Saltar al contenido

Lotus elise

8 de agosto de 2021
Lotus elise

Lotus Elise on yksi brittiläisen Lotus-valmistajan tunnetuimmista moderneista malleista. Se on urheiluauto, joka perustuu suorituskykyyn erinomaisella suhteella erittäin pienen painon ja normaalin tai suuren tehon välillä versiosta riippuen.

Lotus -logo

Lotus Elisen ominaisuudet

päällirakenteetCabrio
ovet
aukioita2
runko l
tehoa CV
kulutus l / 100 km
hinta
arviointi

The Lotus elise Se on yksi brittiläisen Lotus -valmistajan tunnetuimmista moderneista malleista. Se on urheiluauto, joka perustuu suorituskykyyn erinomaisella suhteella erittäin pienen painon ja normaalin tai suuren tehon välillä versiosta riippuen.. Lotus Eliseä myydään vain vaihdettava kaksipaikkainen runko vaikka on olemassa coupe -runko, jonka kanssa se jakaa suurimman osan Lotus Exige -nimisistä rakenneosista.

lotus-elise-tab-0118-006

Vaikka Lotus -mallistolle on ominaista urheilulajit, jotka on suunniteltu useimmille kierroksille, Lotus Elise on todennäköisesti yksi tämän osan viitemalleista sen teknisten mahdollisuuksien ja useiden versioiden vuoksi. Sen paino on alle 900 kiloa kaikissa saatavilla olevissa versioissa erittäin kevyen alumiinirungon ansiosta joissa niittaus- ja liimaustekniikoilla parannetaan mahdollisimman paljon paino / teho -suhdetta, joka on kaikkien Lotuksen myymien mallien perusta.

lotus-elise-tab-0118-011

Lotus Elise -sarjan ponneaineiden tarjonta on kaikissa tapauksissa Toyota -alkuperää. Toyotan ja Lotuksen välisellä yhteistyösuhteella on vuosien kokemus, ja eri Lotus -malleja on voittanut useat moottorit ja versiot. Siitä huolimatta Lotus suorittaa moottorien viimeisen virityksen ennen niiden asentamista. Käytettävissä olevat potkurit ovat kaikki nelisylinterisiä, a 136 CV 1.6 ilmanottoaukko edullisimpiin versioihin Lotus Elise ja a 1,8 -moottori, jota lataa tilavuuskompressori, joka kehittää 220-260 hv riippuen muunnelmasta, jossa sitä käytetään. Vaihteisto on aina 6-vaihteinen manuaalinen taka-akselilla, ja siinä on eroja suhteiden kehityksessä ja käytetyn takavaihteiston tyypissä versiosta riippuen.

lotus-elise-tab-0118-012

Kaikille Lotus Eliseille on ominaista ah: n käyttöSpartan-leikattu kaksipaikkainen abitano, jossa ylimääräiset elementit poistetaan, jotta säästetään mahdollisimman paljon painoa. Tällä tavalla monet sen rungon osista paljastuvat ja mukavuuden ja viihdetarjonnan kannalta laitteisto on minimaalinen. Suurin osa mukautukseen liittyvistä muutoksista liittyy sen teknisiin ja aerodynaamisiin mahdollisuuksiin, sillä sen versiot löytävät suuren määrän vaihtoehtoja parhaiden suorituskykyarvojen saavuttamiseksi.

Oliko tästä viestistä apua?