The Grand Touring -sarja Sillä on erityinen merkitys kaikille niille 1980-luvun lopulla ja 1990-luvun puolivälissä syntyneille autojen ystäville. He olivat ensimmäisiä ajo-«simulaattoreita», ja laitoin simulaattorit lainausmerkkeihin Gran Turismon kahdelle tai kolmelle ensimmäiselle erälle, mutta jo siellä se tuntui olevan paljon enemmän kuin yksinkertainen autopeli.

Vuodet ovat kuluneet ja jokaisella erällä ne on ylitetty antaen ajolle, radalle ja itse ajoneuvoille enemmän todenmukaisuutta, puhumattakaan visuaalisen laadun paranemisesta. Nyt et tiedä, onko alla jättämämme video videopelin esittely vai elokuva.

Gran Turismo 7:n esittely kestää vähintään 8 minuuttia, emmekä loogisesti näe sitä joka kerta, kun menemme pelaamaan peliä. Mutta se on kätevää nähdä ensimmäisellä kerralla, kun menet leikkimään, ja miksi ei, silloin tällöin. Se on kaikin puolin todellinen taideteos.

Kuten videosta näkyy, se alkaa tarkastelemalla auton alkua, tuotantoa ja historiallista hetkeä Elvisin, Beatlesin tai miehen saapumisen kuuhun kanssa monien muiden viittausten joukossa. Tietenkin näemme joitain maailman tunnetuimmista piireistäsekä unelmamalleja niin kadulle kuin kilpailuun.

Heti näiden 8 minuutin puolivälissä esittelyn tyyli muuttuu täysin, jotta saamme todellisia kuvia pelistä markkinoiden uusimmilla malleilla ja myös historiallisilla malleilla moottoriurheilun maailmasta. Tietysti, prototyyppejä ei ole.

Jos sinulla oli vielä epäilyksiä uuden Gran Turismo 7:n ostamisesta vai et, olen varma, että katsomalla tämän esittelyn olet jo päättänyt ja ostat sen juuri nyt. Kaikkien aikojen arvostetuinta ajosimulaattoria on vaikea vastustaa.

Grand Touring 7 Intro

Lähde – YouTube PlayStation