Saltar al contenido

Lexus NX

8 de agosto de 2021
Lexus NX

Lexus NX on keskikokoinen maastoauto, segmentti D, jota Lexus on valmistanut vuodesta 2014. Tällä hetkellä markkinoidaan toista sukupolvea, joka esiteltiin vuonna 2021.

Lexuksen logo

Lexus NX: n ominaisuudet

päällirakenteetSuuri katumaasturi
ovet5
aukioita5
runko555 l
tehoa242-306 hv
kulutus5.5 – 5.9 l / 100 km
hinta 37500 euroa
arviointi

The Lexus NX Se on keskikokoinen maastoauto, segmentti D, jota Lexus on valmistanut vuodesta 2014. Tällä hetkellä markkinoidaan toista sukupolvea, joka esiteltiin vuonna 2021. Lexus NX: lle on ominaista houkutteleva muotoilu, korkea rakenteen laatu ja hybridimekaniikka. Sitä valmistetaan Lexuksen tehtailla Miyawakassa ja Taharassa, Japanissa.

Keskikokoisten maastoautojen joukosta, jotka haluavat kilpailla Lexus NX: n kanssa, löydämme kilpailijat kuten BMW X3, Mercedes GLC ja Audi Q5, eli pohjimmainen saksalainen kolmikko.

Auton Väri Lexus Nx Harmaa

Lexus NX -suunnittelu

Lexus NX: n toinen sukupolvi on kasvanut hieman: Nyt se on 4,66 metriä pitkä (2 senttimetriä enemmän), 1,865 metriä leveä (+2 senttimetriä) ja 1,64 metriä korkea (+ 0,5 senttimetriä).

Suunnittelukieli, jota Lexus oli käyttänyt aiemmissa sukupolvissa, on edelleen läsnä, mutta se on kehittynyt tarjoamaan NX: n lihaksikkaampi ilme hyvin merkityt reunat: hyvä esimerkki tästä on näkyvä huppu, jossa suuri puolisuunnikkaan muotoinen säleikkö erottuu edelleen, mikä on yksi japanilaisen premium-tuotemerkin tunnusmerkeistä.

Puutteellisia yksityiskohtia tai kromimateriaalia, joka parantaa sarjan kuvaa, ei ole puutetta, pyörät voivat olla jopa 20 tuumaa ja takana muutokset on keskitetty takaluukkuun. Tässä on nyt L -muotoinen optiikka, joka on liitetty vaakasuoraan ja sanoo hyvästit klassiselle brändin tunnukselle korvatakseen sen Lexus -nimellä.

Lexus Nx 450h 2021 Ulkopuoli Harmaa 05

Moottorivalikoima

Mekaaninen tarjous on toinen osa, jossa on uutisia. Hyödyntämällä Toyota RAV4: n tekniikkaa hyödynnetään Lexus NX 450h +: plug-in-hybridi varustettu 2,5 litran nelisylinterisellä ja sähköjärjestelmällä, joka taka-akselilla (fyysisesti irrotettuna muusta voimansiirtojärjestelmästä) ja toisella etupuolella olevalla sähkömoottorilla antaa sille pysyvän neliveto. Sen teho on 306 hv, ja sen litiumioniakku, jonka kapasiteetti on 18,1 kWh, arvioitu sähkömatka on 63 kilometriä.

Toinen vaihtoehto on Lexus NX 350h, eli perinteinen hybridiversio, joka on edelleen tämän mallin ja merkin viite. Se on varustettu 2,5 litran nelisylinterisellä moottorilla, joka kehittää 242 hevosvoimaa, ja se on saatavana sekä etu- että nelivetoisena. Molemmissa tapauksissa sen hinauskapasiteetti on 1 500 kiloa.

Lexus Nx 450h 2021 Sisätilat 02

Lexus NX sisustus

Aluksella havaittu laatu on korkealla tasolla ja suurin osa vuorauksista on valmistettu pehmeästä muovimateriaalista ja nahasta. Lexus NX tarjoaa tilavan ohjaamon, jossa on erittäin mukavat takaistuimet: jopa kolmas sija on, koska autosta puuttuu keskuslähetystunneli.

NX: n sisustuksessa on yhdistetty kosketusnäyttö ja fyysiset painikkeet, jotka yhdistyvät viihdejärjestelmän paneeliin, pyöriviin rajapintoihin ilmastointia ja muita toimintoja varten. Ja kun puhutaan tekniikasta, tämän SUV: n toinen sukupolvi käynnistää uuden Head Up -näytön (joka on pidempi ja näyttää enemmän tietoa) ja poistuu pitkänomaisesta kojelaudan näytöstä. Nyt on 14 tuuman kosketuslevy (joka on kaikkein helppokäyttöisimmissä versioissa 9,8 tuumaa), joka on suunnattu kuljettajalle ja integroitu, mikä antaa jatkuvuuden digitaalisille laitteille.

Lexus Nx 450h 2021 -näyttö

Lexus NX: ssä on myös matkapuhelimen langaton lataus, Apple CarPlay ja Android Auto -yhteydet, etäpalvelut älypuhelimemme kautta ja puheavustaja, joka vastaa komentoon «Hei, Lexus.»

Sekä Lexus NX 450h + että Lexus NX 350h -laitteissa on sama tavaratila täysin kokolattiamatto ja erittäin säännölliset muodot. Siinä on myös kaksoispohja, jossa on tilaa esimerkiksi latausjärjestelmän kaapeleille.

Lexus Nx 450h 2021 Ulkopuoli Harmaa 08

Lexus NX: n dynamiikka

Toistaiseksi emme ole voineet testata Lexus NX: n toista sukupolvea, mutta kaikki osoittaa, että olematta erityisen suorituskykyinen malli, molemmat versiot (hybridi- ja plug-in-hybridi) ne liikkuvat helposti.

Se on rakennettu Toyota -ryhmän modulaariselle alustalle, ja sen toiminta on aina ollut erittäin tasaista Lexuksen sedanien tavoin. Jos edellisellä sukupolvella on jatkuvuutta, se tarjoaa a korkea ajomukavuus, hyvä ajotuntuma ja tasainen ajo. Tietysti tämä liiallinen eristäytyminen voi johtaa ajamiseen, joka on yhtä mukava kuin ei kovin kommunikoiva.

Esittelyvideo Lexus NX

1628428135 272 Lexus NX

Oliko tästä viestistä apua?