Saltar al contenido

Kerro miten matkustat, niin kerron, mitä autoa tarvitset

8 de agosto de 2021
Kerro miten matkustat niin kerron mita autoa tarvitset

Vaikka se ei ole ainoa aika sille, kesä on (pääsääntöisesti) aika vuodesta, jolloin useimmat ihmiset hyppäävät sisään ottaa matkoja. Silloin monet kuljettajat huomaavat, että heidän jokapäiväisiin tarpeisiinsa täysin kykenevä ajoneuvo ei täytä pitkiä matkoja koskevia asianmukaisia ​​vaatimuksia.

Emme puhu hyötyajoneuvoista tai pienistä malleista, jotka kaupungille suunniteltuina kärsivät kilometriä tietä, Jos ei, riippuen matkan tyypistä, valittu kohde ja kunkin henkilön henkilökohtaiset olosuhteet ovat sopivampia.

Onko sinulla epäilyksiä? Seuraavaksi tuomme sinulle luettelon erilaisia ​​autovaihtoehtoja joka sopii tilanteeseesi:

AUTOT RANNALLE
CITROËN E-MEHARI
sen sähköinen luonne rajoittaa ulottuvuuttaan, mutta se sopii täydellisesti rannalle: sen lämpömuovattu muovirunko kestävät iskuja, niillä on alhaisemmat suojaukset, jotta ne eivät aiheuta ongelmia radalta, ja ne voidaan pestä sisäpuolella letkulla, koska se on vedenkestävä. // Alkaen 26700 €.

1627886139 115 15 hauskinta autoa kurvikkaalla tiella

Fiat Panda 4 × 4

Yksi halvemmista autoista kuin sen nelivetoinen versio ei ole niin halpa, mutta se korvaa sen keveys, sen off-piste-kyky ja a mekaaninen yksinkertaisuus joka välttää tarpeettomat komplikaatiot ja häiriöt astu areenalle tai vettä. // Alkaen 17745 €.

1628443933 947 Kerro miten matkustat niin kerron mita autoa tarvitset

Mini Cabrio

Rannikkoalueella avoin ylä pyöreä Se on ilo, jota tuskin voi verrata, joten vaihtovelkakirjalaji on harkittava vaihtoehto. On tietenkin oltava selvää, että taitettu katto yleensä pienentää matkatavaroiden tilan minimiin. // Alkaen 24 500 €.

1628443933 803 Kerro miten matkustat niin kerron mita autoa tarvitset

Autoja vuorelle

Jeep -riitely

Yksi 4 × 4 par excellence, kova näköinen ja kykenevä vastaamaan. Lähes mikään ei voi vastustaa sitä sen perusversioissa, ja voit aina valita Rubiconin, joka parantaa sen kykyä asfaltilta ja kääntää maasto yksinkertaisessa tehtävässä. // Alkaen 40695 €.

1628443933 181 Kerro miten matkustat niin kerron mita autoa tarvitset

Jeep Wrangler Rubicon.

Nissan navara

Pikkuhiljaa noutot tekevät iskuja Espanjan markkinoilla, ne ovat suuria, valmiita kohtaamaan vaikeita tehtäviä kentällä, suurella tavaralaatikolla ja yleensä tarjotaan nelivetoisena. Toyota hilux tai Mercedes X -luokka ne ovat myös päteviä. // Alkaen 28 323 €.

Nissan navara

Nissan Navara.

Suzuki Jimny

Vaihtoehto Fiat Pandan tyyliin, vaikkakin vielä valmiimpi. Yksinkertainen mekaniikka, pienet mitat ja todistettu maastokyky jopa a vähentämällä vaikeille alueille, joita ei normaalisti löydy autoistasi koko ja segmentti. // Alkaen 13865 €.

1628443933 107 Kerro miten matkustat niin kerron mita autoa tarvitset

Autot perhematkoille

Dacia Logan MCW

The edullinen sedan Siinä on ranchera -tyyppinen muunnelma, joka on enemmän kuin mielenkiintoinen, jos matkustat perheenä: sen hinta ei ole paljon korkeampi ja ansaitse paljon tavaratilaa (573 litraa) kantaa ongelmitta kaikki pieniin liittyvät varusteet. // Alkaen 9475 €.

1628443934 70 Kerro miten matkustat niin kerron mita autoa tarvitset

Dacia Logan MCW.

