Saltar al contenido

Liikenne vuonna 2020: 17-vuotiaat kuljettajat ja estetyt matkapuhelimet

9 de agosto de 2021
Liikenne vuonna 2020 17 vuotiaat kuljettajat ja estetyt matkapuhelimet

Katalonian Royal Automobile Club (RACC) on julkaissut ehdotuksensa, joka keskittyy Vision Zero, vuonna 1995 käynnistetty kansainvälinen hanke, jossa tarkastellaan kunnianhimoinen tavoite ajoneuvoliikenteestä ei uhreja mahdollisimman lyhyessä ajassa.

RACC: n rahoitusosuus viittaa a kaksikymmentä uutta toimenpidettä analysointia, keskustelua ja mahdollista toteutusta varten käynnissä vuonna 2020 ja että he palvelisivat «Liiku päättäväisesti kohti visiota nollasta uhrista ”.

ideoita käynnistettiin tästä autoklubihuollosta kaikki mukana liikkeessä (kaikenikäiset autoilijat, moottoripyöräilijät, pyöräilijät ja jalankulkijat) sekä loput tekijät jotka voivat vaikuttaa onnettomuuteen: ajoneuvot, tiet, nopeus, alkoholi, huumeet ja häiriötekijät.

RACC: n mukaan nämä ovat toimenpiteitä mahdollinen ja toteuttamiskelpoinen sovellus, vaikka jotkut heistä arvelevat merkittäviä muutoksia todellisuudessa kaduillamme ja moottoriteillämme. Nämä ovat 20 uutta, jotka voisivat muuttaa levyn kohtaus Espanjassa tulevina vuosina.

1. Ajokortin asteittainen käyttöoikeus

Järjestelmän käyttöönotto, joka helpottaa ajokortin saamista asteittain. Ajaminen olisi sallittua 17 vuoden iästä alkaen aina toisen täysi -ikäisen kuljettajan seurassa ja ajoneuvon käytön alun perin rajoituksilla, kuten yöliikenteellä tai matkustajien lukumäärällä.

2. Vanhemmat kuljettajat

Työskentele tasapainon löytämiseksi oikeus liikkuvuuteen ja turvallisuus ikääntyneistä ihmisistä. Ajokykyä koskevia itsearviointivälineitä edistettäisiin ja yli 75-vuotiaille autoilijoille suoritettavien kelpoisuustestien tiukentamista lisättäisiin.

3. Herkistä jalankulkijat

Paranna kellot joukkotiedotuskampanjat, jotka on suunnattu erityisesti yli 75 -vuotiaille jalankulkijoille, erityisesti kaupungissa.

4. Erilliset pyörätiet

Luo parantavia infrastruktuureja pyöräilijän turvallisuus, pääasiassa riittävän leveitä erillisiä kaistoja muiden yksisuuntaisten kaistojen lisäksi, jotka vähentävät onnettomuusriski muiden käyttäjien kanssa.

5. Kypärän käyttö ja sääntöjen noudattaminen

Lisää pyöräilijöiden vaatimuksia sääntöjen noudattamisesta valtatie, mukaan lukien kypärän käyttö tarkoituksena parantaa polkupyörien rinnakkaiseloa muiden ajoneuvojen ja jalankulkijoiden kanssa.

RACC näkee pyöräilijöille pakollisen kypärän.

6. Pyöräilijät, joilla on vakuutus

Perusta asteittain a pakollinen siviilioikeudellinen järjestelmä pyöräilijöille vakuutus, joka on samanlainen kuin muissa Euroopan maissa.

7. Muuta harjoittelusakkoja

Toteutetaan valikoiva järjestelmä pakotteiden osittaiseksi vaihtamiseksi ajokurssit, pyrkii parantamaan riskialttiimpien kuljettajien asennetta.

8. Moottoripyörä tentti luvan B osalta

Käynnistä tentti B -ajokortin haltijoille (autoille), jotka haluavat ajaa moottoripyörät jopa 125 cm3, ne, jotka vastaavat lupaa A1. Sillä olisi alhaiset kustannukset ja se mahdollistaisi sen kehityksen seuraamisen onnettomuusaste ns.

9. Ratsastajan tietoisuus

Suorita tiedotuskampanjoita, jotka on suunnattu erityisesti miespyöräilijät, yli 40 -vuotiaat ja että ne kiertävät mieluiten tiellä, hyvin tunnistettuna riskiryhmänä.

10. Jatkuva koulutus

Luo kuljettajille jatkuva koulutusjärjestelmä parantaakseen kuljettajansa taidot ja asenteet ratin takana. Samalla tavalla edistetään liikenteen ja terveysviranomaisten välistä viestintää, jotta voidaan vastata tehokkaammin eri riskiryhmiin kunnioittaen aina asianosaisten yksityisyyttä.

11. Nopeusrajoitusten tarkistaminen

Tarkastele järjestelmällisesti nopeusrajoituksia ja pyri mahdollisimman hyvään yhdenmukaisuuteen tietyypin ja sen tukeman liikenteen välillä. Ehdotus, johon olisi liitettävä vastaavien opasteiden parantaminen.

12. Nolla BAC

Istuta nolla BAC ammattikuljettajille ja aloittelijoille kahden ensimmäisen vuoden ajan ratissa.

13. Mobiiliesto

Mainosta matkapuhelimen lukko ajon aikana, lisäksi virallisen ja erityisen sertifioinnin käyttöönotto ajamisen kanssa yhteensopiville sovelluksille.

Matkapuhelin

Mobiili ei saa aiheuttaa häiriöitä ratin takana.

14. Rekisteröintiveron poistaminen

Poista rekisteröintivero kannustaaksesi laivaston uusiminen. Keskitä auton verotus enemmän ajoneuvon käyttöön kuin pelkkään hallussapitoon.

15. Automaattinen käsijarru

Edistää pakollista luonnetta automaattisesti toimiva käsijarru kaikkiin uusiin autoihin Euroopan unionin soveltamisalaan.

16. ABS kaikille moottoripyörille

Kaikilla moottoripyörillä pitäisi olla lukkiutumaton jarrujärjestelmä (ABS), mukaan lukien ne, joiden iskutilavuus on alle 125 cc (muualla se on jo pakollista tästä vuodesta).

17. Teiden ennaltaehkäisevä kunnossapito

Kokeile, että vuonna 2020 80% liikenteestä kiertää ohi kolmen tähden reitit tai korkeampi, mikä edellyttäisi saman ennaltaehkäisevää huoltamista reagenssin vahingoksi, mikä on tämän päivän suuntaus (vahinko korjataan vasta, kun se tapahtuu, ennakoimatta väistämätön huononeminen valtatien aikana).

18. Kaupunkitien parannukset

Kaupunkiteitä on parannettava, jotta ne sopeutuisivat niihin toiminnallinen käyttö, erilaisilla ominaisuuksilla kuin muilla.

19. Raskaan liikenteen ohjaaminen

Pakollinen siirtää raskaiden ajoneuvojen liikkuminen paikkaan valtatiet ja valtatiet, luopumaan aina kun mahdollista perinteiset tiet.

20. Merkintöjen tarkistaminen

Kannattaa kokonaisvaltaista politiikkaa liikennemerkit, johdonmukaisuus riippumattomien tarkastusten perusteella, jotka osoittavat sen puutteet.

Oliko tästä viestistä apua?