pari vuosikymmentä sitten maastoajoneuvoa etsivät asiakkaat halusivat jotain perustavanlaatuista: se oli kovaa ja kiipesi seiniä pitkin. Tekniikan kehittyessä käyttömukavuus ja mukavuus ovat kuitenkin lähestyneet henkilöautojen tasoa. Eikä vain siitä lähtien turvallisuus on myös hyötynyt. Ne ovat nyt saatavilla suurella määrällä avustajia ja järjestelmiä, jotka mahdollistavat korkean luotettavuuden.

Mutta on enemmänkin, koska nykypäivän asiakkaat eivät ole tyytyväisiä uusimpaan teknologiaan. He haluavat, että heidän mönkijät ovat täydellinen liittolainen nauttia luonnosta ja tuntea olonsa vapaaksi. Meillä on paras esimerkki Jeepin tai Fordin myymien erikoisversioiden suuresta määrästä. Mutta Blue Oval on halunnut mennä pidemmälle ja on pyytänyt sitä joidenkin uteliaiden ovien patentti sekin voisi olla uusi Ford Bronco. Ota muistiin.

Tämän Ford Broncon patentti osoittaa, että se voi asentaa «hyttysverkko» -tyyppisiin verkkooviin…

Ford Broncon näytön oven patenttisovellus

Kukapa ei olisi haaveillut kävelemisestä viidakon halki ja tuntevansa neitseellisen ja villin luonnon tuoksua? No, näyttää siltä, ​​​​että kysymys on kysytty Fordilla, koska koko Broncon kehittämisen ajan he pyysivät sitä patentti erityyppisille oville. Mielenkiintoisin on tämä, jonka tuomme sinulle: jotkut rullaavat verkot, jotka ulottuvat peittämään vapaana jäävän raon ja helpottavat pääsyä matkustamoon. Eikä vain sitä, no tämä järjestelmä on saatavana myös kattoon.

ja tulet ihmettelemään Miten Ford Broncon ovet toimivat? Jos katsot patenttihakemusta, huomaat, että ne voidaan aktivoida kahdella tavalla. Yhtäältä on manuaalinen järjestelmä kiskojen kautta, jotka on järjestetty ovenkarmiin ja kattoon. Toisaalta Automaattinen järjestelmä joka onnettomuuden sattuessa hyppää automaattisesti itsestään ja ottaa ne käyttöön. Molemmissa tapauksissa se on a erittäin kestävä tekstiilimateriaali.

Näiden ovien suhteen herää kuitenkin pari epäilystä. Olisiko niillä järkeä katumallissa? Olisivatko ne laillisia? No, vastaus vaihtelee kyseessä olevien markkinoiden mukaan, ja Eurooppa olisi varmasti yksi niistä, jotka eivät salli niitä. Lähinnä siksi turvallisuutesi iskun sattuessa olisi paljon rajallisempi kuin perinteiset. Toisaalta vapauden tunne kentällä – ja ilman hyttysiä – olisi sen puolella…

Kaiken kanssa, Fordin hakema patentti ei tarkoita, että sen on saavutettava katumalli. Riittää, että se pysyy mahdollisuuksien laatikossa, jotta ehkä ei liian kaukaisessa tulevaisuudessa voimme nähdä ne, vaikka prototyypissä…

Lähde – Yhdysvaltain patentti- ja tavaramerkkivirasto (USPTO) – Ford Broncon näytön oven patenttisovellus