Saltar al contenido

Kuinka voin suojata moottoripyöräni?

11 de agosto de 2021
Kuinka voin suojata moottoripyorani

Viime vuosina Espanjassa varastettujen moottoripyörien määrä on ylittänyt 40 000 kappaletta vuodessa, mikä on hyvä esimerkki siitä, että ne edustavat erittäin mehukasta ryöstöä varkaille. Eikä ole yllättävää, koska kun he pysäköivät ulkona, he ovat hyvin alttiita toisten rakastajille, jotka tekevät pahoja tekojaan.

Tämä on aiheuttanut valmistajille varkaudenestojärjestelmät ovat parantaneet (ja parantavat sitä edelleen) uusien tekniikoiden, kuten GPS: n, avulla. On kuitenkin aina suositeltavaa muistaa yleisimmät vinkit moottoripyörän suojaamiseksi.

Kuinka suojata moottoripyöräni?

Suositusten osalta, jotka on otettava huomioon ajoneuvon varkauden välttämiseksi, on mainittava seuraavat asiat:

Pysäköinnin aikana

  • Vältä mahdollisuuksien mukaan moottoripyörää «nukkumasta» kadulla.
  • Vältä pysäköimästä sitä pimeisiin paikkoihin ja vähän matkustanut. Sinun on aina valittava näkyvät paikat ja jatkuva liikenne. Tällä hetkellä monilla kaduilla on valvontakameroita, joten on myös suositeltavaa pysäköidä moottoripyörä yhden kadun lähelle.
  • Epäilemättä, varatut paikat moottoripyörille ne ovat ensimmäinen vaihtoehto.
  • Samoin ei ole suositeltavaa jättää moottoripyörä aina samaan paikkaan, koska ryöstäjät tietävät rutiinit ja tietävät milloin toimia.
  • Toisaalta, jos moottoripyörää ei hoideta (puhdas, ilman kolhuja …), se voi antaa vaikutelman, että ei ole käytetty pitkään aikaan, joka voi saada varkaat ajattelemaan, että heidän poistamisensa on helppoa.
  • Kun pysäköit, paras on ankkuroi ajoneuvo johonkin kiinteään elementtiin, kuten katuvalot, liikennemerkit ja muut kaupunkikalusteet, jotka helpottavat varkaudenestoketjun käyttöä.

Varkaudenestojärjestelmät

Paras vaihtoehto menee läpi yhdistää vähintään kaksi varkaudenestojärjestelmää, koska tällä tavoin he estävät edelleen varkaita. Suosituimpia ja tehokkaimpia ovat seuraavat:

  • Varkaudenestoketju. Se on peruselementti (riippumatta muodosta), koska se mahdollistaa moottoripyörän kiinnittämisen mihin tahansa liikkumattomaan elementtiin.
  • U-muotoiset riippulukot. Samanlainen kuin edelliset, mutta vielä tehokkaampi.
  • Riippulukot levyllä. Tämän tyyppinen järjestelmä on sijoitettu jarrulevylle, jotta moottoripyörä ei pysty ajamaan. On niitä, jotka sisältävät jopa a hälytys varoittaa mahdollisesta yrityksestä.
  • GPS -paikannin. Edellä mainittujen lisäksi on mahdollista asentaa paikannin, joka tietää aina ajoneuvon sijainnin, joten ryöstön sattuessa sekä omistaja että viranomaiset tietävät sen sijainnin.

Kaiken tämän lisäksi on elementti, joka ei koskaan saisi puuttua moottoripyörää suojataessa, eikä se ole mikään muu kuin tervettä järkeä ja ole tietoinen siitä, että varkaat voivat aina löytää tiensä suorittaakseen tehtävänsä.

Oliko tästä viestistä apua?