Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Se oli vuosi 2018, jolloin Genesis esitteli Essentia-konseptin maailmalle. Se oli urheiluauto, jossa oli korkean suorituskyvyn ja teknisen tason sähkömoottori. Kuitenkin vasta vuonna 2021 he tekivät viimeisen harppauksen ja esitteli X-konseptin. Hänen kanssaan he kehittivät fysiognomiaan ja käyttivät tilaisuutta hyväkseen luodakseen uuden perheen, joka valmistuu nykyään heidän kanssaan. viimeinen jäsen. The Genesis X Cabriolet-konsepti.

Kuten sen nimi kertoo se on X-konseptin cabrio (tai avoauto) versio jo ilmoitettu. Ja sen tunnusluvut ovat edelleen korkeat, mikä osoittaa, että Hyundain premium-yritys osaa ja osaa valmistaa korkeahintaisia ​​autoja. Niin paljon, että tämä nauti hienostuneesta lasikatosta. Mutta se ei ole ainoa salaisuus, joka piiloutuu sen ihon alle, vaikka surullisinta kaikessa on, että se ei voisi koskaan syntyä uudelleen…

Genesis X Cabriolet -konseptin avulla Hyundai näyttää maailmalle, mihin sen premium-luokan yritys pystyy…

Genesis X Cabriolet-konsepti

Genesiksen mukaan X Concept -trilogian kruunaa X Cabriolet. Itse asiassa se materialisoi korissaan Athletic Elegance -muotoilukielen, jota brändi on kehittänyt viime vuosina. Tämä näkyy joidenkin etuosan muodossa kaksoiskilven muotoinen optiikka LED-jäljillä ja jotka kulkevat koko rungon leveydeltä. Pyöränkaarien tyylin tai korin sivulinjan lisäksi.

Silti suuri ero X Convertible -konseptin suunnittelussa coupé-veljensä suhteen on katon puuttuessa. Kuten olemme aiemmin todenneet, se on taitettava ja valmistettu lasista, jotta matkustajat näkevät auringon eivätkä tunne oloaan ylikuormittuneeksi matkustamossa. Emme voi myöskään sivuuttaa takaosan viimeistely spoilerilla ankan hännän muotoisella kruunulla. Kaksinkertaisen Full LED-optiikan ja keskeisen Genesis-kirjoituksen lisäksi.

Sisältä Genesis X Cabriolet -konseptin muotoilu on identtinen sen veljien kanssa. Tässä tapauksessa tuotemerkki osoittaa, että ne ovat saaneet inspiraationsa korealaisesta arkkitehtuurista, mutta erottuu yksinkertaisista, kuljettajaan suunnatuista linjoista. Täten Keskikonsoli on hyvin käden ulottuvilla ja erottuu edukseen useiden digitaalisten näyttöjen käytöstä. ja kosketusohjaimia. Kuriositeettina laatoissa on käytetty sisustussävyä Giwa Navy.

Kaiken kanssa, X Convertible Conceptin sähköistä voimansiirtoa koskevia tietoja ei tunneta. Tämä on sama kuin sen edeltäjät, emmekä rehellisesti sanottuna odota tapaavansa niitä. Ennen kaikkea siksi, että vaikka hän on debytoinut Los Angelesin autonäyttely mahdollisuudet nähdä se kokoonpanolinjalla ovat vähäiset. Surullinen…

Lähde – Genesis