Saltar al contenido

Lamborghinin urus

7 de agosto de 2021
Lamborghinin urus

Lamborghini Urus on suorituskykyinen urheilumaasturi, segmentti F, jota Lamborghini on valmistanut vuodesta 2017. Tällä hetkellä ensimmäistä sukupolvea markkinoidaan.

Lamborghinin logo

Lamborghini Urusin ominaisuudet

päällirakenteetSuuri katumaasturi
ovet
aukioita5
runko574 l
tehoa CV
kulutus l / 100 km
hinta 240 294 €
arviointi

The Lamborghinin urus Se on korkean suorituskyvyn urheilumaasturi, segmentti F, jota Lamborghini on valmistanut vuodesta 2017. Tällä hetkellä ensimmäisen sukupolven tuotteita myydään. Lamborghini Urusille on ominaista, että se on Super urheilu ja ylellinen katumaasturi, joiden pituus on yli 5 metriä ja paino 2 tonnia, mutta tarjoavat samalla erittäin urheilullinen hahmo 650 hevosvoiman ansiosta. Lamborghini Urus valmistetaan Lamborghinin tehtaalla vuonna Sant’Agata Bolognese (Italia).

Suurten premium-maastoautojen joukosta, jotka haluavat kilpailla Lamborghini Urusin kanssa, löydämme muita luokkansa katumaastureita, kuten Audi RS Q8, Bentley Bentayga W12 Speed ​​ja Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid.

Lamborghini Urus 05

Lamborghini Urusin ulkoasu

The Lamborghinin urus Se on SUV, joka sopii mitoiltaan F -segmenttiin. Heidän kanssaan Pituus 5,11 metriä se on luokkansa kärjessä, Bentley Bentaygan (5,14 metriä) vieressä ja Audi Q8: n (5,01 metriä) ja Porsche Cayennen (4,93 metriä) edellä. Laske yhdellä erittäin aggressiivinen, urheilullinen ja houkutteleva ulkomuoto, muiden italialaisen yrityksen mallien mukaisesti, joissa suorat ja kulmikkaat viivat erottuvat voimasta ja lihaksista.

Lamborghini Urus 03

Kohteessa Lamborghini Urusin edessä on runsaasti ilmanottoaukkoja ja LED-valomerkillä, joka on Y-muotoinen ja joka toistuu takavaloissa ja kaikissa malleissa ja antaa sivukuvan, joka paljastaa coupe-kaltaisen siluetin, jossa on merkittävä pudotus katolta, kalteva takaikkunan takaosa ja pieni lasialue, jota korostavat kehyksetön ikkuna.

Lopuksi, takana on joitakin LED -valoja, jotka on merkitty «Y» -merkillä ja joita yhdistää vaakasuora nauha, josta voidaan lukea tuotemerkin merkintä, sekä suuria takapyöräkaaria, jotka antavat sille aggressiivisen ja urheilullisen luonteen. Sarja on varustettu erittäin aggressiivisella diffuusorilla ja neljällä poistoaukolla, kaksi kummallakin puolella.

Lamborghini Urus 02

650 hv V8 -moottori Lamborghini Urusilta

Lamborghini Urusia tarjotaan vain yhdessä moottorissa, joka koostuu Ahdettu 4 litran V8 kahden turboahtimen avulla ja kehittää a suurin teho 650 hv 6000 rpm vieressä a Vääntö 850 Nm 2250 Nm. Mekaanisessa osassa on 8-nopeuksinen momentinmuuntimen automaattivaihteisto, neliveto aktiivisella vääntömomentin jakautumisella takana, aktiivinen kaatumisenestojärjestelmä, neljä ohjauspyörää ja hiilikeraamiset jarrut 440 mm etuakselilla ja 370 mm etuakselilla, takana.

Kaiken tämän avulla hän saavuttaa vaikuttavia lukuja, kuten a 0-100 km / h 3,6 sekunnissa tai yksi Huippunopeus 305 km / h, tyypillinen superauto eikä SUV.

Lamborghini Urus 08

Lamborghini Urusin sisustus

The Lamborghini Urusin sisustus Se erottuu myös geometrisista ja lihaksikkaista muodoistaan, ja se seuraa muiden brändimallien, kuten Lamborghini Huracánin tai Lamborghini Aventadorin, linjaa, vaikka Jotkut osat on otettu Volkswagen -konsernin premium -tuotemerkeistä, kuten multimediajärjestelmän ja ilmastointilaitteen näytöt tai jotkut näppäimistöt.

Lamborghini Urus 23

Se erottuu tarjoamalla erittäin tilava mökki, neljässä ja viidessä matkustajakokoonpanossa, akseliväli 3003 mm ja runsas tavaratila, jonka tilavuus on 616 litraa. Mitä tulee laitteiden ja räätälöinnin mahdollisuuksiin, kuten Lamborghinin kaltaisessa brändissä on luonnollista, ne ovat valtavia ja vain budjetti asettaa rajan.

