Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

jos vain kuukausi sitten lexus esitteli LC 500 Cabrio Hokkaidon, erittäin eksklusiivisen version, jossa on yksi yksikkö Espanjalle, nyt toinen samanlainen painos saapuu. Hänen nimensä on Lexus LC 500 mittatilaustyönä tehty hiiliLC Coupé V8:lla ja, kuten edellinen, vain markkinoi yksikköä Espanjassa.

Kuten kuvista näemme, jos Lexus LC on jo kaunis auto, tämä yksikkö vahvistaa sitä eleganssia. Mutta myös urheilullisempaa ilmettä. Hän saavuttaa tämän maalauksensa ansiosta äänen punainen ja sen tuottama kontrasti mustia yksityiskohtia näkyy säleikkössä, tummennetuissa ajovaloissa, sävytetyissä takaikkunoissa ja erityisesti taotut pyörät 5 kaksoispuolaa mustana ja 21 tuumaa.

Kaikkea tätä täydentää kiinteä takaspoileri, joka on viimeistelty hiilikuidusta. Japanilainen tuotemerkki kommentoi, että se on kevyt, sileä ja lisää aerodynaamista suorituskykyä ajon nopeuttamiseksi. Hän lisää, että «on saanut inspiraationsa siipien kärkien pyörteistä, jotka vaikuttavat suihkukoneiden evien suunnitteluun”.

1658042369 480 Lexus LC 500 V8 Raataloity Carbon erittain viehattava yksikko Espanjalle

Sen sisällä on Alcantara verhoilu «Beauty»-sisustusviimeistelyllä, joka sisältää painoksen anagrammin eli Bespoke Carbonin. Varustukseen nähden siinä on lämmitetty nahkainen ohjauspyörä, Mark Levinson -äänijärjestelmä 13 kaiuttimella26,1 cm (10,32″) multimedianäyttö, yhteensopiva muun muassa Apple CarPlayn ja Android Auton kanssa, Head up -näyttö ja premium-navigointi.

Ja miten se voisi olla toisin, tämän Lexus LC 500 mittatilaushiilen sydän on 5,0 litran V8. Todellinen ihme vapaasti hengittävä moottori 477 hv LC 500 Cabrio kiehtoi meidät kauan sitten, kun saimme testata sitä kansainvälisessä esittelyssä.

Kuten alussa totesimme, Espanjassa tämä painos on rajoitettu yhteen yksikköön. Sen hinta on 157 500 €.

1658042369 481 Lexus LC 500 V8 Raataloity Carbon erittain viehattava yksikko Espanjalle

Lähde – Lexus