Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Nissanin läsnäolo Euroopassa on tärkeää, erittäin tärkeää. Vuosien ja autoalalle tulleiden muodin myötä sen valikoima on kuitenkin pienentynyt. Jos kerran Almera ja Primera sedan olivat myyntilistojen kärjessä, nykyään ne säilyvät Qashqain ja Juken hyvän edistymisen ja vastaanoton ansiosta. Mutta lisäksi hänen kokeilunsa päästä markkinoiden premium-spektriin epäonnistui Infinitin lähdön myötä.

Se, että Euroopassa se ei toiminut, ei tarkoita, että muilla alueilla maapalloa «he menevät kuin laukaus». Yhdysvalloissa se on yksi myydyimmistä sadoista, ja on malli, joka vanhuudestaan ​​​​huolimatta kieltäytyy kuolemasta. Se on noin QX80 Soieko hänen nimensä kelloa? No, sen pitäisi, koska olemme jo puhuneet siitä paljon, ja tällä kertaa julkistamme toisen, yhden päivityksen. Tällä uudelleentyylillä japanilainen premium-yritys jatkaa virheiden hiomista mutta onko siinä järkeä?

Infiniti QX80 -parannukset vuodelle 2023 keskittyvät Amazonin Alexa-ääniavustajaan…

2023 INFINITI QX80 -lippulaivamaastoauto saapuu uudella Amazon Alexa -toiminnallisuudella

Laitan sinut kontekstiin, Infiniti QX80 täyttää kaksi vuosikymmentä vuonna 2024. Ensimmäinen sukupolvi näki valon vuonna 2004 ensimmäisen sukupolven Nissan Titanin F-Alpha-alustalla. Hänen sukupolvenvaihdos tapahtui vasta 2010 ja siitä lähtien se on jatkunut entisellään. Se on kuitenkin läpikäynyt kaksi perusteellista päivitystä vuosina 2015 ja 2018. Sen lisäksi, että Vuonna 2020 yritys lanseerasi erikoisversion 30-vuotisjuhlaansa varten.

Joten, ehkä kysyt itseltäsi tämän kysymyksen Mitä uutta tämä QX80 MY23 tuo? No, ei paljon, vaikka siinä on pari erittäin mielenkiintoista yksityiskohtaa ottaen huomioon, kuinka veteraani sen alusta on. Ensimmäinen liittyy uuden Amazon Alexaan perustuvan ääniavustajan integrointi. Tällä tavalla kuljettaja ja kaikki hänen kumppaninsa voivat ohjata QX80:n tieto- ja viihdejärjestelmää koskematta painiketta.

Toinen yksityiskohta liittyy langaton Apple CarPlay -integraatio ja Android Auto -liitäntä USB-liitännän kautta. Lisäksi brändi ilmoittaa, että joihinkin QX80:n veteraaneihin on tulossa ilmainen langaton Apple CarPlay -päivitys. Tässä tilanteessa Infiniti USA -tuotetiimi halusi perusverhoilun, Luxen, olevan vakiovaruste. langattoman älypuhelimen lataustelakka.

Myös QX80:n turvallisuus paranee ja yllättää. Kyllä, koska se parantaa haptista lisäpalautetta, joka menee ohjauspyörään kaistavahtijärjestelmä. Nyt hän tekee hienovaraisia, pehmeitä liikkeitä muistuttaakseen kuljettajaa palaamasta kaistalleen. Muutoksia ei ole tapahtunut mekaniikassa tai sen AWD-nelivetojärjestelmässä, vaikka nyt itsetasautuva takajousitus on myös vakiona.

Onko järkevää, että Infiniti pitää kiinni QX80:stä markkinoilla?

2023 INFINITI QX80 -lippulaivamaastoauto saapuu uudella Amazon Alexa -toiminnallisuudella

Kuten olemme aiemmin ilmoittaneet, QX80:n (Z62) nykyinen sukupolvi on vuodelta 2010. On totta, että näinä vuosina sitä on päivitetty ja syvällisesti, mutta sen kilpailijat ovat paljon nykyaikaisempia ja ajankohtaisempia. Mutta kuten kaikki tässä elämässä, sen tekniikka on hyvin kulunutta ja sen laatu ja luotettavuus kiinnittävät eniten asiakkaiden huomion. Ja nämä ovat syitä, miksi hän on edelleen elossa: korkea kannattavuus, hyvä kaupallinen imago ja helpotuksen puuttuminen…

Tämä tulee olemaan sataprosenttisesti sähköinen, mutta kun se saapuu eikä sen kaupallinen elämä lopu. Varsinkin jos jenkki- ja Lähi-idän asiakkaat vielä haluavat ja vaativat sitä niin…

Lähde – Infinity