Saltar al contenido

Kuinka voit poistaa ruosteen moottoripyörän ruuveista?

12 de agosto de 2021
Kuinka voit poistaa ruosteen moottoripyoran ruuveista

Moottoripyörällä ajamisen tietäminen on yhtä tärkeää kuin se, että se on aina moitteeton ja sisään täydellinen tila tämä kaksipyöräinen. Ei vain hygieniasyistä, joita ei pidä unohtaa ajan myötä, vaan siksi, että moottoripyörän asianmukainen huolto mahdollistaa sen turvallisuuden, tehokkuuden tiellä ja myös pidemmän käyttöiän. Ja yksi niistä pienistä tehtävistä, joita ei pidä unohtaa, on ruosteen puhdistaminen, varsinkin ruuveista.

Miten ruoste näkyy?

Jos moottoripyörän tiettyjen osien huolto on laiminlyöty ja ruostetta tulee näkyviin, sinun ei tarvitse huolehtia, koska sillä on yksinkertainen ratkaisu. Eikä kyse ole vain huolimattomuudesta tai huolellisuuden puutteesta tämän ajoneuvon puhdistuksessa, vaan näiden ruuvien on helppo ruostua, koska moottoripyörä voi olla ulkona pitkään ja armoilla vettä, pölyä, likaa tai lämpötilan muutoksia jotka ovat joissain tapauksissa äärimmäisiä. Kaikki nämä tekijät voivat ennemmin tai myöhemmin lopettaa näiden metalliosien hyvän kunnon.

Vaurioituminen, joka on erityisen havaittavissa, katso vain nopeasti haarukka -alueelta, ruuveista, pakoputken alaosasta sekä peileistä ja verhouksista ja pahimmassa tapauksessa jopa pyöristä.

Kuinka poistaa se?

Kun tiedät hankauspaikan, seuraava askel on käyttää joko ammattituotteita ruosteenestokäsittelyinä tai kotitekoisia ratkaisuja, kuten ruokasoodaa, etikkaa tai salfumania. Voit jopa irrottaa ruuvit ja antaa niiden liota hetken Coca Colassa nähdäksesi kuinka niiden korkea fosforihappopitoisuus vähitellen tappaa ruosteen. Muissa tapauksissa voidaan käyttää harjaa. teräspiikit, tee se pehmeäksi, jotta se ei vahingoita pintaa tai kangasliinaa. Mikä ei ole koskaan kätevää, on ottaa hankaustyyny ja lyödä sitä koko sydämestäsi.

Jos käytetään erikoistuneissa laitoksissa myytäviä tiettyjä teollisuustuotteita, on suositeltavaa tietää etukäteen, mikä vaikutus niillä on, ja on mahdollista, että ne voivat poistaa ruosteen, kyllä, mutta ne kulkevat myös metallikerroksen suojaavan kerroksen läpi. mikä vain pahentaa ongelmaa. Se ruostuu uudelleen ja nopeammin.

Viimeinen kosketus, ja jotta moottoripyörä olisi täydellinen, on käyttää a erityinen spray kromille. Tällä tavalla metalliset alueet suojataan ja moottoripyörä näyttää uudelta. Jo vain pahimmassa tapauksessa ja jos ruoste ei poistu mihinkään, olipa kärsivällisyyttä ja hankausta kovasti, se jää vain hiekkaa kyseistä kappaletta ja maalaa se uudelleen niin että se on kuin uusi ja suojattu ulkoisilta tekijöiltä.

Tärkeintä on kuitenkin, että pyörä on aina valmiina. Joten sen lisäksi, että tarkistamme aika ajoin (enemmän, jos mahdollista, jos se on pysäytetty pitkään), kaikki mekaniikkaan liittyvät asiat on myös hyvä tarkastella puhdistus ja jos mahdollista, säilytä moottoripyörä aina sisätiloissa eikä ulkona.

Oliko tästä viestistä apua?