Saltar al contenido

Käytetyn ajoneuvon ostomenettelyt ja maksut Käytetyn ajoneuvon ostomenettelyt ja maksut

29 de octubre de 2021

Käytetyn ajoneuvon ostomenettelyt ja maksut

Uusi auto tuo toivoa. Merkin, mallin, värin, moottorin ja tilausvarusteiden valinta on aina miellyttävää, mutta autot ovat yksi markkinoiden eniten alenevista tuotteista ja siten toiseksi kallein hankinta ihmisen elämässä.

Näistä syistä yhä useammat ihmiset valitsevat käytetyn auton etsimisen. Lisäksi tämän vuoden lokakuuhun asti kasvu yksilöiden keskuudessa Käytettyjen autojen myynti on kasvanut 17,3 % verrattuna viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon.

Jos olemme jo tehneet päätöksen käytetyn auton ostosta, meidän on otettava huomioon joukko kustannuksia, joita ei ole aluksi sovittu hintaa sovittaessa, jotka meidän on lisättävä loppusummaan. Kun ostat ajoneuvon yksittäiseltä henkilöltä, sarja menettelyt sen omistusoikeuden saamiseksi ja ne kaikki tarvitsevat prosessin ja tiettyjen maksujen maksaminen jonka määrittelemme tässä alla:

Pääsääntöisesti ostaja olettaa hinnat, vaikka siitä voidaan aina sopia.

  1. Raportti aiheesta «Ajoneuvon tausta ja vauriot»: Ensinnäkin on suositeltavaa pyytää tätä asiakirjaa, jotta voit ottaa huomioon ajoneuvon historian (varkaus, vauriot, sakot …) ja jotta et tule yllättämään. Tämä menettely voi tapahtuu verkossa digitaalista varmennetta hallussaan tai henkilökohtaisesti läänin liikennepäämajassa, josta ajoneuvo ostettiin. Hinta: 8,5 euroa
  2. Omistusoikeuden peruuttaminen: Jos kyseessä on rahoitettu ajoneuvo, meidän on poistettava verkkotunnuksen varaus ennen minkään toimenpiteen suorittamista. Hinta vaihtelee 20-100 euron välillä eri tekijöistä, erityisesti rahoituslaitoksesta, riippuen.
  3. Osto Sopimus: Tämä asiakirja sisältää ostajan ja myyjän välisen sopimuksen. Siinä mainitaan täydelliset tiedot myyjästä, ostajasta ja ajoneuvosta sovittujen ehtojen lisäksi. The Kuluttajien ja käyttäjien organisaatio (OCU) suosittelee käyttämään Muoto jotka sinulla on verkkosivustollasi.

Toisaalta liitteenä on liitettävä kopio käyttöluvasta, kopio teknisestä asiakirjasta, ITV-kuitti, jos sellainen on, sekä kuitti käyttöverosta.

Mitkä ovat lisämaksut? 3 välttämätöntä maksua

1. Varainsiirtovero: Maksupyyntö tehdään eri lomakkeilla autonomisen alueen mukaan: painettu 620 tai erilaiset muutokset edellisestä. Sinulla on 30 päivää maksun suorittamiseen lauantait mukaan lukien.

Tässä linkki löydät kaikki maakuntatiedot. Maksettava summa vaihtelee riippuen auton arvo Sen myyntihetkellä, kuten jo tiedämme, ajoneuvot, joilla on kulunut vuosi ja käyttö, heikkenevät ja siksi niiden hinta on halvempi. Kiinteistövero vaihtelee paikkakunnittain 4 % ja 8 % välillä. Hinta: Riippuen mallista ja yhteisöstä.

Se saattaa kiinnostaa sinua:

  • Unohda raskaat paperityöt, Clicarsilla hoidamme kaiken. Olet huolissasi ajamisesta

2. Omistajan muutos: Omistajan vaihto tapahtuu suoraan missä tahansa liikenteen pääkonttorissa ajanvarauksella. Sinun on maksettava palkkiot ja toimitettava myyntisopimuksessa määritellyt asiakirjat. Mikäli mahdollista, on suositeltavaa, että myyjä ja ostaja tapaavat yhdessä. Hinta: 54,60 €

3. Ilmoitus ajoneuvon siirrosta tai myynnistä: Sinun tulee tällä lomakkeella ilmoittaa ajoneuvon uusi omistusoikeus 10 päivän kuluessa omistajanvaihdoksesta. Hinta: 8,5 €

Tämä prosessi on suoritettava vain, jos ostat käytetyn tai käytetyn autosi yksityishenkilöltä. Markkinoilla on kuitenkin muitakin vaihtoehtoja, jotka varmistavat, että ostamasi auto on hyvässä kunnossa ja säästät myös paperityötä ja maksuja, joista olemme selvittäneet. Ja miten?

Kuinka säästän raskaalta automaksujen paperityöltä?

Auton ostaminen Buena Manosta Napsautukset, nopeaa ja helppoa. Clicarsissa meillä on yli 1600 autoa varastossa 250p sertifioituina, ilman rakenteellisia vaurioita ja takuulla. Olemme myyneet yli 8 000 autoa ja asiakkaamme arvostavat meidät 5 * (voit tarkistaa sen Internetistä). Lisäksi voit tulla käymään tiloillamme Madridissa, osoitteessa Av.Laboral 10, 28021; tai ostaa verkosta, päätät itse. Hoidamme kaiken, omistajanvaihdon, ajoneuvon takuun sekä maksujen ja asiakirjojen hallinnan.

Tiedätkö, katso käytettyjä autojamme ja nauti tästä lähtien Buena Mano -autostasi!

Oliko tästä viestistä apua?