Saltar al contenido

Kuinka palauttaa auton tekniset tiedot?

30 de diciembre de 2022
Kuinka palauttaa auton tekniset tiedot

Oletko kadottanut auton tekniset tiedot? Älä panikoi, Clicarsilla kerromme, mitä sinun tulee tehdä saadaksesi sen takaisin! Se on helpompi prosessi kuin luuletmutta on tärkeää palauttaa, jotta sinulla on hallussasi asiakirja, jota tarvitaan kierrätykseen.

Mikä on auton tekninen kate?

ITV-kortti tai tekninen asiakirja a auto Se on välttämätön asiakirja ajaaksesi laillisesti Espanjan teillä. Siksi sen puuttuminen voi johtaa sakkoon.

Jos olet kadottanut auton datalehden, älä huoli. Et ole ensimmäinen etkä viimeinen, joka on menettänyt sen.Tästä syystä on olemassa menettely, jolla saadaan kaksoiskappale ja siten ratkaistaan ​​ongelma.

On syytä muistaa, että jo jonkin aikaa on ollut mahdollista saada monia asiakirjoja digitaalisesti virallisen «sovelluksen» kautta myDGT, jonka on kehittänyt Traffic. Jos haluat tietää kaikki tämän ohjelman yksityiskohdat, lue tämä viesti:

Jos sinulla ei ole tätä teknistä esitettä, meidän on pyydettävä se ITV-asemalta. Jos päinvastoin meillä on sähköinen tiedosto, meidän on siirryttävä Trafficiin.

Seuraavat vaiheet ovat helppoja:

  1. Teollisuusministeriö tarkistaa tiedot
  2. Antaa tuomion tehdystä hakemuksesta

Jos tekniset tiedot auto jota aiomme pyytää on voimassa, ITV:tä ei tarvitse läpäistä uudelleen. Jos se vanhenee, on teknisessä katsastuksessa saatava myönteinen tuomio.

Miksi meidän täytyy pyytää kaksoiskappaletta?

Syitä siihen, miksi pyydämme kopiota auton teknisistä tiedoista, voi olla monia ja erilaisia. Jokainen niistä vaatii erityisiä asiakirjoja. Jos auto on uusi, he pyytävät sinulta kopion ajokortista tai taustatietoja maakunnan liikennepäämajasta, jos se on peräisin second hand ja tilaisuus.

Jos aiot pyytää kaksoiskappaletta teknisen asiakirjan varastamisen jälkeen, tarvitset kopion valituksesta. Jos se johtuu huononemisesta, Tarvitset alkuperäisen teknisen asiakirjan tai ITV-kortin. Muista aina, että näitä kahta termiä käytetään vaihtokelpoisesti.

Jos tarvitset teknisen asiakirjan kaksoiskappaleen kunnostukseen, tarvitset kopion käyttöluvasta tai ITV-kortista, jos sinulla on sellainen. Jos asiasi koskee rekisterin vaihtamista, tarvitset kopion rekisteröintitodistuksesta, jos auto on uusi, tai liikenneennätyksestä, jos auto on uusi. second hand ja tilaisuus.

Kuinka varata aika DGT:ssä?

Voit pyytää tapaamisen jokaisessa Espanjan provinssissa sijaitsevissa liikennetoimistoissa etsimään käytetyn ja käytetyn auton teknisen asiakirjan kaksoiskappaletta valitsemalla seuraavat tavat:

Oliko tästä viestistä apua?