Saltar al contenido

Kuinka vaihtaa SEAT-kaukosäätimen paristo? Askel askeleelta

11 de noviembre de 2021
Kuinka vaihtaa SEAT kaukosaatimen paristo Askel askeleelta

Tässä postauksessa näytämme sinulle kuinka vaihda SEAT-autojen säätimien akku Askel askeleelta. Se on yksinkertainen toimenpide, jos osaat tehdä sen. Ja se on välttämätöntä autosi moitteettoman toiminnan kannalta, koska ilman ohjauslaitetta joudut avaamaan sen manuaalisesti ja menetät muut siihen liittyvät toiminnot.

Mitä materiaaleja tarvitsen SEAT-kaukosäätimen vaihtamiseen?

SEATin kaukosäätimen pariston vaihto onnistuu kotoa löytyvillä työkaluilla, mutta jos haluat prosessin sujuvan tyydyttävästi välttäen osien rikkoutumista, suosittelemme hankkimaan jonkin seuraavat välineet:

  • A magneetti irrottaaksesi ruuvit eivätkä hukkaa niitä
  • A torx ruuvimeisseli tai vastaavaa pienen ruuvin poistamiseksi, johon kaukosäädin on asennettu
  • Bote of isopropyylialkoholi – ei pidä sekoittaa etyyliin – osien desinfiointiin
  • A hammasharja tai keppi kaukosäätimen puhdistamiseen

Mikä paristo SEAT-kaukosäätimessä on?

Tähän kaikkeen sinun on lisättävä loogisesti akku, joka on vaihdettava. Viittaus voidaan ottaa poistetusta akusta tai joskus auton ohjekirjasta.

Useimmat SEAT-mallit, kuten SEAT Leónissa on akku, jonka viitenumero on CR20205. Jos laitat tämän viittauksen johonkin hakukoneeseen, löydät paljon vaihtoehtoja verkkokaupoille.

SEAT-kaukosäätimen pariston vaihto askel askeleelta

SEAT-mallin kaukosäätimen pariston vaihto ei vie sinulta yli 15 minuuttia, vaikka neuvomme on, että käytät kaukosäätimen purkamista hyväksesi puhdistaa ja poistaa epäpuhtaudet joita on kertynyt sen käytön myötä.

  1. Tee voimaa nupin sivukieleke avataksesi sen. Voit käyttää mitä tahansa edellä mainitsemistamme välineistä tai veistä
  2. Irrota ruuvi magneetin kanssa joka kokoaa koko komennon
  3. Liu’uta sivuosaa kaukosäätimestä avataksesi sen kokonaan
  4. Irrota paristo ja puhdista kaukosäädin vanupuikolla tai hammasharjalla. Se käyttää myös alkoholia, joka ei tuota jäämiä tai vahingoita kappaleita. Joskus epäpuhtaudet estävät auton kaukosäädintä toimimasta kunnolla
  5. Aseta uusi akku paikalleen ja sulje nuppi SEATista ja tarkista, että sen säteilemä valo on voimakas, kun painat painikkeita. Tämä on paras osoitus siitä, että prosessi on suoritettu onnistuneesti.

Kuinka usein SEATin akku on vaihdettava?

Tämä on kysymys, jonka monet SEAT-kuljettajat kysyvät itseltään ja jakavat brändin foorumeilla. Totuus on, että määräaikaa ei ole olemassa. The Suurin osa espanjalaisen merkin malleista varoittaa, että kaukosäädin tarvitsee uuden pariston kojelaudassa olevalla hälytyksellä.

Jotkut kuljettajat ovat raportoineet SEAT-kaukosäätimen paristonvaihdoista kahden vuoden jälkeen, mutta normaalia on, että akku kestää monta vuotta enemmän ja vaihdat sen vain muutaman kerran auton käyttöiän aikana. Jos huomaat autossasi poikkeavia hälytyksiä, on parasta käydä luotetussa korjaamossa. Pariston vaihdosta varoittavan hälytyksen ohjelmoinnissa voi olla vika.

Pitääkö SEAT-kaukosäädin ohjelmoida uudelleen pariston vaihdon jälkeen?

Vanhemmissa SEAT-malleissa tämä vaihe oli suoritettava, jotta koko elektroniikkakokoonpano toimi oikein. Nyt sinun on vain asetettava uusi akku, jotta se toimii. Sinun ei tarvitse tehdä muita vaiheita.

Oliko tästä viestistä apua?