Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Hondassa tapahtuu jotain. Japanilainen yritys on viettänyt pari vuotta, jolloin se ei ole lakannut toimimasta antaakseen käänteen koko valikoimaansa. Lähinnä mukauttaakseen sen sähköistyksen vaatimuksiin, jotka ovat normi seuraavan viiden vuoden aikana. Sen lisäksi, että voit luoda tuotteita, jotka ovat yhtä mielenkiintoisia, houkuttelevia ja täydellisiä kuin Civic tai HR-V. Mutta hänen toiveensa eivät lopu tähän on jo esitellyt uuden CR-V:n ja pian Pilot saapuu.

ehkäpä honda pilotti Se ei ehkä kuulosta sinusta paljolta, mutta kerromme sinulle, että se on Suurin myymä maastoauto. Ja jos annamme heille ansion, joka heillä on, meidän on tunnustettava, että se on Yhdysvalloissa todellinen bestseller. Kuitenkin varten uusi sukupolvi ovat päättäneet, että järkevin asia oli käännä konseptisi estääkseen kilpailijoitaan ohittamasta häntä. Ja etukäteen he julkaisevat ensimmäisen vakoojakuvan, jossa voit nähdä sen vai ei…?

Honda Pilotin uuden sukupolven pitäisi debytoida ennen vuoden 2022 loppua…

Honda Pilot 2023 teaser

Kyllä, ja siksi tämän artikkelin otsikko «Honda Pilot: Uusi sukupolvi vihjaa tähän «vakooja» kuvaan…». Ennen kaikkea siksi Pilotin koko on niin pieni, että emme voi arvata, millainen sen esteettinen kehitys tulee olemaan. Ja pahinta ei ole se, että välttääkseen Photoshop-velhot he ovat päättäneet pukea sen naamiointiin. Itse asiassa siinä on toinen iho, joka yhdistää valkoisen, vihreän, harmaan sävyt ja näyttää siltä, ​​​​että musta. Kaikki silmämme huijaamiseksi.

Kuitenkin, jos katsomme eri verkkosivustoilla näkyviä vakoilukuvia, voimme ennakoida, millaista se tulee olemaan. Uusi Honda Pilot Se käyttää pehmeämpää ja aggressiivisempaa estetiikkaa, joka voi lisäksi lisätä coupé-muotia. Meillä on paras esimerkki tästä muutoksesta esittelemissämme renderöissä, jotka ovat hyvin lähellä versiota, jonka pitäisi nähdä valoa. Itse asiassa, jos brändin suunnitelmat menevät suunnitellusti pitäisi olla virallisia ennen vuotta 2023.

Mitä tulee tulevan Honda Pilotin tekniikkaan, huhuja on monia ja erilaisia. Useiden lähteiden mukaan sitä tukeva tukiasema on sama kuin nykyisen Acura MDX:n. Tällä tavalla he huomauttavat, että heidän voimansiirtonsa voisi olla identtinen ja jopa lisäävät a suorituskykyinen plug-in-hybridiversio. Enemmän yksimielisyyttä näyttää olevan siitä, että se tarjoaa vakiona nelivedon, korkeamman laadun ja uusimman teknologian.

Lopuksi spekuloidaan, että a versio, jossa on paremmat off-road-ominaisuudet. pitäisi olla varten sukunimi TrailSport ja seuraisi jo edellisessä passissa nähtyä polkua. Meidän on oltava kärsivällisiä nähdäksemme, mitkä huhuista toteutuvat ja mitkä jäävät «purasruohoveteen». Silloin tällöin…

Lähde – Honda