Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Kenneth Paul Blockparemmin tunnettu Ken Block, syntyi Kaliforniassa 21. marraskuuta 1967. Hän menetti henkensä 2. tammikuuta 2023, kun hän joutui onnettomuuteen ajaessaan moottorikelkkaa Utahissa, kuten kerroimme kuumamoottoriissa. Block on ollut monien tuttu mahtavan ansiosta gymkhanas voimakkaasti modifioitujen autojen ohjaimissa, mutta hän on elänyt paljon enemmän kuin nuo kokemukset.

Ken Block koki ensimmäisen ison tauon vuonna 1994, mutta ei ajoneuvolla. Tuona vuonna hän perusti yhdessä Damon Wayn kanssa dc kengät yritys, joka on erikoistunut luistelijan kenkiin. Yrityksestä tuli erittäin suosittu ja vuonna 2004 sen osti toinen tunnettu tuotemerkki Quiksilver.

Kiitos suuren rahasumman, jonka hän ansaitsi myymällä osansa DC Shoes, Ken voisi alkaa rallin maailmassa ensi vuonna. Hän teki sen Subaru WRX STi:llä Yhdysvaltain mestaruussarjassa. Ja siellä alkoi hänen toinen suuri vaihe. Vuonna 2006 hän muodosti näyttävän duon, jossa ei enempää eikä vähempää kuin Travis PastranaSubarun tuella.

Sieltä menen kohteeseen X pelitRally Americalle ja debytoi myöhemmin Rallin maailmanmestaruus. Ensimmäiset vuodet hän yhdisti maailmanmestaruuden Rally Americaan, kun taas viime vuosina hän jätti Amerikan mestaruuden liittyäkseen Rallycrossiin oman tiiminsä kanssa, hoonigan.

10 myyttistä Gymkhanaa

Amerikkalainen kuljettaja on aina tarjonnut paljon viihdettä, ja kuuluisissa gymkhanoissa hän jätti sinut paljon enemmän koukkuun kuin itse rallissa. Meidän täytyy palata vuoteen 2008 nähdäksemme ensimmäisenjossa hän käytti vitamiinia subaru wrx sti 530 hv:lla. Kuten videosta näkyy, siinä oli paljon potentiaalia, mutta kaukana samasta resurssien tasosta kuin myöhemmissä. Kaikki tallennettiin lentokentällä, ja YouTubessa on tällä hetkellä 16,7 miljoonaa katselukertaa.

Vuonna 2009 he julkaisivat DC Shoes -kanavalla toinen gymkhana. Tällä kertaa kuvattiin Los Angelesin satamassa vuoden 2009 Subaru Impreza WRX STi:llä, joka nosti tehon 566 hv. Markkinoinnin taso nousi, mutta epäilemättä videon laatu ja editointi paranivat paljon, huomaten lisää resursseja sisällöntuotantoon. Jälleen kerran hän jätti meidät sanattomaksi sekä liikkeidensä että videonsa ulottuvuuden vuoksi: 52,5 miljoonaa katselukertaa!

Taso jatkaa nousuaan ja vuonna 2010 Block esittelee meille gymkhana kolme, saagan kolmas. Tällä kertaa hän nousee Subarusta ja istuu vuoden 2011 Ford Fiestaan, jossa on 650 CV. Lisäksi hän ylittää Atlantin tullakseen Ranskaan, hylätylle L’Autodrome de Linasille, Montlhérylle, noin 30 kilometrin päässä Pariisista. Ei enempää eikä vähempää kuin 69 miljoonaa katselukertaa. Menestys jatkaa kasvuaan, kuten myös videoiden laatu, vaikka näkee polkimien suunnitelmat.

Elokuussa 2011 ja jälleen Ford Fiestan kanssa neljäs gymkhana, nimeltään «The Hollywood Megamercial». Se on luultavasti vähiten menestynyt koko saagasta, kuten katselutkin osoittavat (34,5 miljoonaa).

Siirrymme heinäkuuhun 2012, ja Ken Block palaa antamaan kaikkensa Ford Fiestallaan. Minulle kaikista näyttävin, kuvattiin San Franciscossa; viides. Ensimmäisen persoonan näkymät ja ensimmäiset suuret hyppyt myyttisen amerikkalaisen kaupungin kaduilla ovat mukana. Siinä esiintyy myös edellä mainittu Travis Pastrana, joka tekee cameon maastopyörällä. Sillä on 114 miljoonaa katselukertaa YouTubessa, se ei ole mitään…

The gymkhana kuusi by Ken Block esitetään vuonna 2013, jälleen 650 hv Ford Fiestalla, joka sponsoroi Need for Speediä. Tietysti se ilahduttaa meitä loputtomalla määrällä luistoja ja liikkeitä, jotka ovat vain harvojen ihmisten ulottuvilla maailmassa, antaen joka kerta enemmän spektaakkelia kulkiessaan todella kapeiden ja ehkä vaarallisten aukkojen läpi. Yhtä paljon kuin melkein harjaamalla Lamborghinin ohi. Joka tapauksessa minun näkökulmastani se ei myöskään ole yksi upeimmista.

