Saltar al contenido

Kuinka ansaita enemmän rahaa myymällä autoa

10 de agosto de 2021
Kuinka ansaita enemman rahaa myymalla autoa

Auton ostaminen, olipa se sitten uusi tai käytetty, on pitkä ja huolellinen prosessi, johon kuuluu monien mallien vertailu konfiguraattoreiden avulla siirtymällä jälleenmyyjältä toiselle etsimään tarjouksia … Myy oma auto sisältää samanlaista kulumista ja on myös vaikeaa saat hyvän hinnan: autot heikkenevät nopeasti.

Mutta siitä huolimatta, on tapoja optimoida ponnisteluja ja saada se käytettyjen markkinoiden kannattavampaan hintaan. Näiden jälkeen vinkkejä on helpompi saattaa auto myyntiin sopivalla summalla. Mahdolliset ostajat pitävät sitä oikeudenmukaisena ja kaupan tekeminen on helpompaa.

TIETÄÄ ARVOnne
Ei hyppää altaaseen on tärkeää tietää mistä Hintaluokka auto liikkuu. Vaihtoehtoja tämän saavuttamiseksi on periaatteessa kaksi: arvioi se tai etsi käytettyiltä sivuilta samankaltaisia ​​yksiköitä (hinnat ovat tässä tapauksessa todennäköisesti hieman kohonneet).

Mitä tulee arviointiin, monet verkkosivustot on omistettu käytettyjen mallien ostaminen he tarjoavat sen ilmaiseksi. Se on yksinkertainen ja nopea prosessi, mutta arvostus pyrkii hieman alaspäin (hänen liiketoimintansa koostuu auton jälleenmyymisestä jälkikäteen). Lisäksi hinta saadaan merkki, malli, ikä ja kilometrimäärä, muista yksityiskohdista riippumatta. Se toimii kuitenkin oppaana.

Ole tietoinen siitä, mitä tarjoat

Jokainen arvostaa omaansa enemmän kuin muiden: heillä on taipumus kysy paljon kun haluat myydä ja tarjota vähän kun haluat ostaa. Joten ei ole muuta vaihtoehtoa kuin ole realistinen ja arvioi itsekriittisesti ajoneuvon kuntoa: mittarilukema, teho, varustelutaso, yleinen kunto, huolto, vikahistoria … Kun tämä analyysi on tehty, on helpompi määrittää elinkelpoinen myyntihinta.

Valmista se

se on mahdollista nostaa hintaa (ja että potentiaalinen asiakas on valmis maksamaan siitä), jos katetaan useita yksityiskohtia, joiden ei tarvitse sisältää paljon maksu. Ostaja saa aina hyvän vastaanoton siitä, että ITV on ohitettu, että öljynvaihto on jo tehty, että siinä on uudet pyörät ja että perushuolto on ajan tasalla.

Korosta hyvää ja varoita pahasta

Varoita heikoista kohdista autosta (viat, pienet viat, toimintahäiriöt …) ei saa sinua maksamaan enemmän autosta, mutta kyse on rehellisyydestä. Lisäksi varoittamatta se toimii selvästi sinua vastaan: kun se nähdään henkilökohtaisesti tai testataan, ostaja käyttää kaikkia näitä pisteitä alenna hintaa paljon enemmän kuin luulit.

Samalla tavalla se tuo esiin kaikki hyvät asiat, joita sillä on: jos se on luotettava, jos se ei ole tuottanut sinulle ongelmia sen aikana, kun sinulla on ollut se, jos sillä on erityinen viimeistely, ylimääräisiä laitteita saatavilla jne.

Kuva on tärkeä

Se näyttää itsestään selvältä, mutta käytettyjen kauppasivujen tarkastelu ei ole niin selvää. Myydäksesi tuotteen sinun on näytä se parhaassa mahdollisessa tilassa: puhdista kori, jätä sisätila koskemattomaksi ja tee joitakin hyvät kuvat jossa sitä arvostetaan kaikessa loistossaan. Se erottuu joukosta verkossa myytäviä ajoneuvoja.

Oliko tästä viestistä apua?