Saltar al contenido

Kaikki Hyundai Konan hinnat ja ominaisuudet

4 de julio de 2023
Kaikki Hyundai Konan hinnat ja ominaisuudet

Hyundai Kona on kompakti SUV, jossa on innovatiivinen muotoilu ja korkea suorituskyky. Tästä mallista on tullut kilpailukykyinen vaihtoehto segmentissään tunnusomaisten linjojen, monipuolisten räätälöintivaihtoehtojen ja sitoutumisensa parantamiseen ajoneuvon teknisten järjestelmien ansiosta. The hyundai kona hinnat ne riippuvat mallin kokoonpanosta, moottoroinnin tyypistä ja lisäpaketteista, jotka kuljettajat päättävät lisätä.

Tämä kompakti katumaasturi erottuu toiminnallisuudestaan ​​ja eteläkorealaisen tuotemerkin erittäin merkittävästä muotoilusta. Jatka lukemista, jos haluat tietää kaiken hyundai kona tekniset tiedot.

Hyundai Kona hinnat

Tämän hinnat Auton tyyppi voivat vaihdella alueen ja jälleenmyyjien sekä valittujen kokoonpano- ja varustevaihtoehtojen mukaan. Tässä on yleinen käsitys asiasta hinnat Hyundai Konan eri versioille:

  • Hyundai Kona SE: Tämä perusmalli 2023 Hyundai Kona se on varustettu vakiovarusteilla ja tehokkaalla moottorilla, joka sopii hybridi-, sähkö- ja polttomoottoriversioon. Hyundai Kona SE:n lähtöhinta on noin 24 000 euroa, vaikka sähköversio nousee huomattavasti.
  • Hyundai Kona SEL: SEL-versiossa on joitain lisäominaisuuksia, kuten kevytmetallivanteet, automaattinen ilmastointi ja suurempi ja terävämpi kosketusnäyttö. Tämän version likimääräinen hinta on yleensä 24 000–28 000 €.
  • Hyundai Kona Limited: Hyundai Konan rajoitettu versio sisältää edistyneempiä ominaisuuksia, kuten parannetun mukavuuden nahkaistuimilla, tilavamman kattoluukun, ensiluokkaisen surround-äänijärjestelmän ja lisäturvaominaisuuksia, kuten ajon parannuksia (huoltokaista, opasteiden lukeminen). , jne.). Hinta vaihtelee 28 000 eurosta.
  • Hyundai Kona Ultimate: Konan Ultimate-versio on tämän SUV:n täydellisin vaihtoehto. Tämä malli tarjoaa aiempia eksklusiivisempia ominaisuuksia, kuten integroidun navigointijärjestelmän, premium-äänentoistojärjestelmän ja integroidut lämmitetyt ja tuuletetut etuistuimet. Hyundai Kona Ultimaten hinta on yleensä yli 30 000 euroa keskitason konfiguraation ansiosta.

On tärkeää huomata, että hyundai kona hinnat voivat vaihdella ajoneuvon kokoonpanon, maantieteellisen sijainnin ja jälleenmyyjien tarjousten mukaan. Hyundai Konan lisäpaketit voivat nostaa tämän SUV:n lopullista hintaa.

Hyundai Kona moottori

Kona tarjoaa voimansiirtovaihtoehtoja kuljettajien tarpeisiin. The Hyundai Kona voimansiirrot Niihin kuuluvat diesel-, bensiini- ja sähköpolttovaihtoehdot, ja tämä merkitsee huomattavaa hintaeroa.

Hyundai Konan bensiinimoottori voidaan rakentaa kolmeen versioon: malli 1.0 TGDI, 120 hvhän 1.6 TGDI, 198 hv ja 2.0 TGDI 280 hv. Tämäntyyppiset moottorit sopivat polttoainetehokkuuteen ja erittäin korkeaan suorituskykyyn kahdella viimeisellä. Hän 1,6 litran dieselmoottori Siinä on 134 CV, mikä tarkoittaa optimoitua polttoaineenkulutusta, mikä on edullisin vaihtoehto vähemmän vaativille kuljettajille.

Hän Hyundai Kona hybridimoottori yhdistää 105 CV:n bensiinikäyttöisen propulsiojärjestelmän toiminnan 44 CV:n sähköpanoksen kanssa, kaikki 1,56 kWh:n akulla. Hän Hyundai Kona sähkömoottori Siitä on kaksi versiota: yksi 136 CV 39,2 kWh akulla ja toinen 204 CV 64 kWh akulla. Autonomia täydellä latausjaksolla on noin 305 ensimmäisessä kokoonpanossa ja 484 kilometriä toisessa.

Tämän maastoauton moottoreiden saatavuus voi vaihdella jälleenmyyjän tai Hyundain markkinapolitiikan mukaan, joten on suositeltavaa käydä merkkijälleenmyyjällä tai tutustua viralliseen verkkosivustoon etukäteen.

Hyundai Konan ominaisuudet

Hän Hyundai Kona Eri kokoonpanoissaan se on kompakti SUV, jossa on moderni, monipuolinen muotoilu ja selkeä sitoutuminen teknisten elementtien parantamiseen. Tämä ajoneuvo on mielenkiintoinen vaihtoehto kaupunkikuljettajille, jotka haluavat liikkua ketterästi, vaikka se esitetään myös hyvänä vaihtoehtona tielle.

Yksi vuoden 2023 Hyundai Konan innovatiivisista ominaisuuksista on sen terävät ulkolinjat, erottuva keskiohjaus integroidulla näytöllä ja hienostuneen näköiset LED-ajovalot. Esteettisesti ajoneuvo heijastaa selkeää persoonallisuutta, joka tunnistetaan yhdellä silmäyksellä aggressiivisen ja epäsymmetrisen viimeistelyn ansiosta.

Hyundai Kona on kompakti ajoneuvo, joka tarjoaa runsaasti sisätilaa matkustajille sekä tavaratilan, joka kuuluu SUV-autojen keskiarvoon. Taitettavat takaistuimet mahdollistavat tavaratilan lisäämisen, mikä tekee siitä vaihtoehdon, joka mukautuu erilaisiin aktiviteetteihin.

The Hyundai Kona -tekniikkaa Se erottuu uusimpien mallien yhä laajemmasta ja selkeämmästä kosketusnäytöstä, laadukkaasta surround-äänijärjestelmästä ja Apple CarPlayn ja Android Auton yhteensopivuudesta sekä integroidusta selaimesta. Kona sisältää myös ajoapua ja parannuksia, kuten kaistanpitoavustimen, mukautuvan vakionopeudensäätimen ja autonomisen hätäjarrutuksen.

Hän 2023 Hyundai Kona tarjoaa kuljettajien tarpeisiin sopivia moottorikokoonpanoja. Lisäksi merkistä löytyy lisäpaketteja, kuten tavaratilan lisävarusteita, istuimien erikoisviimeistelyjä tai kevytmetallivanteita.

Oliko tästä viestistä apua?