Saltar al contenido

Jos teet tämän, et ehkä ole niin hyvä kuljettaja kuin luulet

29 de julio de 2021
Jos teet taman et ehka ole niin hyva kuljettaja kuin

Menemme täältä sinne joka päivä autoillamme, kotoa töihin ja töistä kotiin kunnioittaen sääntöjä ja huolehtimalla siitä, ettemme törmää kenenkään ja kaikkien kanssa, koska haluamme liikkua rauhallisesti ja jättämättä rajoja. jätä se muille. Mutta käy ilmi, että tietämättään on aikoja, jolloin ajomme ei ole aivan akateeminen ja huolimattomuutemme voi aiheuttaa jopa onnettomuuksia. Katsotaanpa muutamia tapoja, jotka tulisi poistaa ajamisesta hyvä kuljettaja.

KULUTETUT PYÖRÄT

DGT pitää rikkomuksena käyttää renkaita, joiden kulutuspinta on syvä alle 1,6 millimetriä, josta rangaistaan ​​jopa 200 euron sakolla ja jopa ajoneuvon pysäyttämisellä. Mutta pahin asia ei ole se, mutta tämä kuluminen voi tarkoittaa ajoneuvon hallinnan menettämistä sateisena päivänä otteen puute pyörät tai odottamaton räjähdys, joka voi johtaa kauheaan onnettomuuteen. Ja me edes kiinnittämättä siihen huomiota.

JARRUPILOTTI

Kuvitellaan, että ajamme tyypillisenä päivänä, jolloin liikenne on tavallista enemmän kuormitettua ja että «kuminauhan» vaikutuksesta edessä olevat autot alkavat jarruttaa jyrkästi. Me myös teemme sen, mutta käy ilmi, että takana oleva auto ajattelee, että se ei ole ollut sellainen, koska yksikään niistä ei ole syttynyt Jarruvalo ajoneuvossamme. Seuraukset ovat helposti kuviteltavissa: takanamme oleva kuljettaja törmää meihin.

Pyyhkijöissä ja johdinharjoissa ei ole vettä

Se tuntuu typerältä, mutta kuinka monta kertaa ymmärrämme liian myöhään, että meidän pyyhkimen pesin onko näin kuluneet Kun ne aktivoidaan ja toisin kuin puhdistaminen, onko se lika, jonka halusimme poistaa, hankautunut lasiin? Asiat muuttuvat monimutkaisiksi, kun haluamme myös kaataa hyvän vesisuihkun sen ratkaisemiseksi ja ymmärrämme, ettei tippaakaan ole. Tämä, jos se tehdään seisomassa paikallaan, ei ole niin vaarallista, mutta meillä on tapana tehdä se ajon aikana, sillä on pahoja seurauksia, joita sillä voi olla, kun menetät näkyvyyden hetkellisesti.

KATSAUS ILMOITTAMATTA

Minulla ei ole aikaa, teen sen myöhemmin tai minun on kohtalokasta maksaa siitä nyt. He ovat joitain tekosyitä joita käytämme, kun he kysyvät meiltä, ​​olemmeko ohittaneet tarkistus määräaikaishuolto tai jopa ITV (Ajoneuvojen tekninen tarkastus). Seurauksena voi olla jarrupalat, joiden kuluminen on meille tuntematonta ja jotka voivat pidentää jarrutusmatkaa enemmän kuin on tarpeen vaarallisena aikana. Tämäntyyppiset arvostelut eivät ole haitallisia tai tarpeettomia kuluja, ja niiden tarkoituksena on varmistaa, että kaikki auton turvatoimet, sekä aktiiviset että passiiviset, ovat moitteettomassa kunnossa.

ITV on hyvä kuljettaja

LÖYDÄ ASIAT AUTOLLA

Normaalisti huolehdimme siitä, että lapsillamme on turvallinen turvaistuin, joka on hyvin ankkuroitu ja että se käärii heidät onnettomuuden sattuessa, mutta emme ota huomioon, että jätämme heille löysät lelut, laukut, joissa on esineitä tai jopa tabletti takalokero, jos he haluavat viihdyttää matkalla, voi olla yhtä vaarallista kuin siltä kuin ne olisi avattu. Ja se on, että äkillisen pysäytyksen tapauksessa mitä tahansa näistä esineistä voidaan ajaa voimalla, joka on yhtä suuri kuin sen oma paino kerrottuna 50: llä. Kaikesta väärin kiinnitetystä voi tulla kohtalokas ammus sen matkustajille. Varsinkin jos kuljetamme pieniä huonekaluja, joissa istuimet on käännetty alas, tai koiria, joita ei ole kätevästi erotettu muusta matkustamosta verkolla tai kiinnitetty tähän tarkoitukseen suunnitellulla hihnalla.

