Saltar al contenido

Lexus UX

8 de agosto de 2021
Lexus UX

Lexus UX on kompakti maastoauto, segmentti C, jota on valmistanut japanilainen Lexus -brändi vuodesta 2018. Tällä hetkellä ensimmäistä sukupolvea markkinoidaan.

Lexuksen logo

Lexus UX -ominaisuudet

päällirakenteetKeskikokoinen maastoauto
ovet5
aukioita5
runko l
tehoa184 hv
kulutus4.1 – 4.5 l / 100 km
hinta 29 900 euroa
arviointi

The Lexus UX Se on kompakti maastoauto, segmentti C, jota on valmistanut japanilainen Lexus -brändi vuodesta 2018. Tällä hetkellä ensimmäistä sukupolvea markkinoidaan. Lexus UX: ää myydään kahdessa versiossa: hybridi- ja sähkökäyttöinen; ja sille on ominaista erittäin houkutteleva muotoilu ja laatu palkkio joiden kanssa se voi vastustaa tärkeimpiä eurooppalaisia ​​kilpailijoitaan. Lexus UX valmistetaan Lexuksen tehtaalla Miyawakassa, Japanissa.

Ensiluokkaisista kompakteista katumaastureista, jotka haluavat kilpailla Lexus UX: n kanssa, löydämme malleja, kuten Audi Q3, BMW X1 ja BMW X2, Mercedes GLA tai Jaguar E-Pace. Lexus UX: n sähköversio kilpailee sellaisten mallien kanssa kuin BMW iX3, sähköinen Hyundai Kona, Volkswagen ID.4.

Lexus Ux 300e 02

Lexus UX ulkoasu

Lexus UX: n ulkoisen estetiikan ansiosta voimme nähdä joitain allekirjoitusominaisuuksia selvästi alkaen grilli kaksinkertaisessa nuolenpäässä joka on luonnehtinut jokaista brändin lanseerausta viime vuosina.

Sillä on terävä ilme etuoptiikalle, on rakennettu juuri siihen yksiosaisen etupuskurin muotoiluun, joka ulottuu huppuun ja etupyörien kaariin.

Lexus Ux 300e 05

Takana optinen kokoonpano säilyttää ajovalojen ohjeet, tässä tapauksessa vedonlyönti keskipitkällä lentäjällä, joka on liitetty toisiinsa nauha, joka muodostuu 120 LED -valosarjasta joka kulkee koko portin läpi. Tasaiset linjat, vakiintuneet ja jotka osoittavat meille vankan ajoneuvon samanaikaisesti dynaamisen kanssa.

Lexus UX jakaa modulaarisen alustan TNGA Toyota C-HR: n kanssa. Lexus UX 250h on 4495 mm pitkä, 1 520 mm korkea ja 1 840 mm leveä ja akseliväli on 2 640 mm. 870 mm: n etäisyys etu- ja takaistuimien välillä takaa reilusti tilaa takapenkillä matkustaville, kun taas tavaratila on 791 mm pitkä.

Lexus Ux -testi 19

Viimeistele tarjous, Lexus UX: ssä on F Sport -versio jossa on jäykempi jousitusasetus ja hieman erilainen ulkomuoto verrattuna tavanomaiseen, urheilullisempaan versioon, mikä korostaa ainutlaatuisen verkkosäleikön saapumista, muutoksia sumuvalojen kehyksiin ja uusia listoja. ja takapuskurit.

The 18 tuuman renkaat niillä on ainutlaatuinen muotoilu. Ohjaamon sisällä on uusia urheiluistuimia, uusi F Sport -ohjauspyörä, joka on päällystetty rei’itetyllä nahalla, alumiinipedaalilauta ja kahdeksan tuuman värillinen TFT-näyttö digitaalista instrumentointia varten.

Lexus Ux 250h 0918 037

Lexus UX: hybridi tai sähkö

Mekaanisessa osassa Lexus UX on saatavana kahdessa versiossa:

Toisaalta siinä on a hybridimoottori Lexus UX 250h -versiolle, joka on 2,0 litran bensiinimoottori ja 152 hv, johon liittyy 109 hv sähkömoottori ja nikkelimetallihydridiakut. Kaiken kaikkiaan tämä versio tarjoaa 184 hv kun hybriditekniikka toimii yhdessä, mikä vähentää kulutusta ja päästöjä. Nopeus 0-100 km / h 8,5 sekunnissa ja keskimääräinen kulutus 5,3 litraa / 100 km WLTP-syklin mukaan.

