Saltar al contenido

Lotus evora

8 de agosto de 2021
Lotus evora

Lotus Evora on 2 + 2 -coupe, jossa on GT -lähestymistapa ja joka on sitoutunut dynaamisuuteen unohtamatta tyyliä ja urheilullisuutta. Se on kaikkein tiellä kulkeva malli sarjassa, joka koostuu Lotus Exige- tai Lotus Elise -malleista, kohdaten malleja, kuten Porsche Cayman tai Alfa Romeo 4C.

Lotus -logo

Lotus Evoran ominaisuudet

päällirakenteetCoupe
ovet
aukioita4
runko l
tehoa CV
kulutus l / 100 km
hinta
arviointi

Lotus Evora on 2 + 2 -coupe, jossa on GT -lähestymistapa ja joka on sitoutunut dynaamisuuteen unohtamatta tyyliä ja urheilullisuutta. Se on kaikkein tiellä kulkeva malli sarjassa, joka koostuu Lotus Exige- tai Lotus Elise -malleista, kohdaten malleja, kuten Porsche Cayman tai Alfa Romeo 4C. Älä missaa osto -oppaamme, jossa on markkinoiden parhaat urheiluautot.

Houkutteleva ja yhä urheilullisempi muotoilu

Evoran liikerata ulottuu pitkälle. Sen ensimmäinen lanseeraus tapahtui vuonna 2010, mutta sen valikoima on vähitellen kehittynyt ja keskittynyt enemmän urheilullisuuteen, joka on brittiläisen yrityksen asiakaskunnan tärkein arvo. Sen sileät ja pyöristetyt etulinjat on yhdistetty aggressiivisiin ilmanottoaukkoihin aerodynaamisen suorituskyvyn parantamiseksi.

Lotus Evora GT410 Sport Tammikuu 2018 (10)

Kaiken kaikkiaan Evoran linjat ovat hienostuneempia kuin muu Lotus-sarja, mutta tämä ei estä pientä keskimoottorista takavetoista urheiluautoa olemasta erittäin dynaamisen ulkonäön omaava, kompakti rakenne ja enemmän noutoa. Leveät raidat ja erittäin matala viimeistely puhtaasti Lotus -paketista.

Hienostunut sisustus, enemmän GT: tä

Evoran sisustus erottuu ennen kaikkea siitä, että se on paljon hienostuneempi kuin muut Lotus -ajoneuvot. Kyllä, tämä on malli, jossa on enemmän «GT» -mallia, joten Lotus -kaverit työskentelivät luodakseen sisustuksen, joka on sekä visuaalisesti miellyttävä kosketukselle., jonka muotoilu keskittyy hieman kuljettajaan.

Lotus Evora GT410 Sport Tammikuu 2018 (9)

Käytetyt materiaalit puhuvat hyvin Evorasta. Ja on se, että nahka ja metallit ovat näkyvissä ja ne ovat suurin osa matkustamosta ja jakautuvat koko sisätiloihin. On totta, että muut mallit, kuten Porsche Cayman, ovat edelleen saavuttamattomissa Lotukselle, mutta Evora voi ylpeillä siitä, että sillä on mukava kojelauta ja ennen kaikkea hyvin viimeistelty.

V6 -mekaniikka, tehoa runsaasti

Evora liikkuu alkuperäisen Toyota -ponneaineen ansiosta, 3,5 V6 VVT-i -moottori, joka «perus» -versioissa saavuttaa 400 hevosvoimaa. Se on erittäin tasapainoinen moottori, joka on sijoitettu keski-taka-asentoon, ja sitä lataa tilavuuskompressori, joka mahdollistaa sen urheilullisimmissa versioissa, yli 430 hv.

Lotus Evora GT410 Sport Tammikuu 2018 (3)

Evora on saatavana ainakin kotimaassaan kolmessa versiossa: Evora 400, jolla on pääsy valikoimaan, halvin ja vähiten urheilullinen, Evora GT410 Sport, jolla on paljon dynaamisempi luonne, ja Evora GT430 ja GT430 Sport, tarkoitettu paljon urheilullisempaan käyttöön, jatkuvilla hyökkäyksillä piiriin ja paljon varovaisemmalla aerodynamiikalla.

Lotus Evoran esittelyvideo

1628448740 825 Lotus evora

Oliko tästä viestistä apua?