Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

The liikennesakkoja ne eivät ole koskaan maukkaita ruokia, mutta kaupungista riippuen jossa asut, sinulla on enemmän tai vähemmän mahdollisuuksia saada seuraamus. Tietysti, jos noudatamme kaikkia sääntöjä, meidän pitäisi periaatteessa olla rauhallisia, eikö niin? Tutkimus on paljastanut, mitkä ovat eniten sakottavia kuntiaja Madrid johtaa melkoisesti.

Ok, aluksi voisi ajatella, että se on jotain loogista, koska Espanjan pääkaupunki on koko maan asukaslukuisin kaupunki. Kuitenkin, Madridin kaupunginvaltuusto kerää myös eniten jokaisesta rekisteröidystä ajoneuvosta ja jopa asukasta kohden. Siksi ei, se, että se on kaupunki, jossa on eniten asukkaita, ei oikeuta sitä, että se kerää eniten sakkoja.

Ennen kuin pääset kokonaan Espanjan kaupungintaloihin, jotka ottavat eniten rahaa kansalaisilta sakkojen muodossa, on olemassa uteliaisuus mikä on erittäin silmiinpistävää. Espanjan 10 väkirikkainta kaupunkia, joissa on yhteensä 9,2 miljoonaa asukasta ja 5,2 miljoonaa ajoneuvoa, ovat keränneet yhteensä 362 miljoonaa euroa. Kuitenkin niin huonomaineinen DGT, joka «hallitsee» 47,6 miljoonaa ihmistä ja 35 miljoonaa autoa, on kirjannut sakkoja 440 miljoonaa euroa. Tarkoittaenkaupunginvaltuustot ovat paljon aggressiivisempia liikennepakotteiden suhteen kuin DGT itse.

10 kaupunkia, jotka hakevat eniten liikennesakkoja

Kaupungin DVueltan julkaiseman tutkimuksen mukaan Madrid keräsi sakkoja lähes 200 miljoonaa euroa kuluneen 2022 aikana. Seuraava kaupunki on Barcelonanoin 62 miljoonaa kerätty, jolla on suuri ero pääomaan, vaikka se ei ole ollenkaan huono… Kolmas on Sevilla22 miljoonalla eurolla.

asema Kaupunki Keräys sakkoja varten
asema Kaupunki Keräys sakkoja varten
1 Madrid 199,3 miljoonaa
2 Barcelona 62,2 miljoonaa
3 Sevilla 22 miljoonaa
4 Palma de Mallorca 20,8 miljoonaa
5 Bilbao 12,8 miljoonaa
6 Malaga 12,1 miljoonaa
7 Saragossa 12 miljoonaa
8 Valencia 8 miljoonaa
9 Gran Canarian palmuja 7,1 miljoonaa
10 Murcia 5,5 miljoonaa

On silmiinpistävää, että kaupungit, kuten Palma de Mallorca tai Bilbao, ovat viiden parhaan joukossa, jotka ovat maan kahdeksanneksi ja kymmenenneksi suurimmat kaupungit. Asettanut meidät tilanteeseen, Madridissa on noin 3,3 miljoonaa asukasta, kun taas Palma de Mallorcassa ja Bilbaossa on tuskin noin 400 000 ja Bilbaossa 350 000 asukasta. Älä huoli, alla tarkastelemme korkeimmat keskimääräiset kokoelmat asukasta kohti.