Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Vaikka se ei ole segmentissään paras myyjä, sitä ei kukaan voi kiistää Jaguar F-Pace on yksi parhaista maastoautoista. Huolimatta siitä, että nykyinen iteraatio on ollut markkinoilla kuusi vuotta, sen linja pysyy tuoreena ja houkuttelevana. Eikä vain, sen mekaaninen valikoima ja teknologinen taso ovat suurten baijerilaisten kilpailijoidensa huipulla. Itse asiassa se on yhdessä Alfa Romeo Stelvion kanssa yksi parhaista ajodynamiikassa, koska se tarjoaa kevyen painon.

Kuitenkin vaikka sen hyveet ovat vielä tuoreita ja ehjiä, sen kilpailijat on jo lähes kokonaan uusittu. Ja estääkseen asiakkaiden mahdollisen lennon, Tata Motorsista vastaavat ovat päättäneet puristaa «maukkaan» sitruunan. Kyse on Jaguar F-Pace SVR Editionin luominen 1988 yksi sarjan erikoisimmista painoksista. Lisäksi he käyttävät hänen kanssaan tilaisuutta osoittaakseen kunnioitusta erittäin erityiselle autolle, joka voitti LeMansin vuonna 1988.

Uusi Jaguar F-Pace SVR Edition 1988 tarjoaa 410 kW (557 hv) tehon ja 700 Nm vääntömomentin…

Jaguar F-Pace SVR Edition 1988

Mitä tulee suunnitteluun, F-Pace SVR Edition 1988 näyttää samalta kuin muut sarjan versiot. Siitä huolimatta Midnight Amethys Gloss -sävyssä on useita muutoksia, jotka ovat saaneet vaikutteita myös vuoden 1988 LeMans XJR-9:stä. Sitä vastoin se sisältää Champagne Gold Satin -värin 22 tuuman taottuihin vanteisiin. Sunset Gold Satin -sävyn lisäksi se ulottuu korin tai kojelaudan anagrammien läpi.

Uteliaisuutena, «Edition 1988» -logo etulokasuojassa on laserkaiverrettu. Lopulta ne viimeistelevät ulkoasun kiiltävän pianomustan kontrastina kullan sävyjen kanssa, peilikuoret, jarrusatulat, kevytmetallivanteiden keskinapa ja «R» SVR-logosta. Mökissä eebenpuunahkaa ja näkyvää hiilikuitua Ne ulottuvat kojelautaan, ohjauspyörään, vaihdevipuun ja istuimiin.

Myöskään voimansiirrossa ei ole tapahtunut muutoksia. The Jaguar F-Pace SVR Edition 1988 ajaa 5.0 V8 ahdettu bensiinilohko, 558 hv ja 700 Nm vääntö. Vaihteisto on automaattinen vääntömomentinmuuntimella, jonka ZF on allekirjoittanut 8 suhteella. Tämän sarjan ansiosta se merkitsee askeleen nollasta 100 kilometriin tunnissa vain 3,8 sekunnissa. Toisaalta suurin nopeus on lähellä 300 kilometriä tunnissa.

Kaiken kanssa, SVR Edition 1988:n tuotanto rajoitetaan 394 yksikköön Tiedät miksi? Koska ne ovat kierroksia, joilla Jaguar XJR-9 voitti LeManin vuonna 1988. Joka tapauksessa, jos haluat sellaisen saada, he ovat avaneet tilauskirjan kaikille. Todellakin, sen hinta maassamme alkaa 157 222 eurosta. Tarjous…

Lähde – Jaguar