Saltar al contenido

Kahdeksan suurinta ylinopeutta metsästettyä Euroopassa

30 de julio de 2021

Nykyään tutkat asuttavat teitä ja nopeusrajoitukset ovat tiukat, joten pääsääntö on Kuljettajat heillä on taipumus ottaa jalkansa kaasulta yli muutama vuosi sitten. Poikkeuksia on kuitenkin aina ja jotkut näyttävät siltä, ​​että koska he aikovat tehdä rikkomuksen ylinopeus, he tekevät sen isosti.

HometoGo ja HappyCar ovat koonneet kahdeksan merkittävintä tapausta, jotka on dokumentoitu Euroopassa, aitoja julmuuksia asfaltilla, jotka vaarantivat sekä sen päähenkilöt että kaikki heidän tiensä ylittäneet.

8. Nelinkertaistaa rajan Saksassa

Alueella, joka on rajoitettu 60 km / h, Audi A3: n kuljettajaa metsästettiin 240 km / h. Tiedoista huolimatta seuraamus ei ollut liian ankara: 680 euroa, neljän pisteen peruuttaminen ja ajokortin peruuttaminen.

7. Myös moottoripyörät kulkevat

Myös alueella, jonka raja on 60 km / h, vaikka se sijaitsee alueella Alankomaat. Päähenkilö tässä yhteydessä oli a Kawasaki ZX-9R joka toi nopeusmittarinsa 290 km / h. Lentäjällä oli loistava idea ripustaa feat Youtubessa.

6. Espanjan ennätys

Tunnetuin tapaus Espanjan teillä on ollut Porsche 911 Carrera, joka kiertää osoitteessa 297 km / h maksullisella tiellä R-4.

Ja jos se ei riittänyt, kuljettajalla oli vain ajokortti mukautetut ajoneuvot (100 km / h rajalla), hänellä ei ollut pisteitä ajokortissaan, eikä ajoneuvo ollut edes hänen: hän yritti ostaa sen.

5. Puolassa nopeudella 300 km / h

Kuljettaja Kiillottaa saavutti pyöreän hahmon Porsche Panamerillaan osiossa, joka rajoittui 120 km / h. Siitä huolimatta hän sai vain 1 170 euron sakon.

4. Nissan GT-R Isossa-Britanniassa

Brittiläinen kuljettaja ei voinut vastustaa japanilaisen urheiluauton kaasupolkimen painamista ja vei sen 309 km / h alueella rajoittui 100. Se oli metsästetty tutkan ja rangaistuksen mukaan kymmenen vuotta ilman ajokorttia ja 28 kuukautta vankeutta.

3. 310 km / h lain rikkomiseen Ranskassa

Päähenkilö oli a Audi RS4 jonka omistaja peruutti itserajoitetun enimmäisnopeuden 250 km / h. Koska rajan 110 km / h raja, jonka läpi se kierteli, lähes kolminkertaistui, seuraamus oli määrätty vuoden vankilassa.

2. Italialainen Porsche 911 Carrera nopeudella 311 km / h

Sisään Italia moottoriteiden nopeusrajoitus on 130 km / h, luku ei riitä joillekin kuljettajille, kuten Porsche 911 Carrera jota metsästettiin 311 km / h. Huolimatta nopeudesta 181 km / h nopeammin kuin hänen piti, he jättivät hänet vain eläkkeelle 10 pistettä kortista (yhteensä 20: stä) ja pakotettu maksamaan a sakko 357 euroa.

1. Absoluuttinen ennätys

Sveitsiläinen, historiallinen neutraali maaperä, se on myös nimensä mukaan maailman suurin ylinopeus. Eurooppa: a Bentley Continental GT nopeudella 324 km / h alueella, joka on rajoitettu 120 km / h. Kuusi kuukautta vankilassa ja 1865 euroa sakkoa rikoksentekijälle.

Oliko tästä viestistä apua?