Saltar al contenido

Maserati GranTurismo

8 de agosto de 2021
Maserati GranTurismo

Maserati GranTurismo on italialaisen Tridentin V8-moottori. Vuoden 2007 debyyttinsä jälkeen Maserati päätti elvyttää imagoaan esittelemällä uudistuksen vuonna 2018, joka antoi uuden ilmeen yli kymmenen vuoden ajan markkinoilla olleelle transalpiiniselle kupeelle.

Maseratin logo

Maserati GranTurismon ominaisuudet

päällirakenteetCoupe
ovet
aukioita4
runko260 l
tehoa CV
kulutus l / 100 km
hinta
arviointi

The Maserati GranTurismo on GT, jossa on V8 -moottori italialaisesta kolmikantayrityksestä. Vuoden 2007 debyyttinsä jälkeen Maserati päätti elvyttää imagoaan esittelemällä uudistuksen vuonna 2018, joka antoi uuden ilmeen yli kymmenen vuoden ajan markkinoilla olleelle transalpiiniselle kupeelle. Tyylikäs uhraamatta italialaista muotoilua ja urheilullisuutta. Intohimo, tekniikka ja käsityöt ajoneuvoon, joka on kutsuttu kilpailemaan kilpailijoiden kanssa, joilla on runsaasti aineita, kuten Porsche 911, Chevrolet Corvette tai Aston Martin DB9, DB11.

Kastettu as GranTurismo MY2018, esitteli jatkuvan linjan edeltäjäänsä nähden, tässä tapauksessa ulkoisen uudelleenmuotoilun avulla, joka mukauttaa sen ajankohtaan ja sekä sisustuksen että teknisten laitteiden päivittämiseen. Rakennettu tehtaalla, jonka yritys omistaa kadulla Ciro Menotti Modenasta ja suunnittelija Torinon Maserati Style Center -tiimi, esitteli uuden konseptiauton inspiroiman kuusikulmaisen hain nenän säleikön Maserati Alfieri joka auttaa parantamaan aerodynaamista vastusindeksiä ja pienentämään Cx -arvoa 0,33: sta 0,32: een.

Maserati Granturismo Mc My18 Fic 1

Kunnioita aina alkuperäistä suunnittelijaa Pininfarina, sekä etu- että takapuskurit on päätetty suunnitella uudelleen antamalla sille lineaarisemmat muodot kaksinkertaisella symmetrisellä pyöreällä poistoaukolla, integroitu takaspoileri ja uudet alemmat aerodynaamiset ohjaimet.

Ohjaamon sisällä säilytetään perinteinen italialaisen coupe -kokoonpano, 2 + 2, vastaanottavat nahkaistuimet Poltrona Frau ja integroidut pääntuet yhdistyvät hiilikuituisten elementtien sekä Alcantaran läsnäolon kanssa kojelaudan osissa. MY2018 esitteli uuden infotainment -järjestelmän, jossa on korkean resoluution 8,4 tuuman näyttö ja allekirjoitusäänijärjestelmä Harman Kardon. Mitä tulee teknologisiin laitteisiin, sillä on Maseratin vakausohjelma (MSP), joka valvoo aina

Maserati Granturismo Mc My18 Fic 2

Maserati GranTurismo, Ferrari V8 -sydämellä:

Mekaanisessa osassa. Maserati Gran Turismo, sekä Sport- että MC -versiot, Varustaa 4,7 litran imu V8-moottorin jonka alkuperä ei ole enempää eikä vähempää kuin voimansiirtotehdas, jolla on Maranellossa toinen FIAT -ryhmän urheilullisuuden tunnus, Ferrari. Ominaisuuksiensa suhteen se on pystyy tuottamaan 460 hv tehoa 7000 rpm, maksimivääntö 520 Nm nopeudella 4750 rpm. Se liittyy vain kuusivaihteiseen automaattivaihteistoon, jonka saksalainen asiantuntija ZF on allekirjoittanut melailla ratin takana.

Sen merkitsemien ominaisuuksien ansiosta se voi ajaa 0–100 km / h vain 4,8 sekunnissa ja saavuttaa huippunopeutensa 299 km / h Sport -versiossa, kun taas MC -versio täydentää 0-100 km / h 4,7 sekunnissa ja nosta omasi suurin nopeus yli 300 km / h.

GranCabrio, sama ulkoilmafilosofia:

Maserati Grancabrio Sport My18 Fic 1

Maserati-sarja ei ole koskaan ollut ilman mukavaa italialaistyylistä avoautoa. Tässä tapauksessa Maserati GranCabrio Se otti myös huomioon GranTurismo MY2018: n esteettiset muutokset. Suuri ero näiden kahden välillä hupun lisäksi löytyy takaa uusi puskuri, joka on liitetty eri pakojärjestelmään, jossa on soikeat pakoputket ääripäissä. Siinä on myös 20 tuuman kevytmetallivanteet, jotka eroavat suljetun version renkaista. Sisällä Alcantara antaa tilaa vaalealle nahalle, joka on täysin ohjaamon keskipiste.

Mekaanisessa osassa ei ole muutoksia, myös 4,7-litrainen V8-moottori sekä MC- että Sport-versioissa. Tässä tapauksessa etuja painotetaan hieman itse avoauton käsite sekä ylimääräinen paino Pehmeä kattojärjestelmä (2 055 kg, 100 kiloa raskaampi kuin Coupé -versio) aiheuttaa huippunopeuden rajoittamisen 288 km / h GranCabrio Sport -mallissa ja 291 km / h GranCabrio MC -mallissa.

Maserati Grancabrio Sport My18 Fic 2

Oliko tästä viestistä apua?