Monet saattavat uskoa, että kyse on vain autoista, mutta ei. Autoteollisuus on enemmän kuin ajoneuvoja, joissa on neljä pyörää ja ohjauspyörä. Sen ympärillä pyörii mikrokosmos, joka kattaa koko komponenteista ja muista toimittajista vastaavan aputeollisuuden. Mutta lisäksi on myös brändejä, jotka on omistettu kasvu niistä, jotka tunnetaan myös nimellä viimeisen mailin ajoneuvot. Yksi, jonka pitäisi soittaa kelloa, on Scooby Holding.

Jos et tiennyt, Scoobic Holding on a espanjalainen yritys harjoittaa kehitystä ja valmistusta viimeisen mailin sähköautot. Se luotiin Dos Hermanasissa (Sevilla, Andalusia – Espanja) vuonna 2016, ja kaikki nämä vuodet se on työskennellyt tarjotakseen toimitettavaksi ekologisia ajoneuvoja. No, nyt he ottavat uuden askeleen laajentumisessaan ilmoittamalla siitä he rakentavat ensimmäisen tehtaansa kotimaahansa. Kerromme missä se tulee olemaan…

Scoobic rakentaa uuden tehtaansa Utreraan ja palkkaa 580 työntekijää…

Scooby Vs1

Kuten odotettua, he pysyvät kiinni juurissaan. Siksi he ovat valinneet a tilat Utreran kaupungissa (Sevilla). Tarkemmin sanottuna ne, jotka Prasur-yhtiöllä oli ja jotka se jätti tyhjäksi mentyään konkurssiin muutama vuosi sitten. Tässä tapauksessa he suorittavat siirron ja teknisen keskuksen päivittämisen a investointi 17,4 miljoonaa euroa. Kuva, joka auttaa myös palkata 580 uutta työntekijää.

Ja saatat ihmetellä, mikä Scoobic Holdingin tarkoitus on? No, erittäin helppoa. tuo ajoneuvojensa tuotannon Aasiasta Utreraan. Mutta on muutakin, koska tämä ei ole ainoa andalusialaisen yrityksen edistämä toiminta. Lehdistölle omistetusta osiosta heidän virallisilla verkkosivuillaan voimme lukea, että he edistävät koulutusprojektia. Tiloihin tulee uusi sähköajoneuvoihin erikoistunut koulutuskeskus.

Kuten voimme nähdä heidän verkkosivuillaan «Yhtiö on alkanut ottaa ensimmäiset askeleet tarvittavien menettelyjen käynnistämiseksi Utreran kaupunginvaltuuston kaupunkisuunnitteluvaltuuskunnassa». Toistaiseksi Tämän projektin alkamispäivämäärää ei olevaikka sen ei pitäisi kestää kauan. Sillä välin emme unohda niitä, ja olemme jatkossakin tietoisia liikkeistä, joita andalusialainen yritys saattaa antaa.

Lähde – Scoobic