, mutta samalla ne sijoitetaan C3:n ja 208:n kanssa. Siksi se voi olla kaupunkilainen ja siellä toinen huhu saa voimaan. Tämä uusi Fiat-malli ei olisi mikään muu kuin jo veteraanien Argon ja Cronoksen korvaaminen siitä lähtien, kun toinen ja toinen tuotiin markkinoille yli viisi vuotta sitten.