Muutimme kanavalle hooniganpilotin itsensä luoma yritys saagan seitsemäs osa. Ja tärkeällä uutuudella. Sano hyvästit Ford Fiestalle saadaksesi vuoden 1965 Ford Mustangin, jossa on radikaali estetiikka ja vähintään 865 CV. Ja kyllä, vaikka se on Mustang, se on neliveto. Muuten, taas ammuttiin Los Angelesissa. Vain sen estetiikan vuoksi lihasauto se on näkemisen arvoinen. Hän uskaltaa jopa taistella partioautoa vastaan.

The kahdeksas gymkhana de Blockin tapahtumat sijoittuvat Dubaissa, jossa lentäjä palaa Ford Fiesta RX43:een, vaikka sisustus on täysin muuttunut. Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa et voinut missata hiekkaa ja ylellisiä poliisiautoja, joiden joukossa voit epäröidä pyörittämällä. Jatkaen ylellisyyttä, hän jopa ajautuu kahdella pyörällä kiertävän noukin viereen. Todennäköisesti paras hetki on DragRace yhdessä Lexus LFA:n, Veyronin ja muutaman nopean Ferrarin ja Lamborghinin kanssa, joilla ei ole mitään tekemistä. Älä missaa myöskään viimeisiä kohtauksia.

Syyskuussa 2016 saapuu numero yhdeksän, siirtyy Fiestasta Ford Focus RS:ään, sponsoroi Ford Horizon 3:a. Focus RS:ssä on 600, ja pelkään, että vanha hyvä Ken Block ei tarvinnut Drift-tilaa, joka tässä autossa oli vakiona. Se ei ole ollut kattavimman kävijämäärän, mutta Hoonigan-kanavalla se ylittää jo 55 miljoonaa. Tietysti yksi myyttisimmistä kaikista gymkhanoista on se, joka ilmestyy minuutilla 4:00, muutaman millimetrin päässä mereen putoamisesta.

Siirrymme joulukuuhun 2018 ja vaihdamme taas kehyksiä. Nyt esitellään peräti viisi autoa ja useita erilaisia ​​skenaarioita kymmenes erä. Ensin lunta ja jäätä Ford Fiestalla Ruotsissa, sitten Michiganissa Mustangilla, myöhemmin Guanajatoon (Meksiko) Focus RS:llä, sieltä Los Angelesiin upealla Escort RS:llä ja päättyy Texasiin silitetyllä Ford F150 -lava-autolla. vuodesta 1977 nimeltään Hoonitruck, joka antoi yli 900 CV:tä. 19 minuuttia esitystä tässä videossa.

Toinen myyttinen, oli se, joka näytteli Toyo Tyres Pikes Peakissä. Hänen ’65 Mustangissaan oli jopa 1 400 hv:n teho, Hoonicorn RTR V2, joka kruunasi Pikes Peakin. Sen nimi oli Climbkhana ja se julkaistiin vuonna 2017. Mikään hetki ei mene hukkaan, mutta ele klo 4:01, joka esti auringon häikäisevän häntä, aidon Ari Vatasen tyyliin vei sydämemme. Samoin klo 5:28 rintakehämme kutistuu, koska se ei jätä paljon marginaalia täysin sivuttain menevän rotkon suhteen.

Kenneth Paul Blockin viimeinen loistava esiintyminen oli Audin käsissä. Pilotti allekirjoitti yrityksen brändikuvan neljällä renkaalla ja lanseerasi Electrikhanan lokakuussa 2022. Auto on Audi S1 ​​Hoonitron, prototyyppi, joka jäljittelee esteettisesti legendaarista ralliautoa, mutta on itse asiassa sähköpeto. Neliveto ja kyllä, ei pakokaasuja tai ukkosen ääniä, mutta renkaiden silppuaminen tyylillä.

Ensimmäinen sähköinen gymkhana jätti meidät sanattomaksi, mutta valitettavasti se on viimeinen Ken Blockin ratissa. Kuten he sanovat, meidän on pysyttävä hyvissä, ja se on amerikkalainen lentäjä Hän antoi meille suuren määrän tunteja viihdettä, intohimoa autoa kohtaan ja toistamattomia kuvia..

Lepää rauhassa.