Saltar al contenido

Jos etsit autoa, tämä on suorin tapa testata sitä

29 de julio de 2021
Jos etsit autoa tama on suorin tapa testata sita

jakamistalous Myös autojen myynnissä on aukko. Sovellus on nimeltään Bemycar ja toiminta perustuu tulliin. Ennen menoa toimiluvan haltija, kuljettajat kysyvät aina haluamansa mallin; tämän kanssa sovellus voidaan ilmoittaa ja myös testaa ajoneuvoa naapuriltasi varmistaaksesi, että se kannattaa.

Alusta ei tee muuta kuin yhdistää mahdollisia ostajia heitä kiinnostavan mallin omistajien kanssa. He, jotka hyötyvät myös tietojenvaihdosta, kertovat sinulle ensikäden käyttäjäkokemus ja siten he voivat virtaviivaistaa hankintaprosessia.

Yhdeksässä tapauksessa 10 suosituksia lähimmältä ympäristöltä ne vaikuttavat merkittävästi autoilijan päätöksentekoon, joka kysyy keskimäärin kahdeksalta ihmiseltä neuvoja ennen auton valintaa. Tämä sovellus yksinkertaistaa prosessia ja tekee ajoneuvojen omistajista brändilähettiläitä.

Kuinka se toimii

Rekisteröinti Bemycariin on ilmaista ja syötä a sähköposti ja yksi salasana riittää. Omistajaksi rekisteröityminen edellyttää vain, että autolla on alle neljä vuotta vanha ja on hyvässä kunnossa.

Kun sovellus, seuraava askel on etsiä lähimmät omistajat kartalta. Ajoneuvon profiilissa näet valokuvia siitä, sen tekniset tiedot ja omistajan kommentit. Lisäksi chatin avulla voit aloittaa keskustelun ratkaista epäilykset tai testaa auto.

Lisää tietoa

42% ihmisistä keskustele perheesi ja ystäviesi kanssa ennen auton ostoa.
61% käy verkossa auttamaan sinua päätöksenteossa.
Ennen kuin he ostavat auton, he käyvät keskimäärin kuusi jälleenmyyjää.
Lähistöllä asuvilla ihmisillä on yleensä samanlainen maku ja sosioekonominen taso, mikä tarkoittaa saman luokan autojen ostamista.

Edut ostajille

Suurin etu tulevalle ostajalle, jonka ei myöskään tarvitse matkustaa kauas, on se, että hän saa hänen kaltaistensa käyttäjien mielipide, joilla on samanlaisia ​​huolenaiheita ja ilman kaupallista etua. Omistajat eivät ansaitse mitään auton myynnistä, joten he voivat antaa a todellinen näkökulma eikä ehdollinen.

Edut omistajille

Bemycar on myös sovellus, joka hyödyttää niitä, jotka näyttävät auton, jotka saavat 15 euroa aina, kun vastaat muiden käyttäjien kysymyksiin tai pysyt heidän luonaan.

Edut brändeille

Palvelun on sen kehittäjien mukaan tarkoitus luoda verkosto, jonka kanssa suurempi kapillaarisuus muuttamalla autojen omistajista merkkilähettiläitä. »

Toisaalta alusta muodostaa a omistajien ja merkkien välinen suhde Tämä ei rajoitu ostopäivään, vaan on useammin ja voimakkaampaa.

Oliko tästä viestistä apua?