Kia Telluride on Euroopassa kuin Audi Q7 tai BMW X7. Kyllä, se on F-segmentissä kehystetty iso maastoauto tai mönkijä, ja siksi meitä niin järkyttää, että eteläkorealaisella talolla on tämän tyyppisiä ajoneuvoja valikoimassaan. Eikä vain sitä, vaan heillä on myös niin paljon myyntimenestystä, jota tukevat, ei yllättäen, todella hyvät arvostelut. Itse asiassa he ovat ansainneet hänet voittamaan World Car of the Year 2020 -palkinto.

Mutta nyt, kun sen kilpailijat ovat kuumia, eteläkorealainen talo on päättänyt virkistää estetiikkaansa. Tällaiseen tapaukseen He ovat julkaisseet lyhyen lehdistötiedotteen sekä pari teaseria. Kuten ymmärrät, niiden paljastamien yksityiskohtien määrä on rajallinen, mutta se riittää antamaan meille käsityksen siitä, mitä he tekevät. Lisäksi Hyundai tekee samoin evoluutio, jonka Palisade käy läpi. Huomaavainen, koska asia lupaa…

Päivitetty Kia Telluride debytoi 13. huhtikuuta New Yorkin autonäyttelyssä…

Kia America kiusaa uutta 2023 Telluride SUV:ta

Ennen kaikkea jäljellä olevien päivien takia tapaa 2023 Kia Telluride niitä on vähän. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, se saa ensi-iltansa 13. huhtikuuta, tai mikä on sama, välittömän ovien avautuessa New Yorkin autonäyttely 2022. Se tapahtuu silloin, kun tiedämme muun muassa etuosan kehittymisen tai kenties sen ohjaamon kokeman käännöksen. Kyllä, koska teaser vihjaa, että joku pukeutuu suuri keskuskosketusnäyttö ja digitaalinen ohjaamo.

Ilmeinen asia on selvä: optiikka vaihtaa päiväajovaloa. Nyt se on kaksinkertainen ja pystysuora, mikä antaa kokonaisuuteen raikkaan ilmeen. Loput elementit ovat piilossa varjojen takana, mutta kaikki viittaa siihen, että olemme edessämme X pro versio joka debytoi muutama kuukausi sitten. Se on karkein kaikista, mutta putoamatta barokkiin ja tätä varten se turvautuu AWD neliveto tai tietyille renkaille pelloilla tai erittäin epätasaisilla teillä ajoon.

Jos kuitenkin mennään Kian julkaisema virallinen lehdistötiedote voimme lukea sen…

«JAl Telluride esittelee rohkeita uusia design-elementtejä sisältä ja ulkoa sekä enemmän ominaisuuksia, joita tarjotaan laajennetun varustevalikoiman, mukaan lukien jännittävän X-Pro-version, ansiosta. Kanssa mukavuus- ja teknologiapäivitykset kaikkialla, tilaa seitsemälle tai kahdeksalle matkustajalle ja saatavilla oleva AWD»

Kuten olemme sanoneet, debyyttinsä odotus on lyhyt toivottavasti joku vuoto tuo meille iloa. sääli se on ei tule Eurooppaan

Lähde – Kia