Saltar al contenido

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää nopeusvalvontakameroista

20 de agosto de 2021
Kaikki mita sinun tarvitsee tietaa nopeusvalvontakameroista

Päällä vapaapäivät Tiematkat lisääntyvät ja niiden myötä altistuminen nopeuden säätimet. Näiden rajojen ylittäminen on yksi yleisimpiä rikoksia espanjalaisten kuljettajien keskuudessa merkittäviä taloudellisia seuraamuksia ja korttipisteiden menetys.

Yksinkertaisin tapa välttää nämä komplikaatiot on tietysti kunnioittavasti kunkin tien rajat; Joka tapauksessa ei haittaa tietää perusteet ohjauslaitteiden toiminnasta mukauttaa ajoa lakisääteisiin vaatimuksiin.

Millaisia ​​tutkoja on olemassa?

Nopeuskameroita käytetään kolmea tyyppiä: kiinteä (olkapäillä, kuistilla, mökeissä tai muissa paikoissa), matkapuhelimiin (ajoneuvoissa tai helikoptereissa) ja venyttää (ne mittaavat nopeuden kahden pisteen välillä). On olemassa neljäs vaihtoehto, joka viittaa niihin, jotka ohjaavat pysähtymistä liikennevaloissa.

Kuinka moni työskentelee Espanjassa?

The kiinteä ja lohko jakautuneita koko kansalliselle maantieteelle ovat enemmän kuin 850 (niiden määrä kasvaa jatkuvasti), mikä on 1500 lisäämällä paikasta toiseen liikkuvia matkapuhelimia liikenteen pääosaston (DGT) tarpeiden tai vaatimusten mukaan.

Missä yhteisöissä on enemmän?

The autonomioita joissa meidän on oltava tarkempia nopeussäätimien paineen vuoksi Katalonia, Baskimaa ja Madrid. Vähiten tutkoja löytyy Navarrasta, Extremadurasta ja Castilla y Leónista.

Kuinka monta autoa hallitset samanaikaisesti?

Kiinteät tutkat pystyvät mittaamaan nopeutta ja ottamaan valokuvia kaksi ajoneuvoa sekunnissa samanaikaisesti.

Onko ne kaikki merkittyjä?

Kiinteät kyllä Ne ovat kaikki viitoitettuja, koska kuvia tallennetaan, ja laki edellyttää, että julkisen valtatien käyttäjille ilmoitetaan tästä. Mitä tulee matkapuhelimet, määräykset eivät lausuta samassa merkityksessä, vaikka niitä myös yleensä varoitetaan käyttämällä valopaneelit lähellä naamioidun auton tai helikopterin toiminta -aluetta. Lisäksi DGT: n verkkosivustolta löydät niiden osioiden sijainnit, joissa mobiililaitteet toimivat.

Tutkijat

Kaikki kiinteät tutkat ovat viitoitettuja. / Carlos Rosillo

Hallitsevatko he tietä molempiin suuntiin?

Portaaleihin sijoitetut ohjaavat vain niiden ajoneuvojen nopeutta, jotka kiertävät niiden kaistojen suuntaan, joihin ne on asennettu; Ohjaamon kaapit voidaan ohjelmoida mittaamaan molempiin suuntiin, aivan kuten sivukaapit se ei yleensä ole kovin yleistä teillä, joilla on vilkasta liikennettä, koska näille teille on vaikeuksia ottaa päteviä kuvia. Lisäksi etualueen rekisteröinnin puute ei vaikuttaisi moottoripyöriin.

Toimiiko ne missään kunnossa?

Käytännössä kyllä ​​Espanjan kaltaisessa ilmastossa; vain se näkyvyysrajoitukset rankkasateen tai sumun vuoksi Ne vaikuttavat niihin (eivätkä mittauksiin, vaan kuvan oikeaan saamiseen), koska muuten ne toimivat 10 asteen pakkasesta yli 50 asteen lämpötilaan.

Onko tutkassa kaikissa mökeissä?

