Saltar al contenido

Lotus Exige

8 de agosto de 2021
Lotus

Lotus on luonut erittäin ainutlaatuisia ja intohimoisia urheiluautoja, kuten Lotus Elise. kaksipaikkainen urheiluauto, keskusmoottori ja takapyöräveto. Älä missaa osto -oppaamme, jossa on markkinoiden parhaat urheiluautot, niin saat tietää kaikista Lotus Exige -vaihtoehdoista.

Lotus -logo

Lotus Exige -ominaisuudet

päällirakenteetCoupe
ovet
aukioita2
runko l
tehoa CV
kulutus l / 100 km
hinta
arviointi

Aina olemassa olevan ajatuksen kanssa luoda urheiluautoja, joilla on pienin mahdollinen paino ja ilman liiallista tehoa ja jotka saavuttavat huippu-urheiluauton arvoisen suorituskyvyn, Lotus on luonut erittäin erikoisia ja intohimoisia urheiluautoja, kuten Lotus Elise, kaksipaikkainen urheiluauto, keskusmoottori ja takapyöräveto. Älä missaa osto -oppaamme, jossa on markkinoiden parhaat urheiluautot, niin tiedät kaikki Lotus Exige -vaihtoehdot.

Lotus Eliseltä V6-käyttöiselle Lotus Exige S: lle

Vuonna 2000, radikaalin urheiluauto Lotukselta. Lotus Exige oli todellinen kadun lisensoitu kilpa -auto, urheiluauto, joka on syntynyt Elisen tukikohdasta, aggressiivisemmalla ehdotuksella, joka on aina sisältänyt keskeisiä näkökohtia, kuten laajennetun alustan, rohkeamman ja hienostuneemman aerodynamiikan sekä moottorit, joilla on mausteisempi viritys ja tietysti teho. Tämä ensimmäinen Exige-sarja perustuisi myös nelisylinteriseen, vapaasti hengittävään Rover-moottoriin.

Ensimmäisestä Lotus Exigestä lähtien tämä urheiluauto on käynyt läpi kaksi suurta iteraatiota. Vuosi 2004, kun Exige-sarja julkaistiin, merkitsisi nelisylinterisen Toyota-moottorin ensi-iltaa. Vuoden 2011 kolmas sarja merkitsisi uuden Exige S: n saapumista V6: lla, joka on ladattu kompressorilla, mikä on Lotus Exige tänään.

lotus_exige_02

Radikaalin visio Lotus -urheiluautosta

Lotus Exige on siis ollut urheiluauton kehitys, jonka olemme nähneet yleensä myös intohimoisimpien ja ylellisimpien autojen markkinoilla. Lotus Exige on saanut lisää voimaa ja sen myötä myös enemmän painoa, joka ei ole heikentänyt Lotus -filosofiaa kevyiden urheiluautojen luomisesta, vaan on onnistunut erottamaan Exige edelleen pikkuveljestään Elisestä. Joten Exige on radikaalein tuote ja se, joka on lähimpänä ajatuksia kadun lisensoidusta kilpa-urheiluautosta.

Tällä tavalla löydämme Lotus -alueelta a Lotus elise kevyt, paljon alle tonnin ja nelisylinterisillä moottoreilla. Ylhäällä, a Lotus Exige, joka, vaikka onkin totta, on painonnut kolmannessa sarjassaan, saapuu suuremmalla voimalla kuin koskaan, V6 -moottorilla, radikaalimmalla aerodynamiikalla ja pitkänomaisella ja laajennetulla alustalla. Ja lopuksi löydämme Lotus Evoran, jolla on käytännöllisempi filosofia ja joka on lähellä grand toureria.

lotus_exige_03

Lotus Exige S: stä Exige Sport 350: een ja 380: een

Vuonna 2011 esiteltiin uusi Lotus Exige S, jossa oli kompressorilla ahdettu V6 ja Toyota -alkuperä, joka saavutti jo erittäin kunnioitettavan 350 hv: n moottorin, jota käytetään edelleen nykyisissä malleissa. Tällä hetkellä Exigen ydinvalikoima koostuu kahdesta tuotteesta, Lotus Exige Sport 350 ja Lotus Exige Sport 380.

The Lotus Exige Sport 350 Se saavuttaa 350 hevosvoimaa, 0-100 km / h 3,9 sekunnissa ja huippunopeuden 274 km / h. Tämän auton teho / paino-suhde on 311 hv / 1000 kg. Ja se on saatavana sekä manuaalivaihteistolla että automaattivaihteistolla.

The Lotus Exige Sport 380 se saavuttaa jo 380 hv, harjoittaa 0-100 km / h 3,7 sekunnissa ja sen huippunopeus on 286 km / h. Sen teho-paino-suhde on 342 hv / 1000 kg. Se on saatavana myös manuaalivaihteistolla ja automaattivaihteistolla.

lootus_exige_04

Lotus Exige Cup 430: radikaalin

Lotus on vielä tehnyt tilaa radikaalille otteelle tämän ultrakevyen urheiluauton kanssa Lotus Exige Cup 430, jonka versio on lisätty V6 -moottorin 436 CV: n tehoon ja yksi kilpa -autolle tyypillinen viritys tai ainakin kierrosurheiluauto.

Jälkimmäisessä huippunopeus saavuttaa jo 290 km / h ja sen 0-100 km / h pysyy 3,3 sekunnissa, koska sen 436 CV: n tehon on siirrettävä vain 1093 kiloa, mikä on Exige -sarjan kevyin. Eikä siinä kaikki, sen aerodynamiikka lupaa alasvoimaa 220 kiloa huippunopeudella, jaettuna 100 kiloa etuakselilla ja 120 kiloa takana.

Video Madridin Lotus -keskuksesta

Oliko tästä viestistä apua?