Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

General Motors on ottanut hänen ylösnousemuksensa erittäin vakavasti. Viime vuosikymmenen lopulla konkurssiin mentyään amerikkalainen konserni haluaa tarjota asiakkailleen parastaan. Ja tätä varten hän on kääntänyt tapansa nähdä ja tehdä asioita, koska hän on asettanut itselleen tavoitteen: parantaa luotettavuuttasi ja tuotekuvaasi (ryhmä). Joten johtoryhmä on päättänyt, että kaikki sen mallit ovat tiukan ja erittäin ankaran laadunvalvonnan alaisia…

Näemme tuloksen siinä, kuinka he ovat kohdelleet laatuongelmia, jotka on havaittu uudessa GMC Hummer EV:ssä. Jos muistat, muistat, että GM ilmoitti, että he olivat havainneet pienen vian tämän mallin takaoptiikassa. No, nyt he palaavat ilmoittamaan, että he ovat löytäneet toisen bugin, mutta toisin kuin edellinen, se on hieman vakavampi. Kyllä, koska se vaikuttaa sähköinen voimansiirto jo tärkeä osa…

Tällä hetkellä GM ei ole mennyt NHTSA:lle ilmoittamaan GMC Hummer EV:n viasta…

GMC Hummer EV 2022 0

Kuten olemme oppineet GM Authorityn henkilöiltä, ​​GMC Hummer EV:ssä on a akun korkeajänniteliittimeen liittyvä ongelma. Jos näin tapahtuu, korkeajänniteliitin voi syöpyä ja päästää vettä tunkeutumaan suurjänniteakkuun. Jos näin tapahtuu, virheen merkkivalo (MIL) ilmestyy ajoneuvon kuljettajan tietoihin varoittamaan kuljettajaa tällaisesta ongelmasta.

Toistaiseksi General Motors ei ole ilmoittanut, mitä vaaroja tällaisesta rikkoutumisesta voi aiheutua.. Silti ei ole vaikea ymmärtää, että tämä ongelma voi aiheuttaa lisävaurioita suurjänniteliittimelle ja/tai akulle, jos sitä ei käsitellä oikein. Siksi brändi on ohjeistanut virallisten työpajaverkostonsa levittämään tiivistettä avuksi estää korroosiota ja estää veden pääsyn liittimeen/akkuun tulevaisuudessa.

Huomautettavana on se, että General Motors ei ole ilmoittanut tästä ongelmasta NHTSA:lle. Lähteen mukaan tämä johtuu siitä, että he halusivat käsitellä tätä «teknistä ongelmaa» a «asiakastyytyväisyysohjelmaan kuuluva toiminta». Lisäksi he myöntävät, että myös Bright Drop EV600 -ajoneuvo kärsii samasta ongelmasta ja ratkaisusta. Kaikki tämä on saatavilla virallisesta GMC-korjaamoverkostosta tai GM:n asiakaspalvelulinjasta.

Yhteenvetona, Näyttää siltä, ​​​​että Yankee-ryhmä ottaa asiakkaat jo vakavasti. Hyvä asia on, että koska GMC Hummer EV:tä ei myydä Euroopassa, meidän ei tarvitse huolehtia liikaa. Tietysti jos yksikkö saapuu, se kannattaa tarkistaa… Eikö…?

Lähde – GM Authority