Istuin Alhambra

Suurille perheille kolmen istuinrivin ja seitsemän istuimen saaminen on siunaus, vaikka niin monella jäsenellä on jäljellä oleva runko 300 litraa (vain kahdella rivillä se nousee 955: een), se voi jäädä lyhyeksi. Siinä tapauksessa on hyvä vaihtoehto asentaa runko katolle. // Alkaen 33 530 €.

perhe

Istuin Alhambra.

Mitsubishi Outlander PHEV

Yhdistä perheelle tarvittava tila melko suuret mitat, kuuluu niin muodikkaan segmentin Katumaasturit ja lisää seokseen luonne ladattava hybridi se kuluttaa vain 1,7 l / 100 km ensimmäisten 100 ajetun kilometrin aikana. // Alkaen 48900 €.

1628443934 444 Kerro miten matkustat niin kerron mita autoa tarvitset

Autot kuljettavat paljon lastia

Ssangyong rodius

Ehdoton kuningas kun on kyse sisätila viittaa sen lähes 2000 litran tilavuuteen (poistamalla kolmas istuinrivi) He eivät saa muita malleja lähelle sitä. Lisäksi se ei ole kallis auto. // Alkaen 28 280 €.

1628443934 352 Kerro miten matkustat niin kerron mita autoa tarvitset

Dacia Lodgy

Mahdollisesti markkinoiden paras vaihtoehto hinta / koko tavaratilasta. Sen pituus on 4500 millimetriä, ja se kestää jopa 7 matkustajaa, mutta jos valitset viisipaikkaisen kokoonpanon, kantavuus on valtava: 827 litraa. // Alkaen 9850 €.

1628443934 78 Kerro miten matkustat niin kerron mita autoa tarvitset

Mercedes GLS

Valmistajan valikoiman suurin katumaasturi perustuu 680 litraa, mikä ei ole huono, mutta kaikkien kanssa istuimet alas taitettuna miinus edestä se saavuttaa 2300 ja pinta, joka mahdollistaa melko pitkien esineiden kuljettamisen. // Alkaen 95 000 €.

1628443934 316 Kerro miten matkustat niin kerron mita autoa tarvitset

Autot lemmikkien kanssa matkustamiseen

Nissan x-trail

Tässä ylisuuressa katumaasturissa on suuri tavaratila, joka mahtuu helposti suurimmat koirat, mutta jos se tulee luetteloon, se johtuu prototyypistä X-Trail 4Dogs -konsepti luotu nimenomaan heille: ramppi ylös, juomalähteet, suihku, hiustenkuivaaja jne. // Alkaen 26350 €.

Istuin Leon ST

Kuten useimmat vaunumallit, se tarjoaa ylimääräistä tilaa tavaratilassa jotta eläimillä olisi enemmän tilaa, ja siihen meidän on lisättävä a alin tulopiste kuin muissa malleissa, jotta he pääsevät sisään ja ulos ilman suuria ongelmia. // Alkaen 20280 €.

perhe

Istuin Leon ST.

Ford Tourneo

Missä tahansa koossa se on a pakettiauto, jossa on tilaa useille ihmisille ja heidän matkatavaroilleen sekä tilaa, jossa lemmikit viihtyvät. Tietenkään ei ole välttämätöntä mennä valtavaan Custon; väliaineen kanssa Kytkeä tai pikkuinen Kuriiri Se riittää. // Alkaen 11,865 €.

Autot yksin matkustamiseen

Mazda MX-5

Antaa sinulle iloa ja tehdä pakopaikka mitään parempaa kuin kevyt kaksipaikkainen, joka erottuu ketteryydestään, reaktiostaan ​​ja erinomaisesta toiminnastaan vertaansa vailla olevat ajokokemukset hintaluokassaan. Jostain syystä se on historian myydyin avoauto. // Alkaen 25000 €.

1628443935 151 Kerro miten matkustat niin kerron mita autoa tarvitset

BAC Mono

Se ei ole mukava ja matkustaminen ei ole hänen vahvuutensa, mutta se on mieliala, jonka jokainen autoilijan rakastaja haluaisi: a erittäin kevyt yksipaikkainen joka on liimattu maahan ja jonka teho on 309 hv. Aito käyrän syöjä nauttia kaikkein mutkaisimmista teistä esteettömästi.

BAC Mono Carbon

Moottoripyörä

Kesä on täydellinen aika Aloita kahden pyörän maailmassa. Kuumuudesta huolimatta olosuhteet ovat hyvät (ei häiritseviä sateita tai tahraa asfalttia) ja se on täysin erilainen tapa matkustaa ja Nauti kyydistä.

Oliko tästä viestistä apua?