Saltar al contenido

Hyundai i10

4 de agosto de 2021
Hyundai i10

Hyundai i10 on pieni 5-ovinen kaupunkiauto, segmentti A, jota Hyundai on valmistanut vuodesta 2008. Tällä hetkellä kolmas sukupolvi on myynnissä vuonna 2019.

Hyundain logo

Hyundai i10: n ominaisuudet

päällirakenteetUrban
ovet5
aukioitaNeljä viisi
runko252 l
tehoa67-100 hv
kulutus4.1 – 5.3 l / 100 km
hinta 10950 €
arviointi

Hyundai i10 on pieni 5-ovinen kaupunkiauto, segmentti A, jota Hyundai on valmistanut vuodesta 2008. Tällä hetkellä markkinoidaan kolmas sukupolvi, joka esiteltiin vuonna 2019. Hyundai i10: lle on ominaista se, että se on pienin ja halvin auto luokassa, koska siinä on pienitehoinen bensiini moottorit, joiden kulutus on alhainen ja jotka on aina otettava huomioon käyttäjälle edullisina. Sitä valmistetaan Hyundain tehtaalla Chennaissa, Intiassa.

Kaupungin kaupunkiajoneuvoista, jotka haluavat kilpailla Renault Twingon kanssa, löydämme malleja, kuten Citroën C1, Fiat Panda, KIA Picanto, Peugeot 108, Renault Twingo, SEAT Mii tai Toyota Aygo.

2020 Hyundai I10 Ulkopuoli 11

Hyundai i10 ulkoasu

Hyundai i10 esittelee kolmannen sukupolvensa, jossa on paljon kypsempi muotoilu, täysin uusi alusta ja ulkomitat lähes identtiset edeltäjänsä kanssa. Pituus vain 3670 mm, joten se on hyvin pieni auto. Huolimatta siitä, että siinä on 5-ovinen kori, sitä ei markkinoida 3-ovisena versiona. Kokonaisleveys on 1680 mm, korkeus 1480 mm ja akseliväli 2425 mm. Se on siis kaupunki, joka on tarkoitettu käytettäväksi kaupungissa, jossa sen pienet mitat mahdollistavat optimaalisen ohjattavuuden ja helpottavat pysäköintiä.

Hyundai i10: n kaikki esteettiset ominaisuudet on suunniteltu suurelle yleisölle miellyttäväksi: yksinkertainen ja miellyttävä etuosa, hieman retusoitu klassinen 5-ovinen profiili vuoden 2020 versiossa ja katkaistu takaosa, upealla optiikalla, mutta ilman mitään erityistä huomiota herättävää …

Hyundai I10 2020 Ulkopuoli 20

On noin nuorekas ja erittäin lihaksikas auto, Hyundain suunnittelijoiden mukaan inspiraatiota on saatu urheilijoiden teknisistä vaatteista, jotka vastakkain ihmisen lihasten luonnolliset muodot ja rohkeat tekniset mallit.

Edessä ne pysyvät säleikköön integroidut pyöreät päiväajovalot, tässä tapauksessa LED -tekniikalla ja erittäin silmiinpistävällä aggressiivisuutta lisäävällä rakenteella, erittäin terävillä ajovaloilla, kuusikulmaisella muotoilulla varustetulla säleiköllä ja alempien kulmien jäähdytysaukkojen muuttamisella, samoin kuin vesikourut tai sumu valot.

2020 Hyundai I10 ulkopuoli 8

Hyvin merkityt pyöräkaaret, konepellin läpi kulkevat kaksi kylkiluuta, kaksivärinen päällirakenne ja kevytmetallivanteet (valinnaisesti 16-tuumaiset), jotka on muotoiltu nelipyöräiseksi potkuriksi toisen sukupolven apilanlehti-muodon sijasta, antavat paljon houkuttelevampi ja nuorempi kuva.

Valittavissa on 10 ulkoasun perusväriä, joista kolme uutta: Dragon Red, messinki ja turkoosi. Muut ulkovärit ovat Phantom Black, Polar White, Star Dust, Sleek Silver, Champion Blue, Tomato Red ja Slate Blue. Mahdollisuus kaksiväriseen runkoon, katto, musta tai punainen, lisää entisestään räätälöintimahdollisuuksia.

