Saltar al contenido

Kuinka verhoilla moottoripyörän istuin

29 de julio de 2021
Kuinka verhoilla moottoripyoran istuin

Joko jatkuvasta kulumisesta johtuen tai koska se on altistunut auringolle tai muulle huonolle säälle, istuimen verhoilu moottoripyörällä on taipumus hajota -kuten sanotaankin -mikä tahansa muu osa, minkä vuoksi on aika uusia se.

Ja se ei ole vain estetiikan vuoksi – kun moottoripyörä on moitteettomassa kunnossa ja erittäin kulunut istuin törmää silmiin – vaan myös kuljettajan mukavuutta. Loppujen lopuksi, kun verhoilu hajoaa, myös pehmustettu sisustus romahtaa, mikä tekee siitä vähemmän mukavan. (NdR: Lisäksi vaahto on erityisen herkkä vedelle ja kosteudelle, mikä aiheuttaa sen nopean heikkenemisen ja jopa bakteerien muodostumisen, joten suojakotelon merkitys).

Missä verhoilla moottoripyörän istuinta?

Ensimmäinen vastaus tähän kysymykseen on selvä: missä tahansa omistettu työpaja näihin tehtäviin, koska siellä he tekevät sen ammattitaidolla, jota vaaditaan, jotta tulos on haluttu ja sopiva. Käytetystä materiaalista ja kunkin moottoripyörätyypin vaikeuksista riippuen kustannukset ovat joko toiset. Se riippuu myös työpajan tyypistä. Näiden tehtävien suorittamisessa on edelleen asiantuntevia verhoilijoita.

tee-se-itse

Tee se itse Se on yksi suosituimmista trendeistä kaikenlaisissa tehtävissä, eikä se voi olla vähemmän moottoripyörissä. Tästä syystä monet käyttäjät ovat intohimoisia koneisiinsa ja haluavat olla niitä, jotka tekevät kaiken voitavansa tai tietämyksensä ulottuvilla. Ja aikaan pehmusta moottoripyörän istuin se ei voisi olla vähemmän.

Tässä tapauksessa ensimmäinen asia on valitse materiaali hyvin joka tulee aina olemaan synteettistä nahkaa, joka on erittäin kestävää – tai muuten se on verhoiltava lyhyessä ajassa – ja myös vedenpitävä, jotta vältetään sateen aiheuttama heikkeneminen. Samoin on suositeltavaa, että se on luistamaton, jotta ratsastaja on mukavampi ja ei luista ajon aikana.

On syytä mainita, että kun ostat tämän kankaan, sinun on ostettava kaksinkertainen tyynyn koko. Ja tähän meidän on lisättävä, että on suositeltavaa vaihtaa myös geelilevy tai vaahto, joka on ihon alla jos se ei ole enää niin mukava kuin ennen.

Työkalut ja vaiheet

Mitä tulee työkaluihin, jotka ovat tarpeen istuimen verhoilun muuttamiseksi, tarvitaan seuraavat asiat. seuraavat astiat: niitinpoistoaine, ruuvimeisseli, nitoja, ompelusakset, lämpöpistooli ja jotain, joka merkitsee istuinkuviota.

Kun olet saanut kaiken, on aika ryhtyä töihin:

  • Ensinnäkin se on tarpeen irrota istuin, kuten on selvää. Kuka tahansa voi tehdä sen, koska se on kaukana monimutkaisesta.
  • Sitten poistaa kuluneen ihon niitinpoistimella ja ruuvimeisselillä. On suositeltavaa edetä varovasti, jotta istuimen muovipohja ja vaahto eivät vahingoitu (jos aiomme käyttää sitä uudelleen).
  • Jos pehmuste on kulunut, se poistetaan myös uuden asettamiseksi.
  • tarkka kuvio vanhan verhoilun perusteella.
  • Hän palaa istuimelleen ja on nidottu jättäen kaiken kireälle ja viimeistelyn mahdollisimman ammattimaiseksi.
  • Jos kangasta on liikaa tämän toimenpiteen aikana, se on leikattava.

Oliko tästä viestistä apua?