Saltar al contenido

Kuinka välttää ruuhkat operaatiossa Easter Return

19 de agosto de 2021
Kuinka valttaa ruuhkat operaatiossa Easter Return

Pääsiäistien maastamuutto tapahtuu yleensä a jotain hämmentävämpää kuin paluu kotiin. Espanjalaiset he jakelevat heidän lähdönsä edellisen viikonlopun, viikon koulupäivien ja vähemmän onnekkaiden juhlapäivien välillä. Päinvastoin, paluumatkalla melkein kaikilla meillä on kiirettä melko lyhyt lomakausi, mikä tarkoittaa sitä ruuhkat moninkertaistuvat.

Vältä ruuhkia kokonaan se on monimutkaista, mutta ei mahdotonta. Sarja strategioita ne voivat minimoida riskit eivätkä vaadi mitään erityistä, ota ne vain huomioon … ja pidä peukkuja.

Suunnitella

Aloitetaan alusta ja ilmeisimmästä. Liikenneruuhkien välttämiseksi meidän on oltava tietoisia siitä, että niitä tulee tapahtumaan ja kysyä itseltämme, että aiomme yritä väistää niitä. Jos aloitamme paluumatkan sillä hetkellä, kun se tulee mieleemme, jäämme kaipaamaan kolikko ilmassa ja sitten se nousee päät … tai hännät. Ilmoita meille Tältä osin ja olemassa olevien vaihtoehtojen arviointi on ensimmäinen askel, jolla pyritään tekemään palautuksesta mahdollisimman työlästä.

Valitse aikataulu

Siinä mielessä ensimmäinen asia on välttää ruuhka -ajat eikä niinkään käynnistyksen kannalta kuin odotettaessa saapuminen määränpäähän. Toisin sanoen on hyödytöntä, että aloitamme sunnuntain lounasaikaan nesteen kiertoa jos saavutamme iltapäivän lopussa suureen kaupunkiin, jossa epäilemättä se liikenneruuhka odottaa meitä. Pääsy kaupunkikeskuksiin hyödyntäen varhaista iltapäivää tai myöhään illalla yleensä johtaa pieniä ongelmia kuin voimakkaammilla kaistoilla. Määrittäminen: parempi välttää Pyhä lauantai ja koko iltapäivän Pääsiäissunnuntai. Yhteisöissä, joissa Pääsiäismaanantai Se on loma, sunnuntai -ongelmat siirretään tähän päivään.

Ajaminen yöllä

Se ei koske kaikkia autoilijoita, koska monet he eivät halua ajaa yöllä tai on perheen olosuhteet (Lasten kanssa saapuminen määränpäähän aamunkoitteessa ei ole aina paras idea). Mutta jos ei, matkustaa yöllä on yleensä lähes täydellinen takuu vältä väkijoukkoja. Totta kai heidän täytyy ryhdy äärimmäisiin varotoimiin, noudata tarvittavia taukoja ja mahdollisuuksien mukaan vaihda ratin takana useiden kuljettajien välillä pitkillä matkoilla.

Yöllä matkustaminen takaa yleensä ruuhkien välttämisen.

Vähäliikenteiset tiet

Yleisin tai nopein reitti ei aina ole tehokkain. The takateitä Ne pakottavat meidät hidastamaan tai kiertämään, mutta päivinä, jolloin liikennettä on niin paljon edustaa ajan voittoa merkittäviä, koska ne ovat selkeämpiä. Tämä on taktiikka, joka on otettava huomioon suuriin kaupunkeihin saapuessa, vaikka tässä tapauksessa ei yleensä ole helppoa tehdä vaihtoehtoisia reittejä; toinen vaihtoehto on vanhat valtatiet, jotka ovat syrjäytyneet valtatierakentamisen myötä taustalle, mutta jotka ovat edelleen hyvässä kunnossa, sallivat rullata hyvässä tahdissa ja ovat yleensä erittäin vähän matkustanut.

Tekninen apu

The selaimet kehittyneempiä ja lukuisia mobiililaitteiden sovelluksia reaaliaikaista tietoa liikenneongelmista, joita monissa tapauksissa helpottavat muut kuljettajat. Tiedä tämä tieto auttaa välttämään niitä kun etsit, jos mahdollista, vaihtoehtoisia reittejä johon alunperin suunnittelit. Ehkä suunnittelumme oli oikea, mutta onnettomuus tai jokin muu seikka voi aiheuttaa liikenneruuhkan odottamaton.

Operaatio paluu pyhä viikko

Liikenneruuhkissa aina paljon varovaisuutta, kärsivällisyyttä ja huomiota.

Maksulliset tiet

Kun saatavana siirtymässämme, maksulliset tiet olisi kuitenkin otettava huomioon näissä olosuhteissa kukaan ei tykkää maksaa niistä. Niiden käyttäminen aiheuttaa kustannuksia, jotka voivat olla korkeita, mutta sinun on laskettava mitä anna meidän säästää polttoaineessa ja ajallaan. Seiso loputtomassa liikenneruuhkassa Se on kalliimpaa kuin voimme kuvitella.

Lisäkaistat

Suurissa kaupungeissa, joihin pääsee kaksiajoratainen ne asennetaan yleensä käännettävät lisäkiskot virtaviivaistaa liikennevirtoja. Jos tunnemme ne, meidän on harkittava niiden käyttöä ja jos ei, meidän on oltava tarkkaavaisia varoitukset tien päällä, kun pääsemme sisäänkäynnille.

Oliko tästä viestistä apua?