Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Hondan läsnäoloa Euroopassa on tutkittu hyvin. Sen valikoima ei ole laajin, mutta se asettuu eniten kysytyille markkinarakoille, kuten kompakteille tai katumaastureille. Lisäksi se taistelee ollakseen huippuluokkaa saksalaisten kilpailijoidensa Audin, BMW:n ja Mercedes-Benzin huipulla. Mutta se ei ole sama muilla maailman alueilla, joilla se kilpailee hieman erilaisella asemalla: huippuluokan korkeilla alueilla ja generalistilla alhaisilla.

Todiste tästä «kaksoispelistä» löytyy toisen sukupolven Honda WR-V. Eikö hänen nimensä soi sinulle? No, sen pitäisi, koska olemme jo kertoneet siitä, vaikka on myös totta, että se on yksi japanilaisen yrityksen tuntemattomimmista malleista. Nyt, usean vuoden markkinoilla olon jälkeen, se tekee harppauksen ja kehittyy vapauttamaan a toinen kypsempi ja loogisempi iteraatio. Itse asiassa parannus edeltäjäänsä on järjetöntä. Tulet näkemään…

Honda WR-V tulee saataville vain kehittyvillä markkinoilla, kuten Indonesiassa tai ehkä Mercosurissa…

Ensimmäinen asia, joka iskee uuteen Honda WR-V:hen, on sen kokosisältö. Kanssa Pituus 4,06 metriä1,78 metriä leveä ja 1,60 metriä korkea sijaitsee B-SUV-segmentissä, vaikka on niitä, jotka vievät sen C:lle. Taistelu on 2,48 metriä, mikä mahdollistaa reilun kokoisen matkustamon ja 380 litran tavaratilan. Suunnittelultaan siinä yhdistyvät Euroopassa ja myös USA:ssa nähtyjen Hondan ominaisuudet.

Korostavien elementtien joukossa on etuosa, jossa on a kuusikulmainen säleikkö, jota reunustaa krominauha. Ja antaa sille pakkauksen, se ulottuu rungon leveydelle pitkänomaisen LED-optiikan ansiosta. Näissä on samanvärinen kromipalkki kuin puskurissa. Tässä on runsas ilmanottoaukko ja muut ulkoiset (väärät), joissa sumuvalot. Bassojen «väärästä» suojasta ei myöskään ole puutetta.

Sivukuva on yksinkertaisempi, mutta se erottuu edukseen 16 tai 17 tuuman sporttyyliset kevytmetallivanteet. Siinä on myös musta muovisuoja pyöränkaareille tai kontrastivärinen musta tekno. Lopuksi ovien avauskahvat ovat edelleen samassa paikassa kuin ennenkin: piilossa ovissa. Lopuksi näkymä takaa on yksinkertainen ja erottuu joistakin LED-optiikka muistuttaa vanhaa HR-V:tä.

Sisätilojen osalta Honda WR-V:n muotoilu on hyvin samanlainen kuin BR-V SUV. Yksi tärkeimmistä elementeistä on 4,2 tuuman digitaalinen kojetaulu tai keskuskosketusnäyttö 7 tuuman multimediajärjestelmää varten. Ne myös korostavat elementtejä, kuten handsfree-käyttö ja käynnistys, ilmastointi tai peruutuskamera. Turvallisuuden kannalta siinä on monia Honda Sensing -järjestelmän ajoapuvälineitä.

Mekaaninen valikoima Indonesialle…

Honda WR-V - Pyörät voittoon

Kuten Hondassa ja tällä alueella on tapana, WR-V:n moottori on bensiini. Se on lohko 1,5-litrainen nelisylinterinen moottori 121 hevosvoimalla ohjataan CVT-automaattivaihteiston kautta. Tämä potentiaali saavuttaa maan etuakselin kautta ilman mahdollisuutta valita neliveto. Toistaiseksi tehokkaampien tai sähköistettyjen versioiden saapumista ei odotetaainakin Indonesiassa.

WR-V on suunniteltu kehittyville markkinoille ja tällä hetkellä se on uutuus Indonesiassa. Mutta myöhemmin brändi saattoi tarjota sitä muilla alueilla maailmassa, kuten Mercosurissa. Silloin moottorivalikoima voi kasvaa pidemmälle kuin tämä yksittäinen ilmakehän vaihtoehto Indonesialle. Kysymys kuuluu, voisiko se olla vaihtoehto eurooppalaisille B-maastoautoille, jotka sijaitsevat markkinoiden alaosassa täydentämään HR-V…

Ja sinä Ostaisitko Honda WR-V:n kaltaisen mallin, jos se olisi saatavilla mantereellamme? Ehkä ekologisemmalla valikoimalla, kuka tietää, eikö…?

Lähde – Honda – Honda YouTubelta