Saltar al contenido

Maailman liikenneturvallisuuspäivä: 15 tapaa, jotka auttavat sinua välttämään onnettomuuksia

8 de agosto de 2021
Maailman liikenneturvallisuuspaiva 15 tapaa jotka auttavat sinua valttamaan onnettomuuksia

Me kaikki uskomme olevani hyviä kuljettajia, siksi hyväksyimme ajokorttimme pitkään ja takana on muutama tuhat kilometriä. Itse asiassa kokemus on aina tutkinto, mutta meidän on tunnustettava, että joskus emme voi niin hyvin kuin pitäisi … tai ehkä teemme. Tänään sitä vietetään Maailman liikenneturvallisuuspäivä On hyvä aika tarkastella kaikkea autokoulussa oppimaamme ja että ehkä olemme poistuneet käytöstä, mikä johtaa vaarallisiin tilanteisiin, jotka joskus päättyvät onnettomuuksiin. Nämä ovat 15 hyvää tapaa liikenneturvallisuus, joka auttaa meitä olemaan turvallisempia kuljettajia.

1. SÄÄDÄ ISTUIN JA PEILIT

Itse asiassa tämä on ensimmäinen asia, jonka opimme, kun teimme debyyttimme pyörän edessä. Näyttää uskomattomalta, että tällainen jokapäiväinen ele voi tehdä matkamme on turvallisempiHyvä näkyvyys ja ajomukavuus ovat liikenneturvallisuuden tärkeimpiä sääntöjä, minkä vuoksi nämä ensimmäiset askeleet kuljettajana kannattaa toistaa joka päivä.

2. KYTKE HIHNA

On uskomatonta, että meidän on vielä puhuttava tästä ja että DGT: n on jatkettava aiheeseen liittyvien tiedotuskampanjoiden toteuttamista, mutta on totta, että on vielä ihmisiä, jotka, jostakin syystä, hän ei käytä vyötä. Tässä suhteessa ei ole päteviä tekosyitä ja vielä vähemmän, kun puhumme pienistä ja heidän liikenneturvallisuudestaan. On yksi asia, että he eivät halua syödä keittoa, ja toinen, että he eivät halua istua kätevästi ja kiinnittää, vaikka he olisivat kahden korttelin päässä koulusta. Tässä suhteessa sinun on oltava erittäin sitkeä.

3. KÄYTÄ MERKKIVALOJA

Jos pysäköintialueelta poistuminen tai kaistan vaihtaminen ilman merkinantoveloitusta maksaa meille välittömän keskeytyksen, miksi et jatka halua tehdä se hyvin ja ilmoittaa liikkeet asianmukaisesti? Indikaattorien aktivointi ei maksa mitään, ja tarjoamme muille korvaamattoman tietoa liikkeistämme.

4. Molemmat kädet pyörällä

Elokuva-tyylinen ajaminen toisella kädellä ohjauspyörällä ja toinen käsi vaihteella on yliarvostettu. Jos siinä kokeessa, jossa hyväksyimme ajokortin, emme päästäneet pyörää irti hetkeksi, nyt meidän on tehtävä sama, koska paras tapa ratkaista odottamaton tiellä pitää sen hyvin.

5. PITÄ TURVALLINEN ETÄISYYS

Me kaikki tarvitsemme tilaa ilman ylivoimaa tai hukkua Ja jos et epäonnistunut tässä vaiheessa, älä tee sitä nytkään. Jätä riittävästi tilaa autosi ja edessä olevan välillä tien nopeudesta riippuen, ja jos sataa, muista, että etäisyyden tulee olla kaksinkertainen.

6. HUOMIOI YMPÄRISTÖÖSI

Muistatko, kun autokoulun opettaja suositteli, että kokeen aikana sinun täytyi katsoa liioiteltuina kaikkiin taustapeileihin, koska tutkijat arvostavat sitä suuresti? Nyt ymmärrät, että se on jotain muutakin, koska olla tietoinen kaikista ympäröivistä liikkeistä ajoneuvosi suojaa sinua ja muita autoja, jalankulkijoita ja hauraampia ajoneuvoja, kuten moottoripyöriä ja polkupyöriä.

7. SEURAA MERKKEJÄ JA KUNNIOITA niitä

Pysähdyksen tai punaisen valon ohittaminen voi olla harhaanjohtavaa, mutta on myös niitä, jotka tekevät sen tarkoituksella. Siksi niiden muiden merkkien osalta, jotka voivat olla vaikeampia nähdä, on parasta pysy valppaana ei missata yhtäkään.

8. EI tarpeettomia häiriöitä

Mikään ei voi odottaa, että päätät matkan. Jos ei, lopeta ja korjaa se: soita, raapi jalkasi tai suutele kumppaniasi, mutta aina pysähtynyt. Eikä tietenkään matkapuhelimia, ei edes katsomaan, kuka on juuri saapunut WhatsApp.

9. OIKEA NOPEUS

Tiedämme jo, että rajan ylittävät nopeudet maksoivat sinulle jännitystä ja nyt pisteitä ja rahaa, mutta sinulla on myös oltava varokaa liian pieniä nopeuksia. Normi ​​sanoo, että moottoriteillä ja moottoriteillä ei saa ajaa alle 60 km / h, ja muilla teillä se ei saa olla alle puolet osan enimmäisnopeudesta.

Maailman liikenneturvallisuuspäivä

10. TÄYTÄ NÄKYVYYDESI

Nyt lähes kaikissa uusissa malleissa on vakiona päiväajovalot, mutta jos ei sytytä valot, etenkin älä unohda sitä tunneleissa. Ensinnäkin sinun ei tarvitse maksaa kuittia, älä säästä.

11. VÄLTÄ HAITTAVAIKUTUKSIA

The ilmastolliset ja myös ajaa yöllä kun se on mahdollista. Ajaminen, joka vaatii liian suurta huomiota ja stressiä ratin takana, on parasta välttää.

12. ALKOHOLI, LÄÄKKEET?

Mennä! Tiedämme tämän jo … mutta et ehkä tiedä sitä jotkut lääkkeet jota ajattelemme turvalliseksi ajaa niitä ei suositella tätä käytäntöä varten. Lue esite kaikesta, mitä aiot syödä, ennen kuin lähdet tielle, vaikka se olisi yksinkertainen kipulääke.

13. PITÄ HYVÄ Mieliala

Kumpikaan hermoista ei palvellut sinua ajokokeessa, eikä sinun tarvitse olla niin vakava ratissa: yksinkertaisesti nauttia siitä, mitä teet, ja jätä huomiotta muiden typeryydet ja provokaatiot.

14. TARKISTA AUTON KUNTO

Kävele välillä autoa, jos muistat autokoulun käyttöoppaan, se oli se osa, jota kutsuttiin «mekaaninen viihde». Ei mitään, viihdyttämään itseäsi tarkistamalla, että pyörät ovat täydellisiä, että peilit ovat puhtaat, että kaikki lamput loistavat ja että tuulilasinpyyhkimessä on vettä.

15. TIETÄÄ KAIKKI TÄMÄ

DGT -kampanjoita arvostellaan toisinaan niiden ankaruudesta, mutta kun menemme tiellä, meidän on vain tarkasteltava onnettomuuksien jättämiä merkkejä: jarrutus mahdottomilla lentoreiteillä, autojen palat ojissa, rikkoutuneet yövartijat tai henkilökohtaiset tavarat. Älä ole siellä ja jotka valitettavasti palvelevat lisätä tietoisuutta ja varoittaa meitä liikenneturvallisuuden jatkuvan seurannan tärkeydestä.

Oliko tästä viestistä apua?