Saltar al contenido

Kaikki Audi A3:n hinnat: Tutustu saatavilla oleviin vaihtoehtoihin

30 de junio de 2023
Kaikki Audi A3n hinnat Tutustu saatavilla oleviin vaihtoehtoihin

Tiesitkö, että Audi A3 on yksi karismaattisimmista ajoneuvoista, joita voimme löytää nykyään? Se on kuitenkin auto, joka on ollut kansallisilla ja kansainvälisillä teillä monta vuotta, minkä vuoksi täällä puhumme syvällisesti yhdestä saksalaisen yrityksen jalokivistä. Ohittaa uusi malli 2023korostamme myös versioita aiemmilta vuosilta.

Mitä Audi A3 meille tarjoaa?

Jos etsit ajoneuvoa, joka tarjoaa sinulle suurimmat takuut pidon ja ajettavuuden suhteen, esittelemme Audi A3:n yksi markkinoiden parhaista vaihtoehdoista. Tämä kompakti kuuluu C-segmenttiin ja on ollut tuotannossa vuodesta 1996, joten olet enemmän kuin konsolidoitu kaikkialla maailmassa.

Itse asiassa sen kasvu on ollut niin huomattavaa, että se on tällä hetkellä neljännessä sukupolvessa, joka esiteltiin 3 vuotta sitten täydellisen suunnittelun uudistuksen myötä. Joka tapauksessa uusia versioita ilmestyy vuosittain moottoripäivitysten ja tärkeiden turvallisuus-, ajo-apu- ja matkustajaviihdeuutisten kera.

Uuden Audi A3:n hinnat

Jotkut mallit ja niiden hinnat ovat seuraavat:

  • Audi A3 1.0 30 TFSI Advanced Sportback, bensiinimoottorilla ja 110 hevosvoimalla 32 120 eurolla
  • Audi A3 1.0 30 TFSI Advanced, bensiinimoottorilla ja 110 hevosvoimalla 33 020 eurolla
  • Audi A3 1.5 35 TFSI Advanced Sportback, bensiinimoottorilla ja 115 hevosvoimalla 33 480 eurolla
  • Audi A3 1.0 30 TFSI MHEV Tron Advanced Sportback, MHEV-bensiinimoottorilla ja 110 hevosvoimalla 34 290 eurolla
  • Audi A3 1.0 35 TFSI S Line, bensiinimoottorilla ja 11 hevosvoimalla 35 760 eurolla
  • Audi A3 2.0 30 TDI S Line Sportback, dieselmoottorilla ja 116 hevosvoimalla 35 820 eurolla
  • Audi A3 2.0 30 TDI S Tronic Genuine Edit Sportback, dieselmoottorilla ja 150 hevosvoimalla 42 380 eurolla
  • Audi A3 2.0 S3 TFSI S Tronic, bensiinimoottorilla ja 310 hevosvoimalla 58 200 eurolla
  • Audi A3 2.5 TFSI RS3 S Tronic Quattro, bensiinimoottorilla ja 400 hevosvoimalla 80 060 eurolla

Audi A3 hinnat Espanjassa

Ottaen huomioon yllä olevat hinnat, voimme nähdä, että vaihtoehto on Audi A3 Espanjassa on noin 35 000 euroa melko tehokkailla moottoreilla. Joka tapauksessa nämä luvut nousevat, kun lisäämme moottoreiden, sisävarusteiden tai ulkoisten yksityiskohtien kapasiteettia, joten voimme saavuttaa jopa 45 000 euroa näillä yksityiskohdilla maksimissaan 80 060 euroon tehokkaimmassa versiossaan.

Mikä on edullisin vaihtoehto Audi A3:lle?

Kuten monissa ajoneuvoissa, tämä ei ole kaukana eri versioiden tarjoamisesta ja siksi niiden vaihtelevasta hintaluokasta. Tässä tapauksessa, Edullisin löytämämme vaihtoehto on Audi A3 1.0 30 TFSI Advanced Sportback hintaan 32 120 euroa. Se on malli, jossa on kaikki perusvarusteet ja 110 hevosvoimaa, jotka saavat voimansa sen bensiinimoottorista.

Meidän ei kuitenkaan pidä jäädä sen hintaan, koska tämä sisältää useita näkökohtia, joita on korostettava, että tämä malli on urheilullinen ja aggressiivinen mistä tahansa katsomme sen. Näin ollen näemme, että siinä on modulaarinen MQB-alusta, jota käytti jo kolmannen sukupolven Audi A3. Samalla tavalla muutokset ovat kehittyneet, kunnes ne ovat saavuttaneet 4 343 mm:n pituuden ja 2 636 mm:n akselivälin. Tähän lisätään kompakti, jopa 400 litran tavaratila, joka voi kolminkertaistaa kapasiteettinsa, jos taitamme takaistuimet alas suhteessa 40:60.

Tämän uuden A3:n muita ominaisuuksia on, että siinä on terävä muotoiluoptiikka ja pilotit, jotka voivat olla Full-LED-valoja, joihin on lisätty selkeämpiä pyöränkaareja ja joitakin ilmanottoaukkoja, jotka antavat sille selkeämmän muotoilun. urheilullinen jos mahdollista. Tämän lisäksi siinä on varusteet S Line tai Black -pakkauksilla, jotka antavat sille enemmän aggressiivisuuden sävyjä.

Joka tapauksessa meidän on muistettava, että jos haluamme sisällyttää enemmän yksityiskohtia tai suuremman iskutilavuuden moottorin, meidän on siirryttävä aiemmin mainitsemiimme vaihtoehtoihin.

Mitä muuta sinun pitää tietää?

Tämä auto on asuttanut Euroopan katuja yli 25 vuoden ajan, joten se on varma veto. Lisäksi se liikkuu segmentissä, joka tekee siitä ihanteellisen sekä nuorille että lasten vanhemmille. Sen muotoilu on urheilullinen, mutta se ei unohda eleganssia upealla laakerilla, joka antaa useita tunteja tiellä.

Suosittelemme tutustumaan eri malleihin, jotka ovat erityisen tärkeitä moottoreissa, sillä se on pääasiallinen hintojen liikkuva tekijä kunkin mallin varustelun lisäksi.

Yhteenvetona voidaan todeta, että näillä riveillä olemme antaneet kaikki tiedot Audi A3:n hinnoista, jotka kattavat uudet ja erityiset vaihtoehdot tälle vuodelle 2023. Tällä tavalla nämä tiedot voivat auttaa sinua päättämään, onko etsimäsi ajoneuvo, joka kestää useita vuosia ja edustaa urheilullista ja eleganttia linjaa samanaikaisesti.

Oliko tästä viestistä apua?