Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Ford Eurooppa on ilmoittanut, että sen hyöty-maastoauton urheilullisin versio on Puma ST:ssä on jo vuonna 2023 Powershift-automaattivaihteisto ja mikrohybridipropulsiojärjestelmä. Se perustuu turboahdettuihin ja kolmisylinterisiin bensiinimoottoriin 1.0 EcoBoost, vähemmän tehokas kuin 1.5 tavanomainen: pass 200 – 170 hvjolla on huomattavia kielteisiä vaikutuksia hyötyihin, vaikkakin myönteisiä kulutukseen ja päästöt. Lisäksi Espanjassa saat ekomerkki liikenteen pääosastosta. Sen hintaa ei ole julkistettu.

Amerikkalaista alkuperää oleva merkki sanoo lehdistötiedotteessaan, että Ford Puma ST Powershift 2023 «vahvistaa urheilullisuuttaan», vaikka todellisuudessa tapahtuu päinvastoin. Se, mitä yritys saavuttaa näillä muutoksilla, on tarjota erittäin monipuolinen katumaasturi, jonka alusta on dynaamisesti parempi kuin sen vaihtoehtoja, mutta alhaisemmalla polttoaineenkulutuksella (itse asiassa se on erittäin hyvä) ja korkeampi ekologinen laatu, ainakin verrattuna manuaalivaihteistovaihtoehtoon. Yhdessä automaattivaihteiston kanssa, joka toimii a kaksoiskytkin robotisoitu ja sillä on 7 suhdetta, tämä auto on homologoitu 6,3l/100km ja 144 g/km CO2 (WLTP).

Cougar ST Powershift 2023

Näiden lukujen lasku ei johdu pelkästään vaihteenvaihdon tyypistä, vaan myös ryhmästä kevyt hybridisaatio, joka tukee sähköisesti joitakin päämoottorin toimintoja. Tämä järjestelmä, joka muuttaa Puma ST:n MHEV:ksi, on 48 V. Vastineeksi tämän auton maksimiteho on 30 CV pienempi kuin sen alkuperäisessä manuaalisessa versiossa ja ilman minkäänlaista sähköistystä. Kehitä nyt jopa 170 hv ja 248 Nm vääntömomentti, mikä on silti paljon enemmän kuin suurin osa luokkansa autoista. Tällaisten ominaisuuksien avulla voit nopeuttaa 0-100 km/h 7,4 sekunnissa (0,7 enemmän kuin «ennen»). Veto on edelleen edessä.

Ei ole selvää, jatkaako Fordin perinteisen Puma ST:n tarjontaa tästä lähtien, sillä nämä muutokset tuotevalikoimassa voivat merkitä nipistystä sen eurooppalaisessa päästövalikoimassa. Sinisen soikean allekirjoitus takaa sen, että Uuden ajokokoonpanon myötä tässä ajoneuvossa on siipivaihdevivut ratin takana, ja siinä on edelleen useita ajotiloja.sarja urheiluistuimia, huippuluokan multimediajärjestelmä, pakoputki aktiivisilla venttiileillä ja suhteellisen radikaali jousituksen viritysFord Performance -divisioonan työ.

Lähde – Ford