Saltar al contenido

Markkinoiden luotettavimmat käytetyt autot

13 de agosto de 2021
Markkinoiden luotettavimmat kaytetyt autot

Ajoneuvo ei ole halpa investointi ja se hankitaan pitkäaikainen, ja myös tarve kestää niin kauan kuin mahdollista ja paremmat olosuhteet. Ei vikoja, ei muuta työpajaa kuin olennaista. Siksi luotettavuus on yksi seikka, joka määrittää ostovalinta, vielä enemmän, kun on kyse käytetyn auton hankkimisesta. Ja tässä vaiheessa ,. Saksalainen yritys DEKRA sillä on melkein viimeinen sana: siellä he varmasti tietävät, mitkä mallit reagoivat ja mitkä eivät. Vuonna 2018 on tuomio: sinun tulee luottaa Audi ja / Mercedes.

Tämä yritys ei joka tapauksessa ole ainoa analyysi tällä alueella. Itse asiassa on olemassa melko vähän tutkimuksia ja luotettavuustutkimukset, kuten kuluttajien ja käyttäjien järjestön (OCU) äskettäin julkaisema julkaisu, jossa Japanilaiset ja saksalaiset henkilöautot, tai amerikkalaisen Consumers Union -järjestön vuosittain tuottaman.

DEKRA hallitsee kuitenkin enemmän kuin 32 000 ITV -laitosta ja miljoonat ajoneuvot kulkevat sen käsissä vuosittain. Ja he kirjaavat huolellisesti, mitä heille tapahtuu, milloin heille tapahtuu ja onko vika autossa tai omistajassa. Tutkimalla tietoja he antavat tuomionsa. The DEKRAn raportti määrittää luotettavimpien autojen luokituksen luokittain, ja voitto on tänä vuonna kaikissa Saksan luomuksissa. Pelkkä sattuma: viime vuoden tulokset vahvistavat, että tässä ei ole kysymys saksalaisesta isänmaallisuudesta.

Tekninen tarkastusasema tutkii autoja niiden perusteella kilometrimäärä eikä hänen antiikin, koska kova käyttö vaikuttaa enemmän huoltotarpeisiin ja hajoamismahdollisuudet kuin rekisteröintipäivä. DEKRA -asiantuntijat arvioivat osoitteesta löytyneitä vikoja 15 miljoonaa tarkastusta toteutettu kahdessa vuodessa. Vain ne olennaiset virheet, jotka eivät ole omistajan aiheuttamia, sisältyvät.

Tämän vuoden raportissa DEKRA on analysoinut yli 500 mallia, jokainen arvioitiin neljällä eri kilometrillä (enintään 50 000, 50 001-100 000, 100 001-150 000 ja 150 001-200 000) lukuun ottamatta ns. «uudet tulokkaat» (myynnissä kolme vuotta ja arvioitu vain 50000 kilometriä). Joka tapauksessa ainakin kullakin kilometrialueella 1000 kappaletta kutakin mallia ratkaisevan tiedon saamiseksi.

Raportti jakaa analysoidut autot yhdeksään luokkaan niiden tyypin mukaan pienistä kaupunkiautoista pakettiautoihin ja määrittelee luokituksen DEKRA -vikailmaisin (DFI), lasketaan yksiköiden prosenttiosuuden mukaan ilman vikoja ja saman mallin asiaankuuluvia vikoja, ja ottaen huomioon eri kilometrien välinen keskiarvo.

Raportti sallii kunkin luokan *voittajien esittämisen lisäksi Tarkista 522 mallia tästä linkistä ja tarkista, miten se reagoi kunkin auton arviointiin riippuen kilometreistä, sekä verrata sitä muihin.

LUOTETTAVIMMAT AUTOT

PIKKUISET // Audi A1
Pienistä autoista, joissa 65 mallia on arvostettu, Audin pienin ehdotus vallitsee vuoden 2010 versiossaan, DFI -indeksi 82,6.

bensiinikäyttöiset autot

Kompakti // Audi A3
A3 on arvostetuin 59 eri mallin joukosta, joita DEKRA on analysoinut tässä luokassa, erityisesti vuoden 2012 versiossa, ja DFI on 91,0.

Audi A3

KESKIPIPUT // Audi A4
Kolmas ehdotus saksalaiselta tuotemerkiltä, ​​joka hallitsee yhtä luokista. Ja loistava valinta niille, jotka ostavat käytettyjä: A4-versio, joka saa 87,7 pistettä, on versio 2008. Paljon kilometrejä ja vähän ongelmia.

1628856267 165 Markkinoiden luotettavimmat kaytetyt autot

Isot hatut // Audi A6
Audi A6 voittaa tässä luokassa ja on myös toista vuotta peräkkäin ajoneuvo, jolla on korkein DFI kaikista analysoiduista autoista: 94.6. Runko, alusta ja matkustamo pidetään erittäin hyvässä kunnossa myös eniten käytetyissä yksiköissä. Ainoa negatiivinen (ja utelias) asia, johon raportti viittaa, on epätavallisen paljon vaurioituneita tuulilasia.

1628856267 139 Markkinoiden luotettavimmat kaytetyt autot

URHEILU // Audi TT
Saksalainen coupe saavuttaa indeksin 81,1 ja on paras kahdestakymmenestä analysoidusta, kuten se tapahtui jo vuonna 2017. Audi TT ei ole paljastanut suuria rungon tai jarrujen vikoja. DEKRA mainitsee joitain eniten käytettyjen autojen pakoputkistoon liittyviä ongelmia ja huonontuneita tuulilasia.

Audi TT

KAIKKI TIET // Mercedes ML-luokka (nykyinen GLE)
Nykyinen Mercedes GLE syntyi M-sarjan korvaajaksi, joka antoi enemmän luonnetta palkkio mallin mukaan, mutta DEKRA -raportissa luokan arvokkain on M, koska versio on vuoden 2011. Pisteet ovat 92,4.

1628856268 83 Markkinoiden luotettavimmat kaytetyt autot

* Raportti sisältää myös kaksi hyötyajoneuvoille tarkoitettua luokkaa: pienet pakettiautot (Volkswagen Amarok voittaa) ja suuret pakettiautot (Mercedes Sprinter)

Oliko tästä viestistä apua?