Saltar al contenido

Maserati Grecale

9 de agosto de 2021
Maserati Grecale

Maserati Grecale on uusi urheilumaasturi, segmentti D, jonka Maserati on valmistanut vuodesta 2021 lähtien.

Maseratin logo

Maserati Grecalen ominaisuudet

päällirakenteetKeskikokoinen maastoauto
ovet
aukioita
runko l
tehoa CV
kulutus l / 100 km
hinta
arviointi

The Maserati Grecale Se on uusi urheilumaasturi, segmentti D, jonka Maserati on valmistanut vuodesta 2021 alkaen. Se sijaitsee aivan Maserati Levanten alapuolella. Sitä kutsutaan nimellä Grecale Välimerellä olevan koillistuulen kunniaksi. Se perustuu teknisesti Alfa Romeo Stelvioon, ja sitä valmistetaan Piemonten San Germanon tehtaalla (Italia).

Urheilullisista maastoautoista, jotka haluavat kilpailla Maserati Grecalen kanssa, löydämme muita malleja, kuten Alfa Romeo Stelvion, Audi Q5: n, BMW X4: n, Jaguar F-PACE: n, Mercedes GLC Coupén tai Porsche Macanin urheilullisemmat versiot.

Maserati Grecale on edelleen mysteeri: mutta siitä tulee voimakas ja sähköistyy

Kaikki Maserati Grecalesta on edelleen mysteeri. Vuotojen mukaan Maserati Grecalessa on korotettu etuosa, jossa brändin tunnusomainen säleikkö sijaitsee alemmassa asennossa ja pystysuorat ja laajennetut ajovalot, jotka saavat Maserati MC20: n vahvistamat suunnittelulinjat.

Edessä Maserati Grecalessa on runsaat ilmanottoaukot, suuret jopa 21 tuuman pyörät ja varovasti taaksepäin kallistuva kattoviiva, josta löytyy kalteva takalasi, huomaamaton spoileri ja pari pakoputkea kummallakin puolella …

Oletamme, että Maserati Grecale erottuu kilpailijoistaan ​​erinomaisella käsiteltävyydellään ja uudenlaisella muotoilullaan ja lähestymistavallaan.

Mekaniikka ei ole Ferrari -alkuperää, mutta niillä on erittäin urheilulliset tiedot. Valikoima yhdistetään useiden 2,0-litraisten nelisylinteristen turboahdettujen moottoreiden ympärille, kevyellä hybridisaatiolla ja 280-350 hv: n teholla, joissa kaikissa on 8-vaihteinen automaattivaihteisto ja neliveto.

Tehokkain versio, nimeltään Grecale Trofeo, tulee olemaan hybridi, ja siinä on Nettunoon perustuva V6 -turbomoottori, jonka teho voi ylittää 600 hevosvoimaa. Maserati voisi tarjota täysin sähköisen version, nimeltään Grecale Folgore, joka kilpailee suoraan seuraavan Porsche Macanin kanssa, jossa on sähköinen versio. Tässä Maserati Grecale Folgore -laitteessa olisi kaksi sähkömoottoria ja teho noin 400 hv.

Oliko tästä viestistä apua?