Ei, hyttejä on enemmän kuin tutkoja, koska DGT kiertää niitä pisteestä toiseen, joten se todennäköisesti tapaa Merkityt ja asennetut säätimet, jotka eivät täytä tehtäväänsä mittauslaite puuttuu. Ja kaikki asennetut eivät toimi pysyvästi, toiset kärsivät häiriöistä ja toiset huollosta.

Pitääkö hytit hyväksyä?

Koska kinemometrit hyväksytään ja vuosittain tarkistetaan niiden asianmukainen toiminta, myös ohjaamot, joissa ne on suojattu, on tarvittaessa tarkastettava asianmukaisesti. kuuden vuoden välein.

Voiko sen sijainnin tietää?

Olemme jo maininneet, että kiinteät linjat on merkitty kansalliseen tieverkkoon, mutta lisäksi pääosasto päätti avoimuuspolitiikassaan viime vuonna julkaista määräajoin 1200 osaa, joita ohjataan matkapuhelimilla, joka on luettavissa sen verkkosivuilla. Tämä on monien autoilijoiden käyttämien eri tutkan varoituslaitteiden ja sovellusten käyttämä data, joka on täysin laillista.

Erottavatko ne ajoneuvotyypit?

Pääosasto on toteuttanut tietokoneistettuja menetelmiä käyttäen prosessin päivittää laitteistasi, jotta ne pystyvät erottaa ajoneuvotyypin tekee ylinopeusrikkomuksen. Näin sovelletaan kutakin tyyppiä koskevaa seuraamusta, koska rajat ovat erilaiset, jos kyseessä on henkilöauto (tai moottoripyörä) tai kuorma -auto, bussi tai pakettiauto.

Mikä on toleranssi 7?

Tämä on toleranssikynnys, jolla tutkat toimivat Espanjassa, ja viittaa 7 km / h nopeudella jos se on alle 100 km / h ja nopeudella 7% siitä kun ajaa yli rajan. DGT valitsi tämän kaavan, koska sitä pidettiin kuljettajien kannalta takuuvarmina, ja koska se ei vaikuttanut jo olemassa olevaan yleiseen nopeusvalvontakameroiden aktivointitaulukkoon (esimerkiksi moottoritiellä tai moottoritiellä, joka on säädetty nopeudella 120 km / h, se aktivoidaan nopeudella 128, 4 km / h).

Työskentelevätkö he yöllä?

Useimmat heistä tekevät. Jotkut turvautuvat a voimakas salama ajoneuvon valaisemiseksi ja rangaistuskuvan saamiseksi, kun taas uusimmat ovat varustettu infrapunatekniikka joka helpottaa rekisterikilven tunnistamista.

1629451145 295 Kaikki mita sinun tarvitsee tietaa nopeusvalvontakameroista

Yöllä ei myöskään ole mukava rentoutua nopeudella.

Tunnistatko matkapuhelimet?

Totuus on, että joka kerta se käy ilmi monimutkaisempi tietää, voiko auto olla ohjain, pysäköity vai ajon aikana. The Siviililiikenteen vartija Se on laajentanut saatavilla olevien mallien kirjoa ja voit löytää jopa ylellisiä tuotemerkkejä, koska käytetyt merkit tai tyypit eivät ole yhdenmukaisia.

Kyllä niitä yleensä on yhteisiä piirteitä: ne pakenevat liian kirkkailta väreiltä, ​​he eivät kiinnitä lisävarusteita tai tarroja, niissä voi olla kaksi tai jopa kolme antennia, niiden takaosa on kirkas ja ne kiertävät rajojen alapuolella ja oikealla kaistalla. Mitä sanottiin: piirustus liian yleinen pystyäkseen tunnistamaan nämä liikkuvat tutkat tarkasti.

Ovatko valokuvat, joissa on useampi kuin yksi auto, kelvollisia?

Loogisesti ei, koska on mahdotonta määritellä, kuka heistä on ylittänyt sallitun nopeuden. Samoin kuvassa näkyvän ajoneuvon rekisterikilven on oltava täysin luettavissa, syy, jonka vuoksi kaikki menetelmät piilottaa kilven osan, joka estää sen numeroiden tai kirjainten näkyvyyden, ovat rangaistavia.

Oliko tästä viestistä apua?