Lexus Ux 300e 11

The Lexus UX 250h on saatavana etu- tai nelivetoisena. Jälkimmäinen järjestelmä tarjoaa aasialaisen tuotemerkin ensiluokkaisen kompaktin katumaasturin, jossa on neliveto asettamalla ylimääräinen sähkömoottori taka-akselille. Kun takapyörien otteen menetys havaitaan, taka -akselille lähetettävän voiman määrä on kasvanut noin 60 prosentista 80 prosenttiin jopa 70 km / h nopeudella, mikä parantaa erinomaista vakautta.

Siellä on myös toinen versio, täysin sähköinen, nimeltään Lexus UX 300e. Siinä on sähkömoottori, jossa on Teho 204 hv, ja etuveto. Paperilla se on nopea auto: se kiihtyy 0–100 km / h 7,5 sekunnissa ja sen 300 Nm vääntö takaa hyvän palautumisen. Sen itsenäisyys on WLTP-syklin mukaan 315 km, vaikka 18-tuumaisten pyörien versio näkee sen itsenäisyyden 305 km: iin.

Lexus Ux -testi 3

Lexuksen UX -sisustus

Lexus UX: n sisällä suunnittelijat ovat yrittäneet säilyttää saman trendin kuin ulkona, kaikki innoittamana perinteisestä japanilaisesta konseptista ‘sitoutuminen’, joka hämärtää rajoja talon sisä- ja ulkotilojen välillä.

Lexus UX näyttää meille erittäin modernin ja värikkään kuvan kaksi suurta näyttöä erottuvat, 10,3 tuumaa, joka on omistettu infotainment-järjestelmälle ja toinen, jossa mittaristo näkyy digitaalisessa muodossa.

Lexus Ux -testi 4

Jos sinun on kirjoitettava «a», tämä on runkoosi, joka on melko pieni. Siinä on vain 320 litraa tavaratilaa etuvetoisessa hybridiversiossa ja vain 283 litraa nelivetoisena, mikä antaa toisen sähkömoottorin taka-akselin pyörien siirtämiseksi. Sähköisessä versiossa on kuitenkin 486 litran tavaratila polttoainesäiliön poistamisen ansiosta.

Ennustava tekniikka akun hallintaan:

Varmasti kaksi merkittävintä järjestelmää Lexus UX: n teknisten laitteiden sisällä löydämme ne liittyvät akun energianhallintaan. Brändin insinöörit ovat kehittäneet tekniikan, joka auttaa ajamaan tehokkaammin muistamalla ajoneuvon kulkemat reitit.

Lexus Ux 250h 0918 023

Kun UX havaitsee, että kuljettaja lähestyy paikkaa, jonka hän on aiemmin ohittanut ja missä hän on jarruttanut tai pysäyttänyt, se tallentaa uuden käyttäytymisen ja jos kuljettaja päästää jalkansa kaasupolkimelle, avustava ennakoiva hidastuvuus alkaa kasvaa käytettävän regeneratiivisen jarrun määrä ennustaa mahdollisen pidätyksen.

Se on puolestaan ​​myös on varustettu ennakoivan varaustilan säätimellä, joka toimii rinteillä, joilla on negatiivinen kaltevuus, tai moottoriteillä, joilla on paljon ruuhkautumista. Tämä järjestelmä liittyy navigaattoriin, jonka avulla se voi ennustaa reitin tyypin ja liikenteen määrän, jota kohtaamme edessä olevalla 10 kilometrin reitillä.

Lexus Ux 250h 0918 016

Tämä mahdollistaa älykkään latauksen hallinnan käyttämällä kartan kaltevuusdataa laskeaksemme kuinka paljon alamäkeä meillä on ja siten vaihdella akun lataustasoja etäisyyden mukaan. Jos kohtaat liikenneruuhkan, SOC käyttää liikennetietoja ladatakseen akku aktiivisesti ennen kuin saavut ruuhkautuneelle alueelle, jossa sähkömoottori toimii lujemmin jatkuvien käynnistysten ja pysäytysten vuoksi. Tämä vähentää polttoaineen kulutusta ja vähentää saastumista.

Miten Lexus UX menee?

Sähköinen versio, nimeltään Lexus UX 300e, erottuu ajostaan ​​hienostuneesti. Eristys on sensaatiomainen ja jousitus huolehtii kulkusta. Se ei todellakaan ole urheiluauto, joka kiertää mutkia, ja jos teemme niin, korin rulla ja sen hitaus havaitaan nopeasti. Lue Lexus UX 300e -testimme.

lexus_ux200_002_92b991521571a7124d4e5ca8fc6c0a151b05db29

Suositeltu Lexus UX -video

1628441028 369 Lexus UX

Oliko tästä viestistä apua?