Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Hyundai Konan toinen sukupolvi paljastaa salaisuutensa pikkuhiljaa. Etelä-Korean talo «saa meidät huimaan» jo jonkin aikaa tällä tavalla toteuttaa uusien malliensa lanseeraukset. Ensimmäinen julkaisee sarjan kuvia (vain oikeita, jotta ei innostu) ja dataa yleensä. Pian sen jälkeen hän palaa taisteluun lisää graafista materiaalia, tässä tapauksessa sisätiloista, sekä epämääräisiä tietoja sen moottoreista…

Nyt ollaan tässä vaiheessa. Täältä näet kuinka aasialainen talo on muokannut uuden Konan sisustusta. Eikä se ole ainoa asia, sillä he käyttävät myös tilaisuutta hyväkseen ja kertovat meille, millainen heidän mekaaninen tarjouksensa tulee olemaan. Ongelmana on, että tämä valikoima ei tule Eurooppaan. Niin, on vielä kolmas erä tietoa joka tapahtuu myöhemmin päivämääränä, josta kerromme sinulle hieman myöhemmin. Joka tapauksessa, älä missaa sitä.

Uuden Hyundai Konan sisustus muistuttaa hyvin Ioniq-sarjan sisustusta…

Hyundai Kona EV vs. Hyundai Kona ICE 1

Kuten tiedät, Hyundai Konan toinen iteraatio debytoi virallisesti joulukuussa 2022. Sillä hetkellä kerromme teille kaikki sen ulkolinjan salaisuudet, joten tänään aiomme mennä sisälle pysähtymättä siihen, mikä on jo tiedossa. Kerran kuitenkin sisällä kaksinkertainen 12,3 tuuman digitaalinen näyttö on silmiinpistävä jota käytetään kojetaulussa ja keskeisenä kosketusnäytönä. Ne ovat yhtenäisiä ja muistuttavat niitä Ioniq 5:stä tai 6:sta…

Lisäksi, toisin kuin monet sen kilpailijat, luottaa edelleen analogisiin ohjaimiin. Lisäksi ne ovat edelleen olemassa niinkin tärkeissä toiminnoissa kuin ilmastointi tai ohjauspyörä. Itse asiassa ilmanvaihtoaukot ovat erittäin hyvin «piilotettu» keskuskosketusnäytön pohjan ja kojelaudan keskellä olevien ilmastointilaitteiden väliin. Alempana ovat USB C -portit sekä istuinten ja muiden lämmityksen säätimet.

Lyhyesti sanottuna toisen sukupolven Hyundai Kona yhdistää seuraavan sukupolven liitettävyyden unohtamatta kaikkia perinteisten painikkeiden etuja. Ainoa haittapuoli, jonka jotkut asiakkaat voivat laittaa siihen (mielestäni en näe sitä niin), on se Automaattivaihteistoa ohjaava säädin sijaitsee ohjausvarressa aivan ohjauspyörän takana. Tämä asento on enemmän jenkkiasiakkaan makuun, mutta loppujen lopuksi se on intuitiivisempi ja yksinkertaisempi…

Tekniikka ja sisätilojen asuttavuus…

Hyundai Kona EV vs. Hyundai Kona ICE 2

Uuden Hyundai Konan tekniikka on paljon edeltäjäänsä parempi, kuten OTA-päivitykset. Ajoapuvälineissä voidaan mainita etutörmäysten välttämiseen tarkoitettu avustaja (FCA), kaistanmyötä (LKA) tai turvallista poistumista varoittava (SEW). Se on myös varustettu älykkäällä vakionopeudensäätimellä (SCC), navigointiin perustuvalla älykkäällä vakionopeudensäätimellä (NSCC) tai Lane Follow Assist (LFA).

Mitä tulee mitoituksiin, osoita, että lämpö- ja hybridi Kona kasvaa 4,35 metriä pitkäksi, 1,82 metriä leveäksi ja 1,58 metriä korkeaksi. Tämä taso on 17-tuumaisilla kevytmetallivanteilla, joten 16-tuumaisella se on hieman «lyhyempi». Akseliväli on 2,66 metriä tarjoamalla sille runsaan sisätilan asumiskelpoisuuden matkustajille ja jossa tavaratilan tilavuus on 723 litraa, jos toinen istuinrivi on taitettu alas.

Lämpömekaaninen valikoima on virallinen Etelä-Korealle: EV-versio julkistetaan maaliskuussa muiden yksityiskohtien kanssa…

Hyundai Kona ICE 0

Mekaaninen valikoima on toinen salaisuuksista, jotka tiedämme uudesta Hyundai Konasta. Ongelmana on, että se koskee Etelä-Koreaa eikä Eurooppaa. Kyllä, maanosamme osalta meidän on vielä odotettava ensi maaliskuuhun, joten meidän on oltava kärsivällisiä. Tässä tapauksessa Etelä-Korean lämpö- ja hybridivalikoima pyörii kolmen version ympärillä. Siellä on kaksi bensiinimoottoria ja 1,6 HEV-hybridi, joka kuulostaa meille tutulta.

Alueen avaava lohko on a 1.6 T-GDI turbo 195 CV ja 265 Nm. Hänen puolestaan ​​on a 2,0 litran Atkinson-ilmakehä 149 hv ja 180 Nm vääntömomentti. Ensimmäisessä tapauksessa vaihteisto on 8-vaihteinen automaatti ja toisessa älykäs muuttuva vaihteisto (IVT) maksimaalisen tehokkuuden saavuttamiseksi. The hybridi 1.6 HEV Siinä yhdistyvät 1,6 litran GDi-suoraruiskutusmoottori ja sähköyksikkö, joka tuottaa 141 hv ja jopa 265 Nm vääntömomentin.

Lopuksi, ja seuraava kirjain kirjaimelta, mitä Hyundai sanoo virallisessa lehdistötiedotteessaan…

«Lisätietoja uudesta KONAsta globaaleille markkinoille, mukaan lukien sähköauto, julkaistaan ​​maaliskuussa»

Loppuun ei siis ole paljoakaan jäljellä…

Lähde – Hyundai