Saltar al contenido

Käytetty auto, mitä eroa on käytettyyn autoon?

27 de abril de 2022
Kaytetty auto mita eroa on kaytettyyn autoon

Mikrosiru- ja puolijohdekriisistä, COVID-19-pandemiasta, La Palman tulivuoresta, hämärästä ja kuljetuslakosta muun muassa johtuva taloudellinen tilanne on nostanut uusien autojen hintoja tuntuvasti. Harkitset mahdollisuutta vaihtaa autoa, mutta alat lukea, että on olemassa käytettyjä ja käytettyjä autoja, mutta mitä eroa sillä on? Mikä on a käytetty auto?

Käytetyt autot tunnetaan myös nimellä käytettyjä autoja. Toisin sanoen käytetyt autot ovat malleja, joilla on ollut vain yksi omistaja tai niitä on käytetty leasingin kautta. Käytetty auto on kun siinä on vähemmän kuin 15 000 kilometriä matkamittarissasi. Kun autolla on ajettu yli 15 000 kilometriä, sitä kutsutaan yleensä käytetyksi autoksi.

Käytetyt autot: kaikki mitä sinun tulee tietää

Käytetyillä autoilla on useita etuja ja/tai etuja. Pääasia on, että käytetyt Premium-autot ovat joissain tapauksissa johdon autoja. Nämä yksiköt jäävät eläkkeelle sopimusten päättyessä. Niillä on myös hyvin vähän kilometrejä ja hyvin vähän kuukausia käyttöikä; useimmilla on alle kaksi vuotta.

On tärkeää huomata, että luokituksen sisällä autoja tilaisuuteenon autoja km 0. Jälleenmyyjät ovat rekisteröineet nämä autot kaupallisiin tarkoituksiin ja rekisteröinnin noudattamiseen. Rekisteröityinä niitä ei pidetä uusina autoina, tästä syystä mallit alkavat heiketä ja niiden arvo on paljon alhaisempi. Näillä ajoneuvoilla on yleensä vain muutama sata kilometriä.

Jos olet vaihtamassa autoasi etkä tiedä minkä tyyppistä autoa valita, on erittäin helppoa seurata vaistoasi ja tarpeitasi. Kaikki ajoneuvot, joita meillä on saatavilla napsautuksia ne tarkistetaan ja taataan; Riippumatta siitä, kuinka monta mailia olet matkustanut. Nyt kun tiedät eron käytetyn auton välillä, a käytetty auto ja auto km 0, Sinun tarvitsee vain syöttää Clicars ja valita suosikkiautosi. Mitä odotat?

Oliko tästä viestistä apua?