Saltar al contenido

Jeep renegade

5 de agosto de 2021
Jeep renegade

Jeep Renegade on Jeepin valmistama kompakti katumaasturi. Se on Jeep -sarjan pienin ja erottuu monista eri asiakkaille mukautetuista versioista.

Jeepin logo

Jeep Renegade ominaisuudet

päällirakenteetPieni maastoauto
ovet5
aukioita5
runko351 l
tehoa120-150 hv
kulutus4.8 – 6.2 l / 100 km
hinta 15 900 euroa
arviointi

Jeep renegade se on a kompakti SUV Jeepin tekemä. Se on Jeep -sarjan pienin ja erottuu siitä monia versioita, jotka on mukautettu eri asiakkaille. On olemassa etuvetoisia versioita, joissa on enemmän kaupunkia, ja 4×4-versioita, joissa on saatavana kaksi nelivetojärjestelmääriippuen käytettävästä offroad -käytöstä.

Jeep Renegade Valmistettu Italiassa yhdessä Fiat 500X: n kanssa, jonka kanssa se jakaa alustan ja moottorit, erilaisilla paikoituksilla. Vuonna 2018 se sai kasvojenkohotuksen, jossa oli nykyaikaisempi ulkomuoto, parannuksia tekniikassa ja yhteyksissä sekä modernisoitu moottorivalikoima, joka on täysin yhteensopiva WLTP -syklin kanssa. Lisätietoja Jeep Renegade päivitetyistä hinnoista.

Jeep Renegade on rakennettu Italiassa kaksoisveljensä Fiat 500X: n rinnalla.

Se on 4,23 metriä pitkä, mikä asettaa sen suoraan kilpailijaksi Opel Crossland X: lle, Renault Capturille tai Nissan Jukelle. Pienestä katumaasturien osto -oppaastamme löydät lisää vaihtoehtoja näille Renegade -kilpailijoille. Perusero näihin crossoveriin on se, että Jeep Renegade on selkeä suunta maastossa, ja sen Trailhawk -versiota pidetään a aito 4×4 jopa nauttia vaihteistosta. Jeep Renegade pelaa henkilökohtaisella ilmeellä ja ottaa muilta Jeep -perheen jäseniltä lukuisia ratkaisuja, sekä käytännöllisiä että tyylikkäitä.

180620 Jeep New Renegade My19 Limited 15

Jeep Renegade sisustus ja käytännöllisyys

Jeep Renegade sisustus siinä on hyviä ominaisuuksia ja se on houkutteleva, ja siinä on paljon yksityiskohtia, jotka muistuttavat meitä ajamamme Jeepillä, vaikka se olisi 4,23 metriä korkea. Kaikki on käsillä ja yksityiskohdat ovat hyvin viimeisteltyjä. Se ei kuitenkaan erotu tilavuudestaan. Vaikka pidämme sen korkeasta ajoasennosta, sen takaistuimet ovat leveät ja hänen runko Sen tilavuus on 350 litraa, mikä on hieman pienempi kuin sen suorilla kilpailijoilla, kuten Peugeot 2008.

Kaiken kanssa, kokoonsa nähden se on tilava auto ja matkustajat nauttivat paljon kattotilaa. Olemme julkaisseet lisää sisätilojen vaikutelmia Jeep Renegade -testi (katso artikkeli: Jeep Renegade 2.0 MultiJet 75 Anniversary -testi). Uteliaisuutena siinä on lukuisia kahvoja offroad -harjoitteluun, ja MySky -kattoluukku voidaan varustaa. Tässä artikkelissa MySky -kattoluukusta kerromme sinulle, kuinka tämä käytännöllinen katto toimii, ja siitä tulee melkein avoauto.

180620 Jeep New Renegade My19 Limited 34

Jeep Renegade -moottorit

Jeep Renegadea myydään Espanjassa a monipuolinen valikoima diesel- ja bensiinimoottoreita, välillä 120 hv ja 180 hv. Bensiinivalikoima alkaa 1,0 litran kolmisylinterisellä ja 120 hevosvoimalla. Se on täydennetty kahdella 1.33 FireFly nelisylinterinen, teho 150 ja 180 hv. Alue diesel Se on tasapainoisin ja koostuu kolmesta moottorista. Pääsykone on a 1.6 MultiJet 120 hv, ja siinä on kolme makua a 2.0 MultiJet, 140 hv ja 170 hv. Vain 2.0 MultiJet voidaan tilata 4×4 -versiona, ja 1.6 MultiJet on rajoitettu 4×2 käyttöön tiellä. Kaikissa Jeep Renegaden 4×4 -versioissa on vaihtoehto a yhdeksän nopeuden momentinmuuntimen automaattivaihteisto, ihanteellinen, jos haluamme saada Jeepin asfaltilta.

Dieselmoottorit eivät ole liian hienostuneita, eikä 2.0 MultiJetin kulutus ole erityisen rajoitettu. Lisätietoja tästä.

180620 Jeep New Renegade My19 Trailhawk 05

Jeep Renegatessa on kaksi nelivetojärjestelmää: Active Drive ja Active Drive Low. Molemmat eivät ole pysyviä, mutta niissä on mahdollisuus sähköiseen virranjaon lukitukseen ja ajotiloihin eri pinnoille (hiekka, lumi, muta jne.). Active Drive Low -järjestelmä on saatavana vain 140 hv ja 170 hv moottorilla ja automaattivaihteistolla. Tämä järjestelmä jäljittelee pelkistimen läsnäoloa erittäin lyhyellä ensin ja mäkeä laskeutumisen ohjausjärjestelmä.

Jeep Renegade Trailhawk: lisää 4×4 -taitoja

Se on markkinoiden tehokkain pieni maastoauto maastossa.

Jeep renegade trailhawk Se on Jeep Renegaden off-road-versio. Se on saatavana vain 170 hv 2.0 MultiJet -moottori, Active Drive Low-nelivetojärjestelmä ja automaattivaihteisto 9 suhteesta. Joidenkin esteettisten yksityiskohtien lisäksi se erottuu suuremmasta maavarasta (21 cm verrattuna 20 cm muihin Renegade 4×4 -malleihin), maastorenkaiden ja uusien puskureiden varustamiseen suojat, jotka parantavat niiden maastoa. Tässä artikkelissa näet vaikutelmamme maastoajoista.

180620 Jeep New Renegade My19 Trailhawk 10

Jeep Renegade valikoima ja hinnat

Jeep Renegade -mallisto koostuu Sport-, Longitude- ja Limited -versiot. Perusversion vakiovarusteet ovat niukat (ilmastointi, Bluetooth-handsfree, 5 tuuman näyttö eikä paljon muuta), joten suosittelemme Longitude -versiota, vakiona vakionopeudensäädin, renkaat tai ilmastointi. Älkäämme unohtako Trailhawkeja, perheen kalleimpia.

Jeep Renegade esittelyvideo

1628207913 909 Jeep renegade

Oliko tästä viestistä apua?