OHITETTU SISÄLTÖ

Voisi hyvin sanoa, että jokainen kotonaan tekee mitä haluaa, mutta tässä tapauksessa se, ettei ole varovainen ohjaamon kanssa auton syy voi olla syy onnettomuus– Löysät soodapurkit, jotka juuttuvat polkimiin, liian suuret kojelaudan koristeet tai riippuvat taustapeilistä, jotka estävät täydellisen näkyvyyden tai jopa ottavat repeytyneet tai korotetut lattiamatot ja muodostavat ansaan kantapääsi. Hygienia- ja organisaatiokysymyksissä kaikki vaikuttaa ja kun kyseessä on niin pieni tila kuin ajoneuvon sisustus, paljon enemmän. Vaikka et puhdistaisi sitä pölystä tai liasta, voit usein aivastella ja lopettaa tien kiinnittämisen epäsuotuisaan aikaan.

Digitaaliset häiriöt

Ei enää riitä, että on selvää, että matkapuhelinta ei tule käyttää, jos olemme ratissa, olemme saavuttaneet sellaisen riippuvuuden laitteiden, kuten navigointilaitteiden, kanssa, että näyttää siltä, ​​että emme tiedä, miten ottaa käyrää katsomatta nuolen suuntaan osoittaa näytöllä. selaimen täytyy olla vain suuntaa antava ja meidän pitäisi pystyä käyttämään sitä ilman, että meidän tarvitsee jatkuvasti katsoa sitä ja ennen kaikkea tietää, kuinka ajaa itse, jos teemme virheen matkalla, korjaamme sen.

Navigator on hyvä kuljettaja

KÄYTÄ REIÄN EDUT

Päivittäisen liikenteen vaihtelut johtavat meihin kiirehdi liittymiä saadaksesi valtaa, varsin holtiton, varsinkin jos käytämme hyödyksi kuilua auton ja kuorma -auton välillä, jotka kiertävät mutta ovat jarruttamassa, koska laskemme yleensä auton jarruttamistilan, mutta unohdamme, että kuorma -auto tarvitsee paljon enemmän, juuri osaa tilasta, jonka juuri otimme pois, joten törmäys voi olla lähempänä kuin luulemme.

HUOMIOITTAMINEN

Ihminen on impulsiivinen luonteeltaan ja näyttää joskus tunteensa ajattelematta liikaa seurauksia. Kun lapset eivät lakkaa tekemästä pahaa, menetämme hermomme ja käännymme ympäriinsä nuhtelemaan heitä tai jos saamme yhtäkkiä hullua rakkautta kumppaniamme kohtaan ja suudellaan häntä täydessä vauhdissa, olemme kaksi tekoa, joissa lopetamme tien katsomisen toinen. Se tuntuu vähältä, mutta se riippuu paljon siitä, millä nopeudella menemme. Jos nopeus on 50 km / h, matkustamme lähes 15 metriä, mikä on jo, mutta jos nopeus 120 km / h, matkustamme 33 metriä, mikä on etäisyys voi tapahtua liikaa. Tämä on sama, jos luulemme olevamme niin taitavia, että voimme ajaa ja ottaa asioita hansikaslokerosta samanaikaisesti. Iso virhe.

Mene liian hitaasti

Mielestämme on vain vaarallista mennä liian nopeasti ja unohdamme, että on myös päinvastainen sääntö, sinun ei pitäisi mennä epätavallisen hitaalle nopeudelle. Laki sanoo, että moottoriteillä ja moottoriteillä ei saa ajaa alle 60 km / h ja muilla teillä nopeuden on oltava vähintään puolet kunkin ajoneuvon yleisestä enimmäismäärästä. Kaikki tämä tietysti, jos ei ole ruuhkaa, joka ei salli nopeampaa ajamista tai sääolosuhteet estävät sen. Joka tapauksessa, jos menemme hyvin hitaasti, altistamme itsemme muille autoille, jotka saapuvat takaapäin huomaamatta sitä.

AURINKOLASIT

Viimeinen DGT-kampanja käytti tosiasiaa, että otettiin joitain Aurinkolasit kojelautaan mahdollisen onnettomuuden syyksi. Mutta ei vain niiden käyttäminen voi olla huono, myös niiden käyttäminen tarpeettomat olosuhteet, kuten tunnelin sisällä tai hyvin pilvinen taivas, voi heikentää näkyvyyttä ja kääntää laiskuutta, joka voi aiheuttaa sinulle mahdollisen tapahtuman. Tämä käytäntö pahenee, jos valomme näkyvät siinä, mitä emme sytytä tunnelissa (saman laiminlyönnin vuoksi).

Aurinkolasit autossa on hyvä kuljettaja

KAKSOISRIVIN VAARA

Tämän päivän elämä tekee meistä ajan orjia ja tämä asettaa jokaisen päivittäisen toimintamme. Yksi yleisimmistä kiireestä johtuvista käytännöistä on pysähdy toiselle riville ja ennen kaikkea lapsikoulumme edessä. Saavuimme myöhään, pysähdyimme kaistalle ja avasimme auton ovet niin hermostuneesti, ettemme huomanneet tuliko auto tai moottoripyörä. Terve tapa, kuten katsominen taustapeiliin ennen ajoneuvosta poistumista, voi pelastaa meidät useammalta kuin yhdeltä tarpeettomalta pelolta tai jopa välttää onnettomuuden.

Oliko tästä viestistä apua?