Lamborghini Urus 24

Lamborghini Urusin dynamiikka

Diariomotorissa edelleen meillä ei ole ollut mahdollisuutta testata Lamborghini Urusiamutta jotkut sen kilpailijoista tekevät. Bentley Bentayga 6.0 W12 608 CV, joka erottuu ylellisyydestään ja mukavuudestaan, erottuu myös uskomattomasta kiihtyvyydestä ja odottamattomasta kaarreajosta, kääntyy täysin tasaiseksi teknisen arsenaalinsa ansiosta, mutta hieman aliohjautuvuudella taipumus rajaan, ominaisuudet, jotka yleensä koskevat myös 550 hevosvoiman Porsche Cayenne Turboa, jolla meillä oli myös mahdollisuus ajaa.

Lamborghini Urus 25

Urus: tärkeä kaupallinen pilari

Lamborghini Urusista on tullut italialaisen yrityksen menestynein malli, onnistuu myymään enemmän kuin 10000 yksikköä alle kolmessa vuodessa yhdeksän Lamborghini Aventadorin tarvitsemaa tuotantoa. Siten edessämme on myydyin maca-malli: vuonna 2019 myytiin 4962 yksikköä, mikä edusti 60% kokonaismyynnistä (8205 kpl). Odotettuaan tätä tuotantomäärää Lamborghini laajensi tuotantolaitoksensa tuotantolaitoksen alussa 80 000 neliömetristä 160 000: een ja sisälsi uutta tekniikkaa joustavuuden ja modulaarisuuden tavoittelua varten.

Urusten kanssa Lamborghini on teeskennellyt seuraa menestyspolkua ja ylellisten katumaasturien etuja että he ovat jo löytäneet BMW X5: n ja Mercedes ML: n ja että Porsche nousi uudelle tasolle Cayennen kanssa, joka pelasti merkin. Siten tähän trendiin on liittynyt lukuisia luksus- ja superautomerkkejä, kuten Aston Martin DBX: llä, Bentley Bentaygan kanssa ja Rolls-Royce Cullimanin kanssa toivoen, että Ferrari on viimeinen Puroganguen kanssa.

Lamborghini Urus 10000 yksikköä 02

Lamborghini LM 002 on sen edeltäjä

Lamborghini Urus on Lamborghini LM 002: n seuraaja, vaikka se on paljon nykyaikaisempi ja siinä on paljon hienostuneempi ja urheilullisempi lähestymistapa.

The Lamborghini LM 002 vapautettiin vuonna 1986 hyvin pienellä tuotannolla, koska niitä valmistettiin vain 301 yksikköä Ja toisin kuin Urus, se on maastoajoneuvo segmentin klassisimmassa merkityksessä, vaikka sen erityispiirre on se, että sitä liikuttaa yhden Lamborghinin tunnetuimman urheiluauton potkuri sen jälkeen, kun italialainen yritys on turvautunut potkuriin. Lamborghini Countach.

lamborghini-urus

Tämän maastoajoneuvon mekaaninen runko, jonka paino on 3 tonnia, jättää meille 5,2 litran V12 Y 444 hevosta sijaitsee etupuolella, joka liittyy järjestelmään neliveto ja sen lähettämiseen a 5 -vaihteinen manuaalivaihteisto. Kun otetaan huomioon sen paino ja V12-moottori, jossa on 6 Weber-kaasutinta, on loogista, että sen kulutus flirttailee 30 l / 100 km: n kanssa, minkä vuoksi se oli varustettu 290 litran polttoainesäiliöllä.

sen sotilaallinen kutsu Karkeassa estetiikassaan on ilmeistä, että siviilikäytön vuoksi matkustamossa oli kuitenkin nahka, ilmastointi, puiset sisäosat, sähköikkunat … tänään on helppo nähdä LM 002, joka ylittää mukavasti 100 000 euron esteen kun yksikkö ilmestyy myyntiin tai huutokauppaan.

lamborghini-urus-tiedot-3

Lamborghini Urus -konseptista tuotantomalliin

Lamborghini Urusin ensimmäiset askeleet menevät takaisin Pekingin autonäyttely 2012 jossa se esiteltiin käsitteellisesti, muotoilulla, joka oli nopeasti yhdistettävissä Sant’Agata Bolognese -brändiin, kulmikkailla hermoilla ja etuosa, joka epäilemättä muistuttaa meitä Lamborghini Gallardosta ja Lamborghini Huracánista (katso Lamborghini esittelee virallisesti Urusin).

Viisi vuotta myöhemmin Lamborghini Urus debytoi tuotantomallina Geneven autonäyttely vedonlyönti mekaanikolle 4 litran biturbo V8 tilavuus ja jotkut 600 hevosta vaikka on myös huomautettu, että on olemassa vaihtoehto, jossa on hybridimoottori (plug-in hybrid), joka tekee tästä crossoverista ensimmäisen italialaisen hybridiauton.

lamborghini-urus-2018-17

Sen alustalle Lamborghini Urus käyttää Audi Q7: n jo käyttämää alusta (katso Audi Q7: n testi) ja Bentley Bentayga (katso Bentley Bentaygan testi), alusta (MLB -alusta), jonka löydämme myös Porsche Cayennesta, noudattaen näin jo modulaarisuusperiaatetta MQB -alusta Volkswagen -konsernista, heti voimassa SEAT Ibizalle ja Volkswagen Passatille, jotka kulkevat SEAT Leónin tai Audi TT: n kaltaisten mallien läpi.

Esittelyssä Lamborghini Urus -video

1628354992 308 Lamborghinin urus

Oliko tästä viestistä apua?