Saltar al contenido

Lamborghini Aventador

7 de agosto de 2021
Lamborghini Aventador

Lamborghini Aventador on superauto, jossa on tunnelmallinen V12 -lamppu Lamborghini Huracán. Markkinoilla sen tärkein kilpailija on Ferrari, Ferrari 812 Superfast.

Lamborghinin logo

Lamborghini Aventadorin ominaisuudet

päällirakenteetCoupe
ovet
aukioita2
runko l
tehoa CV
kulutus l / 100 km
hinta 445 993 €
arviointi

Lamborghini Aventador on superauto, jossa on tunnelmallinen V12

The Lamborghini Aventador se on a superauto Lamborghinin markkinoimassa vuoden lopusta lähtien 2012, esiteltiin osoitteessa Geneven autonäyttelyssä 2011 ja sijaitsee Volkswagen -konserniin kuuluvan italialaisen tuotemerkin alueella Lamborghini Huracánin yläpuolella. Markkinoilla sen tärkein kilpailija on Ferrari, Ferrari 812 Superfast. (Katso luksusautojen osto -oppaasta kaikki tiedot Aventador -kilpailijoista.)

Lamborghini Aventador -tiedot Dm11

Itään superauto, jonka virallinen nimi oli Lamborghini Aventador LP 700-4, nyt Lamborghini Aventador S LP 740-4, on saatavana kahdella eri korilla, coupe ja roadster, jälkimmäinen «targa» -konfiguraatiossa, käsin irrotettavalla hiilikuidulla.

Lamborghini Aventador on Lamborghini Murcielagon seuraaja

Lamborghini Aventador -tiedot Dm7

Lamborghini suunnitteli tämän mallin korvaajaksi Lamborghini Murcielago, joka puolestaan ​​korvasi Lamborghini Diablo vuonna 2002. Lamborghini Aventador on erityisiä erikoismalleja lukuun ottamatta Lamborghinin huippuluokan malli.

Lamborghini Aventador -tiedot Dm5

Sisään 2016 Lamborghini esitteli Lamborghini Aventadorin kasvojenkohotuksen nimellä Lamborghini Aventador S.. Tässä kasvojenkohotuksessa voimaa lisättiin, suuntaava taka -akseli, sen aerodynamiikkaa ja viritystä on parannettu ja multimediajärjestelmä julkaistiin sisälle, ja se esitteli myös uuden multimediajärjestelmän.

Lamborghini Aventador mitat

Lamborghini Aventador -tiedot Dm8

The Lamborghini Aventador S: n mitat niiden pituus on 4797 mm, leveys (ilman peilejä) 2030 mm ja korkeus 1136 mm. Sen alustan akselien välinen etäisyys on 2 700 mm paino kuivana se on 1 575 kg ja painojakauma etu- ja taka -akselin välillä on 43% / 57%.

Miksi Lamborghini Aventador on niin kutsuttu?

Lamborghini Aventador tiedot Dm25 Lamborghini Aventador tiedot Dm25

The Nimi Lamborghini Aventador Se on, kuten Lamborghinin kanssa yleensä tapahtuu, nimi, joka viittaa härkätaistelun maailmaan, kunnioittaen tällä kertaa taistelupulloa, joka taisteli Plaza de Toros de Zaragozalla vuonna 1993.

Lamborghini Aventadorin ulko- ja sisustus

Lamborghini Aventador -tiedot Dm9

Kohteessa Lamborghini Aventador -suunnittelu korostaa valtavaa määrää kylkiluita ja suoria paneeleja, jotka antavat muodon aggressiivisimmalle linjalle, nuolen muotoisille, teräville ja radikaaleille. Se on auto, jossa on erittäin silmiinpistävä kasvi, yhtä aggressiivinen ulkonäkö ja erittäin näkyvä takaoptiikka.

Lamborghini Aventador -tiedot Dm27

Kohteessa Lamborghini Aventadorin sisustus He seuraavat kulmikkaita muotoja ja löytävät meiltä taistelukoneen arvoisen käynnistyspainikkeen. Se on kaksipaikkainen, sillä on hyvät asetukset ja ominaisuudet, ja tietysti jokainen muotoiluominaisuus, jokainen yksityiskohta tekee selväksi, että istumme todellisessa ylellisessä superautossa.

Lamborghini Aventador -moottori

Lamborghini Aventador -tiedot Dm 1

The Lamborghini Aventador -moottori Se on ilmakehän V12, jonka tilavuus on 6,5 litraa. Erittäin suuri moottori, joka viimeisimmässä päivityksessään, Lamborghini Aventador S: n kanssa, kehitti 740 hevosvoiman tehon ja 690 Nm: n suurimman vääntömomentin ja nopeuden 8500 rpm. Tämä teho, tämä vääntömomentti välitetään kaikille neljälle pyörälle ISR-7-vaihteisella automaattivaihteistolla (robottiopas).

Lamborghini Aventador -tiedot Dm3

Auto kiertyy n hiilikuituinen monokokoalusta ja magnetoreologinen jousitus erottuu rungon kokoonpanossa; Suuntaava taka -akseli, jälkimmäinen avain monien nykyisten urheiluautojen, kuten Porsche 911: n ja erityisesti tätä mallia varten kehitettyjen Pirelli P Zero -renkaiden suorituskyvyn ymmärtämiseen.

sen kulutus Sekoitettu on 16,9 l / 100 km ja sen hiilidioksidipäästöt 394 g / km.

Lamborghini Aventadorin pääkilpailija on Ferrari 812 Superfast

Lamborghini Aventador -tiedot Dm13

The Lamborghini Aventador hinta Se on yli 380 000 euroa, noin 150 000 euroa enemmän kuin Ferrari 488 GTB maksaisi ja noin 100 000 euroa enemmän kuin McLaren 720S. Se on tietysti superauto, joka pelaa korkeammassa sarjassa, ja siinä on erittäin erityinen moottori, upea muotoilu ja sydäntä pysäyttävä suorituskyky. Se pystyy merkitsemään 0-100 km / h vain 2,9 sekunnissa ja saavuttaa 300 km / h pysähdyksistä hieman yli 24 sekunnissa ja sen suurin nopeus on 350 km / h.

Lamborghini Aventador -tiedot Dm16

Koko kaupallisen historiansa aikana Lamborghini Aventadorilla on ollut useita erikoisversioita. Kaksi tärkeintä ovat olleet Lamborghini Aventador 50 -vuotisjuhla, joka juhlii merkin 50 -vuotispäivää 720 hevosvoiman voimalla, tai Lamborghini Aventador SV, urheilullisempi Aventador, jonka teho on 750 hevosvoimaa, paino vähemmän (50 kg vähemmän) ja hienoa aerodynaamista työtä. Lamborghini käytti joitakin Aventador SV: n edistyksellisiä parannuksia Aventador S: n luomiseen, kuten alasvoimaa tai mukautuvaa jousitusta.

Oliko tästä viestistä apua?