Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

The Hyundai i30N Se on yksi tämän hetken tasapainoisimmista urheilukompakteista. Siinä on loistava ajodynamiikka, hyvä visuaalinen luonne, eikä se ole myöskään liian kallis kilpailijoihinsa verrattuna. Ei ihme, että sitä on myyty niin paljon näinä vuosina. Kyllä, se on erittäin hyvin tuotu auto maailmalle. Haluatko nähdä hänet alasti?

Hyundai on julkaissut videon, jossa brändiinsinöörit he purkavat Hyundai i30 N Fastbackin kuten kokeilimme kuukausia sitten. Ja kun sanon purkaa, se tarkoittaa, että he poistavat jokaisen yli 3000 kappaletta josta Etelä-Korean kompakti koostuu. Lopullinen kuva, jossa kaikki palaset ovat täydellisesti maassa, on hämmästyttävä.

Kommentoi merkkiä, että jokaisen auton eri osien täydellinen purkaminen mekaanikoilta meni neljä päivää; jotain, mikä ei ole yllättävää. Lisäksi Hyundai myös ilmoittaa, että he tarvitsivat vielä kolme päivää kaikkien kappaleiden huolelliseen sijoittamiseen studion lattialle ottamaan tämän videon pääkuvan. Mitä kärsivällisyyttä!

Tässä kuvassa näet ovista tai pyöristä kaikki osat, jotka muodostavat 280 hv:n 2.0 T-GDI -moottorin venttiileineen, jousineen ja nopeineen. Tietysti myös männät, kiertokanget, nokka-akselit ja kampiakseli. Yksityiskohtia, joista kaikki mekaniikasta kiinnostuneet pitävät.

Hyundai N -malli on tarkkuuskone, joka on kehitetty tuomaan hymyn vaativimpien kuljettajien jokaiseen nurkkaan. Osoittaakseen monimutkaisuuttaan Hyundai purkaa tällä videolla i30 Fastback N:n, jota käytettiin pitkiä päiviä testattaessa legendaarisen saksalaisen Nürburgringin Nordschleife radan asfaltilla.

Lopuksi muistutamme, että Hyundai i30 N on saatavilla hintaan 31 050 euroa 250 CV versiossaan 5-oviseen koriin. 280 hv:n versio on 37 650 euroa, josta joutuu maksamaan 3 000 euroa enemmän, jos haluamme 8DCT-kaksoiskytkinvaihteiston. Kaikki tämä kompaktissa rungossa, sillä tarjolla on myös Fastback, kuten videollakin, jota myydään vain 280 CV:llä ja automaattivaihteistolla 40 650 eurolla viralliseen hintaan.

Lähde – Hyundai