Hyundai I10 2020 Sisustus 2

Hyundai i10 sisustus

Hyundai i10: n sisätilat ovat ulkoisten mittausten vuoksi tilavammat kuin miltä se saattaa näyttää, mutta silti emme voi unohtaa sitä tosiasiaa, että se on kaupunkiauto ja siksi Se ei ole niin suuri. Etuistuimilla kaksi aikuista matkustaa mukavasti, mutta takaistuimet on varattu kahdelle aikuiselle, kahdelle lastenistuimelle tai kolmelle lapselle, jotka matkustavat ilman istuinta. Tässä tapauksessa se on auton kapea leveys rajoittaa meitä.

Viimeistelyjen laatu on yksi segmentin parhaista. Loogisesti tällaisessa hintatietoisessa autossa meidän on odotettava kovaa muovia ja peruslaitteita, mutta tässä tapauksessa asetukset ovat hyvät, visuaalinen tunne on miellyttävä ja laitteet kohtuulliset.

Hyundai I10 2020 Sisustus 3

Valikoimastamme löytyy erilaisia ​​verhoiluja yhdistetyistä väreistä, jotka tarjoavat lisäsuunnittelua, kun taas muotoilu on ollut yksi eniten työstetyistä alueista edeltäjäänsä verrattuna, mikä näkyy kojelaudassa ja keskikonsolissa, paljon vähemmän puhdas, mutta nuorekkaampi kuva, vaikkakin hieman ylikuormitettu.

252-litrainen tavaratila (joka voi ylittää 1000 litraa taittamalla takaistuimen) suorittaa tehtävänsä kuljettaa ostoskasseja hyvin, vaikka loogisesti se ei kykene pitämään 4 hengen matkatavaroita pitkällä matkalla.

Hyundai I10 2019 Ulkopuoli 1

Hyundai i10 moottorivalikoima

Hyundai i10: ssä on kaksi kolmesylinteristä ilmavirtausbensiinimoottoria: 1,0 MPi 3-sylinterinen ja 67 hv ja 96 Nm vääntömomentti sekä a 1,2 MPi 4-sylinterinen ja 84 hv ja 118 Nm. Molemmissa moottoreissa on kaksi vaihteistovaihtoehtoa, viiden nopeuden manuaalinen ja viiden nopeuden automaattinen manuaali (AMT).

Sen edeltäjästä tuli myös hybridiversio nestekaasusta, joka perustuu 1.0 Kappa-kolmisylinteriseen moottoriin, jonka käyttökustannukset olivat todella alhaiset ja autonomia yhteensä noin 1200 kilometriä NEDC-syklin mukaan 27 litran Autogasin ansiosta. Ja 40 asteen säiliöstä.

Hyundai I10 2020 Ulkopuoli 14

Hyundai i10 N Line, urheilullisuus pienessä pullossa:

Hyundai i10 liittyy luetteloon Korealaiset yritysmallit N Line -versiolla. Vuoden 2019 Frankfurtin autonäyttelyssä esitelty pieni viiden portin malli liittyy i30: een, i30 Fastbackiin ja Tucsoniin ja tarjoaa paljon urheilullisemman kuvan, paremman liitettävyyden ja turvallisuuden verrattuna perinteiseen malliin.

Korostaa uusien puskureiden ja uudistetun säleikön käyttöönottoa sekä 16-tuumaisia ​​kevytmetallivanteita, joissa on matalamman profiilin renkaat. Ilmeisesti merkittävin esteettinen muutos on nimenomaan LED -päiväajovalojen muokkaaminen, jotka hylkäävät erottuvan pyöreän muodonsa integroituakseen vielä paremmin säleikön muotoihin. Paljon dynaamisemman kuvan lisäksi Hyundai i10 N Line Siinä on 1.0 T-GDi 3-sylinterinen moottori, jonka teho on 100 hv ja 172 Nm: n vääntömomentti tarjoavat paremman dynamiikan.

Katso: lisätietoja Hyundai i10 N -linjasta.

Hyundai I10 N Line 2020 ulkopuoli

Oliko tästä viestistä apua?