Saltar al contenido

Fordin ajokurssien neljäs painos ”Aja elämäsi” on jo käynnissä

7 de agosto de 2021

Neljä vuotta sitten, Ford esitetään «Ford, aja elämääsi», ajokurssit kouluttamiseen nuoret autoilijat 18–24 -vuotiaana. Tähän mennessä yli 2 000 ihmistä Espanjassa ja lähes 14 000 Euroopassa on kulkenut sen piirien läpi ja hyötynyt jaetusta tiedosta.

Neljäs painos järjestetään jo useissa Espanjan kaupungeissa (Valencia, Zaragoza, Barcelona), ja se järjestetään päivien välillä 3. ja 8. kesäkuuta sisään Madrid, erityisesti Andalusian puisto, Alcobendasissa.

Kursseilla osallistujat oppivat tekniikoita ratin takana ja parantaa niiden reaktioita kaikenlaisissa tilanteissa hätäjarrutuksesta väistelyyn sekä vaarojen havaitsemiseen ja liikkuvien tilojen ja aikojen hallintaan.

Lisäksi tänä vuonna «huumeiden vastainen puku», sellainen puku simuloi sen käyttäjille erilaisten huumeiden, kuten kannabiksen, kokaiinin tai ekstaasin, vaikutukset, mikä saa nuoret tietoisiksi vakavia vaaroja ajaessa näissä olosuhteissa.

Parasta on, että osallistuaksesi sinun on oltava vain 18–24 -vuotias ja rekisteröidyttävä heidän verkkosivustolleen, koska 900 paikkaa tapahtumaa varten ovat vapaa.

Oliko tästä viestistä apua?